• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam313
Toplam Ziyaret12914759
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
KIZMADIM ÜZÜLDÜM
17/08/2011

        Mübarek Ramazan ayı yüce Allah’ın yardımıyla ve Rahmetiyle bizi kuşatmış güzel bir şekilde gidiyor. Her ne kadar Ramazan ayı başında bazı olumsuz olaylar olmuş olsa da yine de güzel bir şekilde gidiyor. Bu ayın sabır ayı da olduğunu bilerek oruçlarımızı tutyor ve ibadetlerimizi yapıyoruz. İnsanlar elinden geldiği kadar karşısındakine özellikle bu ayda daha fazla tahammül göstermesi gerektiğini unutmamalıdır.

      Geçenlerde bir sohbet esnasında bir arkadaşımız Gazete olarak gündeme getirdiğimiz sorunlarımızdan dolayı (İsmi Bende Kalsın) bir daire amirinin sinirlenip gazetemizi yırttığını söyledi. İlk etapta üzüldüm hem de çok üzüldüm. İnanın kızmadım. Neden mi az önce dedim ya bu Mübarek Ramazan ayında sabretmemiz gerek. Sadece üzüldüm. Üzüldüm çünkü Viranşehir adına üzüldüm. Bu gazetenin Viranşehir’in sorunlarını dile getirip çözüm aramaktan başka bir derdi yoktur. Eğer bir kurumda bir aksaklık varsa, eğer bir sorun varsa bunu gazetecilik etiğine binaen gündeme getirir halk adına çözüm aranması gerektiğini hatırlatırız. Yok eğer siz bu görevi yerine getirmekten aciz iseniz o zaman siz bizim gazeteyi daha çok yırtarsınız. Gündeme taşıdığımız konu bize rant sağlanmasına yönelik bir şey sağlıyorsa o zaman yerden göğe kadar haklısınız demektir. Şu ana kadar 97 sayı çıktık bizde bütün arşivler mevcut. Bana bir tek örneğini gösterin bu gazeteyi kapatayım.

      Bizim için çok önemli olan kalemimizi kendi menfaatimiz doğrultusunda silah olarak kullandıysak, kendimiz veya yakınlarımız için her hangi bir konuda sizden torpil istediysek, ihale talep ettiysek veya başka bir çıkar için kullandıysak ispat edin gazeteyi kapatalım. Kalemimizi satıp sizden rant talebinde bulunduysak ve istediğimizi elde edemediysek ve bundan dolayı size saldırdıysak ispat edin gazeteyi kapatalım.

      Bakın sayın müdür; Gündeme gelen haberlerden rahatsız oluyorsanız o zaman doğru yapacaksınız ki rahatsız olmayacaksınız. Eğer siz yaptıklarınızdan dolayı rahat iseniz o zaman neye tereddüt ediyorsunuz. Eğer yanlış yazmış isek; Demokratik, kanuni ve etik olan bütün haklarınızı sonuna kadar kullanabilirsiniz. Bize tekzip yazdırabilirsiniz. Ortada kanun var nizam var.

      Yazdıklarımıza tahammül etmek zorundasınız. Birbirimizi sabırla, anlayışla hoşgörü ile karşılamak zorundayız. Bu memlekette beraber yaşıyoruz. Bizim yazdıklarımızda iftira, fitne, fesat veya başka bir şey varsa zaten onun hesabını Allah’a vereceğiz. Çok şükür taşıdığımız ve taşımaktan onur ve gurur duyduğumuz inancımız gereği asla böyle bir yolu tercih etmeyiz.

      Sayın müdürüm bakın yazdıklarımdan da anlaşılacağı üzere kızmadım, sadece üzüldüm. Bir başkasının gazetesini çıkan haberlerden dolayı yırtmış onlarda bunu duysalar acaba benim gösterdiğim bu demokratik tepkiyi onlarda gösterirmiydi yoksa ağzına geleni söylermiydi. Ben kendimde şiar edindiğim bir şeyi sizinle ve sevgili okuyucularımızla paylaşmak istiyorum. Bizim asla kızmaya hakkımız yok. Yani hiç kimseye nokta koyma hakkımız yok. Ama virgül kullanma hakkımızı her zaman saklı tutarız. Bilmem anlatabildim mi sayın müdürüm?… Saygılarımla        



2673 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
Hava Durumu
Saat
Site Haritası