• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam253
Toplam Ziyaret12900227
Muhammed Özkılınç
furatbilen@hotmail.com
Harici Vahhabiyet’te akıl tutulması ya da muasır haşhaşiler.
21/08/2014

Bu aralar içeride cirit atıp Müslümanları “hidayete” (!) davet eden kimi Işid taraftarları, kendilerinden başka tüm ümmeti kâfir kabul ediyor. Ama özellikle kendi imamlarına (!) bey’at etmeyen Sünnileri; “Baği” (meşru İslam otoritesine karşı gelen) değil de “mürted” (dinden çıkmış) kabul ediyorlar. Tabi sonuçta “baği”nin de mürteddin de katli vaciptir.

Aldatılarak bu korkunç fikre ikna adilmiş, aldatılmış ve haşhaşileştirilmiş zavallı ümmet evlatlarının kendisi gibi inanan mücahitlerin kellelerini ibadet aşkıyla koparıp teşhir etmeleri garip değil. Onlara göre meşru! İslam devleri kurulmuş, halife seçilmiş, ilan edilmiş geri kalan 2 milyarlık İslam âlemi bey’at edip kendi otoritelerine girmedikçe mürtettirler.

Bu zavallı insanların önemli bir özelliği, dışarıya kapalı olmaları. Çünkü kendilerinden başkalarının kâfir olduklarına inandırılmışlar. Saatlerce konuşsanız boş… Duvara konuşmuşsunuz gibi… Ayet, hadis, müctehid imamların görüşleri, ümmetin 1400 yıllık ilmi mirası falan onları hiç enterese etmiyor. Kendi görüşlerinden başkalarına kulaklar kapalı, gözler kör, kalp kilitli…

Daha tehlikeli yanıysa, mürtetler (Sünni Müslümanlar) le savaşırken, kâfirlerle işbirliği yapmak onlardan yardım almak vs. yi caiz görmeleridir. Yani Suriye’de Beşşar vs. Şii cuntasına karşı savaşan Müslümanlarla savaşırken Beşşar vd. Şia çetelerinden destek alabilirler. Hamas mürtetlerine karşı Yahudi’yle işbirliği yapabilirler. Mursi ve ihvan mürtetlerine karşı sisi cuntasıyla işbirliği yapabilirler. Çünkü mürtetlerle savaş öncelikleridir.

Dolayısıyla mürtetlere karşı giriştikleri bu kutsal (!) savaşta ABD den İsrail’den, İran’dan, Suudi’den, İngiltere’den, Almanya’dan kısaca bilumum küfür diyarından destek alabilirler. Onlarla işbirliği yapabilirler. Çünkü İslam devleti (!) için asıl tehlike mürtetlerdir.

Şia kâfir olduğundan öncelikli hedefleri olmadığı gibi, mürtetlerle (Sünni Müslümanlarla) savaşta Şia’dan da destek alabilirler. Şia’nın bu çeteye karşı gürül gürül gürlemesine rağmen pekte yağmaması işte bu nirengi noktadan dolayıdır. Bu maya tutar da böyle devam ederse, tüm Sünni kitle yine Sünni olan ve haşhaşilerştirilen ümmet evlatlarıyla bertaraf edilmiş olacak.

Aynen Yahudi’nin Filistinlilere uyguladığı taktik… Hamas’ la El-Fetih’i birbirine kırdırmak… Nitekim devam etmekte olan Gazze savaşının bir sebebi de Hamas ve El-Fetih arasında varılan anlaşmadır. Ne de olsa Şia’nın da kurucusu bir Yahudi olan Abdullah bin Sebe’dir. Ümmet birliği tüm kâfirlerin korkulu rüyasıdır. Dolayısıyla ümmet içinden ümmet adına daha nice çeteler türetebilirler.

Yakın geçmişe kadar biz Şia la Vahhabi’liğin zıt kutuplar olduğunu zannederdik. Hâlbuki ikisi de aynı kaynaktan çıkma ve ayı merkezden yönetiliyor. Bizdeki sağcılık-solculuk, Kürtçülük-Türkçülük vb. zıt görünen çeteler de hep aynı kabildendi… Şeytanlar bu zalimlerin şakirtleri dahi olamaz. Sinsilikte bunların eline su dökemez…

Daha birkaç ay önce kırmızı tişörtlü bir genç, MHP gösterisinde dakikalarca bozkurt işaretiyle Türkçü sloganlar attıktan hemen sonra, PKK nin gösterisine ulaşıp zafer işaretiyle Kürtçü sloganlar atmaya devam etti… Bu genç dikkatsizliği, kırmızı tişörtü ve birazda şans eseri deşifre olanıydı… Ya olmayanlar...?

Yerel Ergenekon’da ne denli sinsi, hain, kalleş ve kahpece planlar faş oldu… Hatta iktidarın gücünü kullanarak Ergenekon’u tasfiye etme görünümündeki Pensilvanya çetesi de küresel derin güçlerin taşeronuydu. Ancak bu çete rolünü o kadar ustaca oynadı ki, iktidarı, birçok İslami cemiyet ve cemaatleri ve nice fedakâr ve cefakâr Müslümanları da oyuna getirerek kullandı. Himmet! Gelirlerini ve iktidardan arpalanmaları kat kat katladı.

“Dinler arası diyalog” planı başlar başlamaz, bu planın yerli olmadığını, bu hain planın ümmeti çökertmeyi hedeflediğini yazmaya ve anlatmaya başladık. Öyle ki zaman zaman çok samimi kardeşlerimiz tarafından dahi eleştirildik. Papaya mektubun sadece iki paragrafı bu hiyanetin belgesi olarak yeter. Daha nice ihanet belgeleri var. Mektup şöyle başlıyor:

Pek muhterem Papa cenapları,

Üç büyük dinin doğum yeri olarak bilinen toprakların dünyayı daha iyi yaşanabilir bir mekân kılma yolundaki kutsal misyonumuzu tam manasıyla bilen halkından size en içten selamları getirdik. Yoğun gündeminizde bize zaman ayırarak sizinle müşerref olmayı bahşettiğiniz için zatıâlilerinize en derin kalbi teşekkürlerimizi sunarız.

Papa 6. Paul Cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan Dinler arası Diyalog için Papalık Konseyi (PCID) misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz. Bu misyonun tahakkuk edişini görmeyi arzu ediyoruz. En aciz bir şekilde hatta biraz cüretle, bu pek kıymetli hizmetinizi icra etme yolunda en mütevazı yardımlarımızı sunmak için size geldik.

Küresel derin devlet başka bir deyimle dünya emperyalizmi, bu defa sağlam taraflara oynuyor. Haşhaşileştirilmiş kıtalar, zümreler, çeteler, örgütler. Alt tabaka her ne kadar, saf ve iyi niyetli olsa da haşhaşileşmiş olduğundan ümmetin başı daha çok ağrıyacağa benziyor. Ama sonunda yine kaybedenler batılın tarafında olanlar olacaktır. Asli haşhaşiler kazanamadı ki taklit olanları kazansın.

 



2160 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

Zi-n Nureyn Osman (ra) 36 - 26/10/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 36
Lüks hayat mı huzur mu - 04/10/2021
Lüks hayat mı huzur mu
Çevre Evimizdir Temiz Tutalım - 20/09/2021
Çevre Evimizdir Temiz Tutalım
Emperyal Zalimlerin Geçim Kaynağı Savaş Endüstrisi - 09/09/2021
Emperyal Zalimlerin Geçim Kaynağı Savaş Endüstrisi
Musibetler Uyarı Ceza Mükâfat - 26/08/2021
Musibetler Uyarı Ceza Mükâfat
Zi-n Nureyn Osman (ra) 31 - 29/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 31
Zi-n Nureyn Osman (ra) 30 - 27/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra) 30
Zilhicce Ayının Fazileti - 15/07/2021
Zilhicce Ayının Fazileti
Zi-n Nureyn Osman (ra) - 09/07/2021
Zi-n Nureyn Osman (ra)
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası