• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam146
Toplam Ziyaret12914592
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
GÜNDEMİMİZDE NE VAR?
18/10/2011

           

            Öncelikle Kuruluşumuzun 3.yılı münasebetiyle bizi arayan, mesaj gönderen, internet üzerinden mesaj atan ve ziyaret eden tüm okurlarımıza çok ama çok teşekkür ederiz. Bu kadar sevildiğimizi gerçekten bilmiyorduk. İnanın çok sevindik. Asla bunu unutmayın bizlerde sizleri çok seviyoruz. Her şey için Allah razı olsun.

            Gelelim siyasi ve sivil toplum kuruluşlarımıza. Öncelikle Allah’a çok şükür hiçbir siyasi partimizden, hiçbir kurumumuzdan( istisnalar hariç) tebrik mesajı almadık. Gazetemizin kuruluş yıldönümüne ait en ufak bir mesaj dahi gelmedi. Buradan açıkça ifade ediyorum. İktidarı, Ana Muhalefeti ve muhalefet partilerinin hiç birinden mesaj almadık. Ama önemli değil. Önemli olan halkın bizi ne kadar sevdiğidir. Bu konuda gerçek manasıyla halkımıza şükranlarımı sunuyorum.

            Geçen hafta BİZDEN bahsetmiştik. Dolayısıyla gündeme dair bir şeyler yazamamıştık. Geçen hafta yaptığımız haberler gündeme oturdu. Adeta tabiri caiz ise her köşe başında konuşuldu. Hele bir haberimiz o kadar ön plana çıktı ki sormayın gitsin. Sayın İlçe eski Kaymakamımızın, Eski Sağlık Gurup Başkanımızın ve İlçe eski Emniyet Müdürümüzün haberi gündem oluşturdu. Bu konuda birçok mesaj ve görüş bizlerle paylaşıldı.

           Şimdi mesajlara geçmeden önce şunu hemen belirteyim, bu tür atama tayin vb.durumlar üst üstü yaşandığı için ister istemez gözleri iktidar partisine çevirdi. İktidar Partisinden de bu yönde herhangi bir açıklama elimize ulaşmış değil. Fakat bu durum İster istemez olumlu veya olumsuz tepkilerin doğmasına sebep oldu. Bu tepkileri bize gerek yüz yüze gerekse mesaj yolu ile ileten okurlarımız oldu. Bizde onlara dedik’’Biz işimizi yapıp kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Ötesini bilmeyiz’’diye.

           Sitemize (bizimgazete63.com) gelen mesajlara baktığımızda da orada da olumlu veya olumsuz mesajlar vardı. Vardı diyorum çünkü gelen mesajlar bir ara öyle bir hal aldı ki adeta üzerimizden top atışı yapılıyordu. Eleştiriden çok restleşme, hakarete varan laflar ve tehditler ile aslı astarı olmayan iddialar yer almaya başladı. Bizde yetkimizi kullanıp haberi mesaja kapattık. Çünkü eleştirinin de bir düzeyi vardı ama bu düzey aşılmaya başlamıştı. Bizde gereken müdahaleyi yapıp haberi mesaja kapattık.

          Şimdi buradan şunu çıkarmamız lazım. Herhangi bir kurum amirinin tayininin çıkması veya görevinden alınması toplumda ister istemez bir tepki oluşturuyor. Ben buradan bu dersi açık bir şekilde aldım ve gazeteci olarak sizlerle de paylaşıyorum. Haa siz dikkate alır mısınız almaz mısınız orasını bilmem. Fakat kamuoyunun tepkisi bu yönde Destekleyenler olduğu gibi eleştirenlerde oldu. Toplum adeta ikiye bölündü. Benden söylemesi.

         İşin bir başka tarafı ise yayınladığımız haberin alt başlığında SIRA KİMDE ACABA’’ Cümlesini kullandık. Bu gelişmeler üzerine bazı kurum amirleri ‘’bununla ne demek istiyorsun’’ dediler. Bende ‘’haber ortada kim nasıl anlıyorsa öyledir’’ dedim. Yani anlayacağınız bazı kurum amirleri de istim üzerinde. Onlarında görüşleri bu yönde. Ben de tarafsızlığımı koruyarak olayı olduğu gibi aktardım. Takdir Kamuoyunun. Saygılarımla.    



2767 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası