• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam295
Toplam Ziyaret12900269
Muhammed Özkılınç
furatbilen@hotmail.com
Siyonizm sadece Filistin ve Müslümanların değil DÜNYANIN BAŞININ BELASI
09/11/2014

Yahudi tarihini birazcık incelerseniz, neden dünyanın dört bir yanına dağıldıklarını ve neden bir türlü iki yakalarının bir araya gelmediğini hemen ve açıkça anlarsınız. Allah (cc) ın Kur'an ı Kerim de mükerreren lanetlediği, ihanet, hıyanet, ikiyüzlülük ve kalleşliklerine karşı uyardığı bu mel’un millete karşı tüm dünya dikkatli olmak zorundadır.

Tüm dünyada taş çatlasa 12-15 milyon Yahudi yaşamaktadır. Dünya nüfusuna oranla, devede kulak değil, pire bile sayılamayacak kadar az olan bu güruh neden her taşın altından çıkıyor. Nerede bir kan, gözyaşı, feryat, çığlık, açlık, savaş, terör, örgüt, çete, derin devlet, mahfil, loca, kulüp vb gizli aşikâr klik varsa; orada Siyonizm var, Yahudi var.

Şimdilik ABD, AB, ŞİA, körfez Emirleri ve Sisi’ye göz kırpan, onlarla can ciğer kuzu sarması olan Yahudi’nin, köprüyü geçtikten sonra aynı dostluğa devam edeceği mi zannediliyor. Gerçi Yahudi’nin suç ortağı olan haçlıların da onlardan pek farkı yok ama yine de hıyanet ve kalleşlikte haçlılar Siyonistlerle yarışamazlar. Dolayısıyla tüm dünya halkları, Yahudi ve haçlı Siyonistlerine karşı uyanık olmak ve Filistinli mazlumların feryatlarını duymak zorundadırlar.

Bu mel’un güruhun tüm dünyanın gözleri önünde bu vahşeti pervasızca sergilemesinin birden fazla sebebi var. Ancak en büyük sebep bunların tahrif ettikleri Tevrat kaynaklı bozuk akideleri olsa gerek. İşte bazı örnekler:

Ve o kralların günlerinde göklerin Allah'ı (Yehova) ebediyen harap olmayacak bir krallık kuracak ve onun hâkimiyeti başka bir kavme bırakılmayacak; ancak bu krallıkların (devletlerin) hepsini o parçalayacak ve bitirecek. (Daniel Bab 2 ayet 44)

O zaman Rab Yehova bütün bu milletleri önünüzden kovacak ve sizden büyük bir kuvvetli milletlerin mülkünü alacaksınız. Ayak tabanınızın basacağı her yer sizin olacak. (tensiye bab 11 a. 23-24)

Ve Allah'ın Rab (Yehova) o milletleri senin önünden azar, azar kovacak, onları çabukça bitiremezsin yoksa senin üzerine kir hayvanları çoğalır ve Yehova onları krallarını senin eline verecek. (Tensiye Bab 7 a 22-24)

 “Sen benim topuzum ve cenk silahımsın ve seninle milletleri kıracağım ve seninle ülkeleri helak edeceğim. Ve seninle atı ve binicisini kıracağım. Ve seninle cenk arabasını ve binicisini kıracağım ve seninle erkeği ve kadını kıracağım ve seninle kocamış adamı ve genci kıracağım ve seninle genç adamı ve ere varmamış kızı kıracağım ve seninle çobanı ve sürüsünü kıracağım ve seninle çiftçiyi ve çiftini kıracağım ve seninle Valiyi ve Kaymakamı kıracağım. (Yaremya, Bab 51/19-23)

 “Ele geçen her adamın gövdesi delik-deşik edilecek ve tutulan her adam kılıçla düşecek. Yavruları da gözleri önünde yere çalınacak, evleri çapul edilecek ve karıları kirletilecek.(İşaya Bab 13/15)

                Şimdi bu bozuk inanç ve vahşi karaktere sahip bir milletle nasıl anlaşma yapabilirsiniz. Bunların BM (birleşmiş mülhidler) vb. kurumların aldığı, iki yüze yakın kararları takmaması neden? Bu kaçıncı dolaylı-dolaysız barış!!! görüşmesi. Türkiye’nin girişimleriyle bu görüşmeler, tarihte hiç olmadığı kadar ilerlemişken bu kalleş, terörist, güruh ansızın ve kaç defa Gazzeye saldrımadı mı? Şu ana kadar bu barbarlarla masalarda ve perde gerilerinde sözüm ona barış görüşmelerinde bulunanlar hala anlamadılarmı ki, sadece kan dökmeyi değil, kan içmeyi bile ibadet! Sayan bu güruhla barış falan olmaz. Dünya devletleri eğer samimi olarak barış istiyorsa başta dünya barışının önündeki bu pisliği temizlemelidirler. Aksi halde her bir katliamında sırtı sıvazlanıp şımartılmaya devam edilirse yarın dünyanın başına çok daha büyük belalar açmaya devam edecektir.

                Bu korsan terör devletinin Kudüs ve Mescidi Aksa’yla ilgili aldıkları kararlar, kalkışmalar, kirli ayaklarıyla kirletmeler büyük küstahlıktır. Bunlar, dünya hâkimiyeti kabul ettikleri Yahuda imparatorluğunu kurmaya yönelik önemli adımlarındandır. Önce adım adım Kudüs’ün İslam unsurlarından arındırılması, sonra Mescidi Aksa’nın yıkılması ve yerine Süleyman heykelinin dikilmesi. Sonra…

                Peki, Yahudi tüm bu rüyalarını başaracak mı?  HAYIR… Ancak dünyaya nizamat verenler bu vahşilere dur demeseler, onlara dur diyecek İslam kahramanları son darbeyi vurup te’dip edinceye kadar bu rüyaları belasına bir müddet daha kan dökecekler.

“1837 Yılında yapılan bir sayıma göre Filistin'de 9000 Yahudi yaşamaktadır hepsi de topraksızdır. 1840 yılında Britanya İmparatorluğu Kudüs’te bir elçilik kurduğunda İngiliz Lord Palmerston "Britanya İmparatorluğunun yüksek çıkarlarını korumak üzere" burada bir Avrupalı Yahudi yerleşim kolonisi kurma fikrini ortaya attı. Filistin de kurulacak Müslüman olmayan bir devlet İngiliz emperyalizminin Ortadoğu’da ileri karakolu olacak, hem de Avrupa'daki Yahudi nüfus azaltılmış olacaktı.. Zaten Tevrat’a göre Nil nehri ile Fırat nehri arasındaki topraklar tanrı (Yahova) nın İsrail oğullarına vadettiği topraklardı.. Yahudiler iki bin  yıldır dini törenlerinden sonra 'gelecek baharda Kudüs'te buluşacağız' diye sayıklıyorlardı. Avrupa ve Amerika basınında kampanyalar düzenlendi: "Vatansız halka, halksız vatan". Yahudiler vatansızdılar ve Filistin halksız bir vatandı!.. Filistin Siyonistlere verilmeliydi. (Ralph Schoenman, Siyonizmin Gizli Tarihi, Kardelen Yayınları,1992,s 19)

Bu hunharları İslam âlemi ve dünyanın başına bela eden batı ve şimdilerde en derein destek veren Şia, sisi ve emirler de artık aklını başına almalı ve tüm bu vahşet ve katliamlara ortak olmaktan vazgeçmelidir. Aksi halde bilmelidirler ki tarihin çöplüğünü kokutan; firavunlar, nemrutlar, ebreheler vs. zalimler onlardan daha güçlü ve daha zalim idiler… 



2245 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

Zi-n Nureyn Osman (ra) 36 - 26/10/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 36
Lüks hayat mı huzur mu - 04/10/2021
Lüks hayat mı huzur mu
Çevre Evimizdir Temiz Tutalım - 20/09/2021
Çevre Evimizdir Temiz Tutalım
Emperyal Zalimlerin Geçim Kaynağı Savaş Endüstrisi - 09/09/2021
Emperyal Zalimlerin Geçim Kaynağı Savaş Endüstrisi
Musibetler Uyarı Ceza Mükâfat - 26/08/2021
Musibetler Uyarı Ceza Mükâfat
Zi-n Nureyn Osman (ra) 31 - 29/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 31
Zi-n Nureyn Osman (ra) 30 - 27/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 30
Zilhicce Ayının Fazileti - 15/07/2021
Zilhicce Ayının Fazileti
Zi-n Nureyn Osman (ra) - 09/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra)
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası