• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam284
Toplam Ziyaret12900258
Muhammed Özkılınç
furatbilen@hotmail.com
Mazlumun ahı indirir şahı
17/01/2014

Son günlerde içerden ve dışardan ümmetin mazlumlarına yönelik derin ve kapsamlı bir kuşatmayı endişe ve ibretle izliyoruz. Bunu da yıllardır mazlumlara kol kanat germekte yıldızlaşan İHH vb hayır kurumları üzerinden yapıyorlar. Bu hayır kurumlarını kendilerince küresel terör! Örgütü olarak gördükleri, El kaide vb. bir kısmı hatalı da olsa işgal edilmiş olan kendi vatanlarının azadı için çırpınan cefakârMüslümanlarla ilişkilendirerek karalamaya çalışmaktadırlar. Karalama ne ki bu hayır kurumlarını terör destekçisi ve dolayısıyla terörist ilan ediyorlar.

Devlet içindeki çeteleri vasıtasıyla hemen ilk günden anında mahkûm ediyorlar. “beraeti zimmet” “masumiyet karinesi” falan, mazlumlar ve mazlumlara destek olanlar için işlemiyor. Vurun abalıya vaziyetleri… Benzeri saldırı ve karalama kampanyaları, ülkenin can damarı konumundaki birçok kamu ve özel teşebbüsüne karşı da devam ediyor. Tek kelimeyle hıyanet… Dershane ve yolsuzluklar mı? Sadece sos… hıyaneti kamufle… “Mesele sadece ağaç değil, hala anlamadın mı?”formatı aynen devam…

Hoca efendi, meşhur Nuriye Akman röportajında: “Dünyada en nefret ettiğim insan, Bin Laden’dir” “İslam’ın dırahşan çehresine karartan” vb. şiir gibi karalamalarda bulunmuştu. Bunu kimin hesabına, neden ve nasıl yapıyordu? Bu olası operasyonlara hazırlıkla ilgili ta o zamanlardan başlayan bir talimat mıydı? Bu vb. nice sorular hep cevapsız kaldı ve hala da cevapsız.

Şimdi onlarca ülkede, kıtalar ötesinde yüz binlerce yetim, aç, fakir, mazlum, hasta vs mağdura insani yardımlar ulaştırmaya çalışan STK ları,güya teröristlere destek olmakla suçlamak da o günlerden alınan talimatlar gereğimidir. Hoşgörü ve ılımlı İslam’ın müceddidinden başka benzeri talimatlar var mıdır? Dünya derin devleti ve İsrail’in hedefe koyduğu başka İslami kuruluşlara karşı da benzeri operasyonlar olacak mı?

Hadi biraz daha açalım, Allah (cc) muhafaza şayet bu operasyonlarından zaferle! Çıkarlarsa diğer İslami kurum ve kuruluşlara karşı tutumları ne olur. Işid’in diğer Müslümanları tasfiye girişimleri gibi, gülen örgütü de kendisi dışında kalan ve özellikle de Yahudi ve haçlılara olumsuz bakan diğer Müslüman grup ve cemaatleri tasfiye operasyonlarına girişir mi?

On yıldır kendilerine kol kanat geren bir iktidara karşı bu operasyonları reva gören bir örgüt, diğer hasım gördüğü grup ve cemaatlere karşı ne yapmaz ki… Hele bu kavgalarında iktidarın yanında açıkça yer alanlara karşı ne tür operasyonlar yaparlar. Bereket versin ki şimdilik başarılı olma ihtimalleri görünmüyor. Ama her zaman her şey olabilir. Ne de olsa talimat büyük yerden ve derinlerden.

Aynı kalleş ve hain plan, Erdoğan ve hükümeti için de işletilmeye devam ediyor. Yapabilseler Erdoğan’ın görüntülerini şu meşhur kelime-i tevhid önünde kelle kopararak infaz eden görüntülere de montajlamaktan çekinmezler. Veya Suriye’dekullanılan kimyasal silahların Erdoğan tarafından Suriye’deki bölücü, Küresel teröristlere verilerek masum(!) Beşşar rejimini karalamak için kendi haklarına karşı kullanılmıştır. Gibi asparagas haberlere de imza atabilirler. Ama böyle mübalağalı bir girişimin kendilerini rezil edeceğini biliyorlar. Çünkü kelle koltukta kendilerini destekleyen kadar, onların hile, iftira ve oyunlarını deşifre eden medya da var bereket…

Hâlbuki yardıma aracılık etme konusunu en iyi gülen örgütü bilmesi gerekir. Zira gülen örgütü tek başına İslami camianın infak, zekât, bağış vb. yardımlarının dörtte üçünü kontrol etmektedir. Geri kalan çeyreğiyse tüm İslami grup ve cemaatler paylaşmaktadır.

                Herhangi bir İslami kuruluş, “Kimse Yokmu” derneğine karşılık böyle linç operasyonları başlatsa, gülen örgütü nasıl davranır? İsraillin çıkarlarına aykırı davranışları olan İslami kuruluşlara böylesi operasyonları vicdanları nasıl kaldırıyor? Doğrusu anlayamıyorum.

                Sonuç olarak bir taraftan garip gurabaya kol kanat geren bu iktidar ve uluslararası çapta ümmetin mazlumlarının yaralarını sarmaya çalışan İHH vb.İslami kurum ve kuruluşları karalama kampanyaları gadabı ilahiyi celbeder. Allah (cc) ın intikamı şiddetlidir. Bu operasyonları yapanlar, geçici olarak bir takım mevziler kazansalar da bu onlara kalmaz. Şu sözler boşuna söylenmemiştir. “ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHETE” “MAZLUMUN AHI İNDİRİR ŞAHI”

Allah (cc) şöyle buyurur: “Zulmedenlere meyletmeyin. Yoksa size de ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka dostlarınız yoktur. Sonra size yardım da edilmez.” (Hud 11/113)Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.(İbrahim 14/42) Resulullah (sav) ın onlarca hadisinden sadece bir tanesi: “mazlumun duasından korkun, çünkü onunla Rabbi arasında perde yoktur.”



2760 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

Zi-n Nureyn Osman (ra) 36 - 26/10/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 36
Lüks hayat mı huzur mu - 04/10/2021
Lüks hayat mı huzur mu
Çevre Evimizdir Temiz Tutalım - 20/09/2021
Çevre Evimizdir Temiz Tutalım
Emperyal Zalimlerin Geçim Kaynağı Savaş Endüstrisi - 09/09/2021
Emperyal Zalimlerin Geçim Kaynağı Savaş Endüstrisi
Musibetler Uyarı Ceza Mükâfat - 26/08/2021
Musibetler Uyarı Ceza Mükâfat
Zi-n Nureyn Osman (ra) 31 - 29/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 31
Zi-n Nureyn Osman (ra) 30 - 27/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 30
Zilhicce Ayının Fazileti - 15/07/2021
Zilhicce Ayının Fazileti
Zi-n Nureyn Osman (ra) - 09/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra)
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası