• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi22
Bugün Toplam270
Toplam Ziyaret12900244
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
ALLAH RIZASI İÇİN BİR OY
22/03/2011

       Pazar günü saat 05.00, Pazartesi saat 06.00 evet tam 25 saat boyunca Viranşehir’imizin hakkını aramak, kollamak ve mücadele vermek adına Şanlıurfa da ayakta kalmaya çalıştım. Basın olarak Viranşehir’den sadece BİZİM GAZETE vardı. Hatta diğer İlçelerden dahi gelen olmamıştı. Bütün aday adaylarımızın hakkını savunmak, Viranşehir halkının hakkını savunmak adına son ana kadar mücadelemi verdim. Bu konuda canlı birçok şahidim var çünkü kendileri beni televizyondan canlı olarak görüyorlardı.

    Benim şu aşamada başta iktidar partisi olmak üzere diğer partilerden Viranşehir’ime sıralama verilmesi gibi hayati önem taşıyan bir dedim var. İstiyorum ki partililerde bu derdi samimi bir şekilde dert edinsinler. Ama temayül yoklamasından sonra gördüğüm manzara korkunçtu. Hani derler ya ‘’Ağacın kurdu ağaçtan olmazsa ağaç yıkılmaz’’diye. Şöyle bir hesaplama yapalım(Bütün rakamlar yaklaşıktır); Diyelim ki 20 aday adayımız var, Bu 20 aday adayı toplam 700 oy almış. Yani kişi başına 35 oy düşüyor. Viranşehir’den oy kullanacakların sayısı benim elimde ki belgelere göre 100’den fazla. Eğer biz tam anlamıyla oyumuzu kendi aday adaylarımıza vermiş olsak ortalama kişi başı 80-85 civarında oy düşüyor. Peki, netice nedir, durum ortada. Aday adaylarımızın aldığı oy sayısı ortada, bundan daha iyi bir hesap olur mu?

     Kendi kendimizi kandırmayalım. Evet her üye oy kullanırken kime vereceği konusunda özgürdür. Ama bu oyları kullandıktan sonra bana ‘’HER ŞEY VİRANŞEHİR İÇİN’’ sloganları atmayın. Lütfen biraz dürüst olalım. Ben bir basın mensubu olarak orada sabaha kadar Viranşehir’imin mücadelesini veriyorsam bu benim halkıma karşı olan samimiyetimi, duruşumu ve ilkemi gösterir. Mesela bazı aday adayları vardı ki bana olan güveninden dolayı aynen şunu söyledi’’Fethi abi benim gitmem gerekiyor, sen burada olduğun için gözüm arkada kalmaz, bu konuda anlayışla beni karşıla’’dedi. Bir aday adayımın bana olan bu güveni beni adeta onurlandırmıştır. Evet acil işi olabilir, gidebilir ama gözü arkada kalmadan.

     Burada kendimi piyasaya pazarlamıyorum. Öylede bir derdim yok. Sadece şuna dikkat çekmek istiyorum! Samimi olalım beyler… Bugün bize sıralama verilmiyorsa bundan dolayıdır. Orada ki çirkin pazarlıkları gördüm. Donen dolapları kısmen gördüm. Bu sadece bizim için değil birçok ilçe adeta pazarlık sonucu blok oylar veriyorlardı. Ne uğruna kim uğruna olduğu da açıktır.

   Bu temayül yoklaması beni asla tatmin etmedi. Umarım Ak Parti genel merkezi de tatmin olmaz. Bu konuda Ak Parti genel merkezine de bir öift sözüm var; Eğer sizler sadece bunu baz alarak aday belirlemeye kalkarsanız partinizin ismini taşıdığı Adalet kelimesiyle asla uyuşmuş olmazsınız. Size önerim, sivil toplum kuruluşları ve yerel basınında görüşlerinin alınmasıdır. Çünkü halkı en iyi tanıyan bu kesimdir. Benden söylemesi.

    Orada ki havayı sizlere biraz aktarmak istiyorum; Birçok insan orada saatlerce aç kaldı. Uykusuz kaldı, yorgun düştü. Bebelerini yanında getiren anneler onları yatıracak yer bulamadı. İbadet edecek bir tek seccade vardı, Allah’a şükür oda yetiyordu. Aday adayları bir parça dahi olsun televizyonda görünmek için adeta birbirleri ile yarıştılar. Gazeteci arkadaşlarla diyaloglarımız gelişti. Onlara Viranşehir’i tanıtmaya çalıştım. Onlarla olan dayanışmamız gerçekten görülmeye değerdi. Ama size o gün orada hafızamda kalan bir söz var ki onu sizle paylaşmak istiyorum, kapının önünde bir gurup kendi aday adaylarına oy alabilmek için ellerinde ki sıralama numarasını gösteren kağıtları onlara verirken birisinin isteme şekli çok dikkatimi çekti’’ALLAH RIZASI İÇİN BİR OY’’aynen öyle.

   Bende bundan sonra aynen öyle haykıracağım bütün partilere; ALLAH RIZASI İÇİN VİRANŞEHİRİMİZE BİR SIRALAMA. Saygılarımla.     



3240 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası