• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam197
Toplam Ziyaret12900171
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
Seçim Maratonu Başladı
22/04/2015

            Öncelikle Peygamber Efendimizin Kutlu doğumunu Özlem ve Rabbime Şükrederek kutluyorum. Pazartesi günü başlayan üç Ayların başta Müslümanlar olmak üzere tüm insanların kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Mısır ve Filistin zindanlarında kafir ve Münafıkların zulmü altında bulunan ve dahi haksız yere hapse atılmış olan kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Perşembe günü ise idrak edilecek olan Regaip Gecesinin de hayırlara vesile olmasını diliyorum.

            Evet bu girizgahtan sonra son dönem gündemimizin değişmeyen parçası olan siyasetle devam edelim. Malumunuz seçime girecek tüm partiler adaylarını açıklayıp seçim startı verdiler. Böylece 7 Haziran akşamına kadar sürecek olan Seçim Maratonu da başlamış oldu. Bu süreçte her evde, her iş yerinde, çarşıda ve sokakta artık seçim konuşacağız.

            Siyasilerden biri gidip diğeri gelecek ve bizlerden oy talebinde bulunacak. Çarşı ve sokaklar partilerin bayrakları ile donatılacak. Cadde ve sokakta araçlar günlerce partilerin reklamını yapan anonslar yapacak. Siyasi liderler seçim çalışması için mitingler yapacak ve oy talebinde bulunacak.

            Evet, buraya kadar yazdığım her seçimde yaşanan tablonun özeti oldu. Bir an için bu tabloyu gözünüzün önüne getirin ve seçim heyecanını şimdiden yaşamaya bakın. Yolda giderken birileri elinize aday ve partilerin ilan veya broşürünü tutuşturacak. Cadde ve sokaklar afişlerle donatılacak. Velhasıl son iki yılda yapılan ve yapılacak olan 3. seçime hazırlıklı olun.

            Heyecan dedim de siyasilerin özellikle şuna dikkat etmesi gerektiği konusunda bir fikrim olacak. Hani seçim çalışması vardır, seçim çalışması vardır. Bazıları Eh... Dostlar alış verişte görsün diye bir hareketlilik yapar ve heyecanı bitmiş, siyasi miadını doldurmuş bir şekilde çalışır ama bazıları da vardır her daim heyecanını taze tutar ve yeni yeni çalışma şekilleri üreterek verim elde etmeye çalışır.

            Bu süreçte Siyasi partilerin basın ile olan diyalogları ise gerçekten çok önemli bir yer tutar. Dışarıdan bakıldığı zaman vatandaşın bize dediği "Hadi gene iyisiniz iyisiniz, seçim geldi ya artık bayram edersiniz". Arkadaş bu nasıl bayramsa biz hala edemedik. Dışarıdan davulun sesi çok iyi gelebilir ama biz bu bayramı bir türlü yaşamadık.

            Siyasi partilerin ve adayların seçim sürecinde en çok çalışması gereken basındır ama gelin görün ki durum hiçte bildiğiniz gibi değil. Basını ciddiye alan partilerde var ama basını hafife alan siyasi partilerde var. Ben şunu açık bir şekilde ifade ediyorum: Bizi hafife alanı bizde hafife alır bir tek kelime bile haklarında yazmayız. Bizimle çalışanın da hakkını verir sonuna kadar REKLAM - TANITIM görevimizi yaparız.

            Bazıları Facebook ta iki resim yayınlayıp havalara girmeleri ancak şu şekilde ifade edilebilir. Deve kuşunun korktuğu zaman başını kuma saklayıp sanki bütün bedenini saklamış gibi hissetmesi gibidir. Halkın güvendiği ve haberlerine itibar ettiği basın, siyasi partilerin ve adayların vazgeçilmez kalesi gibidir. Benden söylemesi. Saygılarımla...       



1991 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası