• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam285
Toplam Ziyaret12900259
Muhammed Özkılınç
furatbilen@hotmail.com
DKV kardeşlik buluşması 1
09/02/2015

5-8 Şubat tarihlerinde Davet ve Kardeşlik Vakfının organize ettiği kardeşlik buluşması programındaydık. Nevşehir Kozaklı ilçesinde, bir termal otelde 4 gün 3 gece süren program dolu dolu ve çok bereketli geçti. Bayan ve çocuklarla beraber 600 civarında katılımla gerçekleşen buluşma birçok hayırlara vesile oldu.

İlk iki gün, başta Davet ve Kardeşlik Vakfı genel başkanı Sayın Recep Songül, vakfımızın değerli şahsiyetleri ve görevli komisyonların her biri kendi dallarında nefis sunumlar ve anlatımlarda bulundular. Son gün ise 4 misafir konuşmacının sunum ve konferansları oldu. Araştırmacı yazarlar Nevzat Çiçek, Mine Ezgi ve değerli eşi ve gazeteci yazar, Ahmet Varol…

Programda son sunucu gazeteci yazar Ahmet Varol idi. Kardeş gazetemiz Yeni Akit ve birçok site ve dergide yazıları devam eden değerli dost Varol beyefendinin sunumu gayet nefis idi. Tüm ümmet gibi Davet ve Kardeşlik Vakfı camiasını da yakından ilgilendiren konulara değindi. “İslam âleminde yaşananlar” başlığında anlattıkları bir saati aşkın sunumundan kısa notlar şöyleydi:

Tarihte ve günümüzde Şia ihanetine örnekler:

·        Selahaddin Eyyubi, Selçuklulara asla ihanet etmedi. Tam aksine ne yaptıysa hep ümmetin maslahatı için yaptı. Bu konudaki iddialar mesnetsiz ve delilsiz ve çok haksız ithamlardır.

·        Selçuklular topyekûn savaş ilan ederek başlattıkları 1. Haçlı savaşında tüm haçlılara karşı amansız bir savaşa devam ederken, o zamanlar mısıra hükmeden Şii Fatımiler arkadan açtıkları cepheyle 1097 yılında Filistin Kudüs ve dolayısıyla mescidi Aksay’ı da işgal ettiler.

·        Sadece 2 yıl sonra 1099 yılında haçlılarla anlaşarak ve hiçbir direnişte de bulunmayarak, Kudüs ve Mescidi Aksay’ı haçlılara teslim ettiler. Fatımilerin kendi işgallerinde ümmetten kaç binlerin şehid edildiği bilinmiyor. Haçlılarınsa sadece Kudüs’te barbarca, vahşice katlettikleri şehit sayısı 80 000 olarak kaydediliyor.

·        Bir haçlı komutanı bu işgal ve katliam sonrası Kudüs sokaklarında atlarının, naaşların sıklığından dolayı yürümekte zorlandığını ve toynaklarının adeta kan gölcüklerinde kaybolduğunu anlatmaktadır.

·        Kırk yıla yakındır ABD ve İsrail aleyhinde en sert sloganları atan ve ümmetin birlik beraberliğinden bahseden Şia’nın, günümüzde ümmete karşı yaptığı ihanetlerin tarih boyu devam ettiği malum. İşte Fatımilerin bu ihanetleri onlarca ihanetten sadece biridir.

·        On bir yıl boyunca ümmet birliğini tesis etmek için çalışan Selahaddin Eyyubi, ümmeti iki büyük beladan kurtardı. Şii Fatımiler ve haçlılar… Ayrıca Fatımilerce kurulan ve Şiileştirme çalışmalarına bolca eleman yetiştiren El-Ezher üniversitesini de büyük bir fitneden kurtararak asli hüviyetine kavuşturdu.

·         Kudüs’ün fethi sonrası, Nureddin Zengi’nin kendi eliyle yaptığı özel ahşap minber, vasiyeti gereği, Selahaddin Eyyubi tarafından mescidi aksaya yerleştirilmiştir. Bu minber 1969 yılında gasıp Siyonistlerin kundaklaması sonucu Mescidi Aksa’da çıkarılan bir yangında yanmıştır.

·        Tunus’la başlayan, Mısır, Libya ve Yemenle devam eden ümmet kıyamının Suriye’de tıkanması, sonra da karşı devrimler ve askeri darbelerle sonuçsuz bırakılması nedendir? Baas rejiminin direnişi mi… Rusya, Çin vb. devletlerin baas rejimine yardımlarının sonucu mu? Tüm bunların etkisi elbette vardır. Ancak asıl sebep, başta İran olmak üzere İran’ın koordinesiyle dört bir yandan Şii milisleri ve ordularının topyekûn savaşlarıdır.

Mısır ve yemende olan biteneler:

·         Mısırdaki İslam devriminin sisi darbesiyle karşılanmasının başrolü, Suud Kralı vd. körfez emirleri ve sultanlarıdır. (Tabi ki tüm batılılar ve Şia’nın da onay ve destekleri de unutulmamalı…)

·         Sisi geçenler Ezher şeyhlerine yaptığı bir konuşmada diyor ki: “bir buçuk milyarlık İslam âlemi, dünyayla savaş halindedir. Çünkü kutsal kitaplarda sorunlar var.” ondan kısa süre sonra Kıptilerin Noel’ine katılarak toplanan papazlaraysa şöyle iltifatlarda bulunuyor. “Dünyaya uygarlığı siz öğrettiniz.” Düşünebiliyor musunuz İslam diyarı bir asırdan fazladır işgal altında… Katliam sömürü talan ve her tür insanlık dışı muameleye maruz… Ama Sisi gözlüğünden bakınca zalimlerle mazlumların yeri değişiveriyor.

·         Emirler, krallar ve sultanlar, şu an ölüm tarlalarına dönüştürülen İslam diyarındaki tüm bu cürümlere ve sisinin vahşetine ortaktırlar. Tabi ki tüm bunların hesabının sorulacağı bir gün elbette gelecektir.

·         Aynı hainler yemende Şii Husi’lere açıkça destek vermekle yemendeki katliam ve işgalin de ortağıdırlar. İşbirliği yaptıkları Şia namluları bu hainlere çevirdiği zaman, zulümlerinin cezasının bir kısmını kendi ortaklarından bu dünyada görmüş olacaktır. Mahşer ve cehennem cezaları hariç… Devam edeceğiz inşallah. Selam… Dua…



2069 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

Zi-n Nureyn Osman (ra) 36 - 26/10/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 36
Lüks hayat mı huzur mu - 04/10/2021
Lüks hayat mı huzur mu
Çevre Evimizdir Temiz Tutalım - 20/09/2021
Çevre Evimizdir Temiz Tutalım
Emperyal Zalimlerin Geçim Kaynağı Savaş Endüstrisi - 09/09/2021
Emperyal Zalimlerin Geçim Kaynağı Savaş Endüstrisi
Musibetler Uyarı Ceza Mükâfat - 26/08/2021
Musibetler Uyarı Ceza Mükâfat
Zi-n Nureyn Osman (ra) 31 - 29/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 31
Zi-n Nureyn Osman (ra) 30 - 27/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 30
Zilhicce Ayının Fazileti - 15/07/2021
Zilhicce Ayının Fazileti
Zi-n Nureyn Osman (ra) - 09/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra)
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası