• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam138
Toplam Ziyaret12900112
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
VİRANŞEHİR’İN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ
15/02/2011

       Öncelikle iki cihan güneşi, yaratılmışların en hayırlısı olan Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV) kutlu doğumu başta Müslüman alemine ve insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını dilerim.

       Sabah, öğle ve akşam, tıpkı ilaç tarifi gibi her yanımızı siyaset kaplamış durumda. Evde, işte kahvede, çarşıda olağan konuşmalarımızdan sonra söz ister istemez siyasetten açılıyor. Bin bir senaryolar kurgulanıp bozuluyor. Hemen hemen herkesin kendine göre bu süreçte stratejik bir planı var. Bizde bunu bilerek bir anket düzenledik. İşte bu dönem içinde bir gazetece olarak, sorumlu bir basın mensubu olarak Viranşehir’in önünü açmak için bize ‘’Bu süreçte bende aday adayı olurum-olabilirim diyen herkesi bir ankete dahil ettik. Bunun duyurusunu gerek sitemiz üzerindenwww.bizimgazete63.com gerekse gazetemiz aracılığıyla sık sık yaptık. Olmadı adı geçen şahısları ya ziyaret edip görüşünü aldık yada telefonla ulaşmaya çalıştık. İstedik ki bu süreçte kimseye ayrım yapmayalım. Bu başvuru 16 Şubat 2011 tarihine kadar devam edecek. Bu tarihten sonra yani 17 Şubat 2011 tarihinde anketimiz başlayacak.

     Bir önce ki anketimizde yer alan ve sonradan ismini ekleyen bütün adaylara bir imkan daha vermeyi uygun gördük. Amacımız gerçekten bu yola samimi bir şekilde çıkan aday adaylarımızı tanıtmak ve halkın onlar hakkında düşüncelerini kamuoyu ile paylaşıp Viranşehir’in önünü açmak. Bütün aday adaylarımız değerli ve kıymetlidir. Hiç kimseye ayrım etmeden bize ‘’bende varım’’diyen herkesi ankete dahil ediyoruz.

     Sitemizde oyunuzu kullanabilir ve istediğiniz aday adaylarına oyunuzu verebilirsiniz. Oy kullanma şekli bir bilgisayardan 24 saatte bir olarak kullanılıyor. Şimdiden söyleyeyim; Belki bazı yanlı kişiler hakkımızda ileri geri konuşabilir, bizlere iftira atabilir. Bende diyorum ki, bu iddia da bulunacakları şimdiden davet edep sistemin nasıl çalıştığını ve buna bizim dışarıdan müdahale etmemizin imkansız olduğunu ispatlayabilirim. Bizim dışarıdan bu ankete müdahil olmamız söz konusu bile değil. Merak eden şimdiden buyursun. İşte ben tüm kamuoyu önünde bunu ilan ediyorum. 

ÖNEMLİ DUYURU: Ancak oy kullanmanız için öncelikle sitemize ücretsiz üye olmanız gerekmektedir. Yani sitemize üye olmayan oy kullanamayacak. Bunu uygulamamızın amacı bu anket sürecinin daha sağlıklı olmasını sağlamaktır.

     Geçmişte yaşanan aday adaylığı sürecinde ki olumsuz tablonun yapılacak bu anket ile bu dönem önüne geçmeyi hedefliyorum. Bu yüzden sıralama alınması için bir Viranşehirli olarak, bir basın mensubu olarak sorumluluğumu yerine getirdiğimi düşünüyorum. Sıralama konusu olmassa olmazımdır. Bu iktidar partisi için de Muhalefet partileri içinde geçerlidir. Gönül ister ki her partiden bir Milletvekilimiz olsun ve bizi en iyi bir şekilde mecliste temsil etsin.

     Şu anda Mersin’de yaşayan bir Viranşehirli olan Fevzi Erol ağabeyimiz beni ziyaret etti. Onunla da bu konuyu hasbi hal ettik. Öncelikle bize göstermiş olduğu güveni, muhabbeti ve sevgi için kendisine çok teşekkür ederim. Onunda değerli görüşlerini dinledim ve ikimizin de ortak noktasını öncelikle sıralama olduğunu öğrendim. Demek ki dışarıdan da çok iyi bir şekilde takip ediliyormuşuz. Bunun gibi İstanbul’dan, Bursa’dan ve ülkemizin değişik yerlerinde bulunan hemşerilerimizden tebrik telefonu alıyorum. Bu Viranşehir’imiz adına onur verici bir durum. Unutmayın hem gazete olarak hem de site olarak dışarıdan çok iyi takip ediliyoruz haberiniz olsun. Ben de memleketimi dışarıya karşı en iyi şekilde temsil edebilme adına elimden geleni yapmaya çalışacağım.

    Bütün Partilere çağrımdır; Milletvekili sıralamasını yaparken Viranşehir’i göz ardı etme lüksünüz kalmadı. Halk bu konuda oldukça hassas davranıyor. Benden söylemesi. Saygılarımla.

NOT: Tarafsızlığımızı koruma adına anket yapmak isteyen diğer partilerde bize kendi aday adayları için anket yaptırabilir.          



3776 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası