• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam351
Toplam Ziyaret12914797
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
SEÇİME BİR AY KALDI
10/05/2011

    

      Bahar ayının rehavetine rağmen Siyasilerde ki hareketlilik olanca hızıyla devam ediyor. 12 Haziranda yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri için Partiler hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Esnafları ziyaret eden, köylüleri ziyaret eden, sendikaları ziyaret eden velhasıl ziyaretlerin haddi hesabı yok.

    

      Bu arada başta lokanta ve diğer iş yerleri de Allah’a şükür bu sıralar işleri dönüyor. Aman Maşallah diyelim nazar etmeyelim. Yüce Allah Rahmetini bol bol verdi, yani çiftçinin de durumu iyi. Hepsine hayırlı bol kazançlar diliyorum. Diyeceğim o ki; insanın içinden her ay seçim yapılması dileği geçiyor. Hiç olmazsa esnafımız, işçimiz ve halkımız kazanıyor.

    

      İşin bir başka yönü ise seçim süresince yapılan ziyaretler ve bu ziyaretlerde verilen vaatler. Biz bunları tek tek kayıt altına alıyoruz. Yaptığımız haberler birer delili niteliği taşıyor. Seçimden sonra verilen vaatlerin yerine getirilmesini takip etmek bizim görevimiz. Bu konuda meydana gelecek aksaklıkları siyasilerimize yapıcı bir dille hatırlatıp o aksaklıkların giderilmesini sağlayacağız İnşallah.

    

      Yapılan toplantılar, tutulan raporlar, listeye yazılan notlar bakalım ne kadar gerçek manada hayata dökülecek. Yeni bir dönemin başlangıcı olarak bunu kabul edersek bunun gerçek hayata yansımasını hep birlikte göreceğiz. Yeni bir kadro ile yola çıkan iktidar partisi bakalım başta Viranşehir başta olmak üzere Şanlıurfa’ya ne kazandıracak. İnşallah bunu hep birlikte göreceğiz Allah izin verirse.

    

      Ele almak istediğim bir başka konu ise şu ana kadar seçim havasının bir bayram havası içinde geçmesidir. Aman ne olur bu şekilde devam etsin. Birbirimizin kalbini kırmadan bu seçimi bitirelim. Çünkü seçimden sonra yine yüz yüze bakacağız, yine alışverişimizi birbirimizden yapacağız, yine birbirimize kız verip alacağız, yine birbirimizin hastalarını ziyaret edeceğiz ve yine komşuluk ilişkilerinde bulunacağız.

     

      Geçen gün (İsmi bende saklı kalsın) bir arkadaşın arabası yolun ortasında kalmıştı. Karşıda kahvede oturanlar durumu fark edince hemen gelip itelediler. İnanın bu insanlar farklı dili konuşuyor ve farklı alanlarda da Siyaset yapıyordular. Bu durum o kadar hoşuma gitti ki. İşte biz buyuz, biz böyleyiz. Özellikle dara düşene, mazlumlara yardım konusunda onun fikrine ve zikrine bakmayız. Ne olur bu tabloyu yaşatacak hatır bırakalım seçim boyunca birbirimize.

     

      Vatandaşlarımıza gelince lütfen artık size verilen vaatlerin takipçisi olun. Verilen vaatlerin yerine gelmemesi durumunda gerekli yerlere şikayette bulunup hakkınızı arayın. Hakkınızı ararken de kanunların çizdiği sınırları aşmadan ve Demokratik kurallara uygun bir şekilde hareket edin. Yoksa haklı iken haksız duruma düşersiniz. Siyasilerin konuşmalarını mutlaka takip edin. Kim ne vaatte bulunuyorsa gerekirse onu kayıt altına alın. Zamanı gelince de yerine getirilmeyen vaatlerin hesabını sorun.

      

    Kişisel sorunlarınızdan daha çok toplumsal sorunlarınızla ilgili konularda hak mücadelesi yapın. Çünkü toplumsal olarak çözülen sorunlarımız beraberinde kişisel sorunlarımızı da çözecektir. Mesela işsizlik; Evet, kendiniz için iş istediğiniz zaman buraya kurulacak fabrikalar talebimiz olursa daha iyi olur. Çünkü ben değil biz olmalıyız. Eğer Viranşehir’de bir yere işçi alınacaksa öncelikle Viranşehir’den olması için mücadelenizi verin. Şunun şurasında seçime bir ay kaldı. Allah’tan hayırlısını dileyelim. Saygılarımla



2751 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
Hava Durumu
Saat
Site Haritası