• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi24
Bugün Toplam174
Toplam Ziyaret12900148
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
Seçimde Tık Yok
12/02/2014

               Günler ve haftalardan beridir vatandaşın merakla beklediği siyasi partilerin adayları nihayet belli oldu. Viranşehir’in iki iddialı siyasi partisi adaylarını en son açıklardan Ak Parti İbrahim Gelin, BDP İse Emrullah Cin’i aday gösterdi. Diğer partilerin adaylarını da daha önce duyurmuştuk. Bu süreç içinde gün geçmiyordu ki günde onlarca telefon alıp “ADAY HALA BELLİ OLMADI MI? Sorusuna maruz kalalım. Allah’a şükür partiler adaylarını açıkladı da bizi bu dertten kurtarmış oldu.

                O kadar heyecanla ve merakla beklenen adaylar açıklandıktan sonra Viranşehir ister istemez bir seçim havasına büründü. Ama ne hikmetse bu seçim adayların tanıtımı, projeleri ve çalışmaları kamuoyuna yeterince yansımıyor. Hele bazı siyasi partiler sanki Viranşehir adayı değillermiş gibi çalışmalarını, tanıtım broşür, afiş ve reklamlarını Viranşehir’in dışında yapıyorlar. Beyler unutmayın siz Viranşehir’in adayısınız, Viranşehir dışında da size kimse oy vermeyecek. Şimdiden bu şekilde davranırsanız korkarım baştan kaybetmiş olacaksınız. Benden hatırlatması. Buradan aday olacaksınız ama kaymağını Viranşehir dışındakilere yedireceksiniz. Bu şekilde de sizin ne kadar VİRANŞEHİR SEVDALISI OLDUĞUNUZ BELLİ OLACAK. Halk bunları görmüyor mu sanıyorsunuz? Hiçbir şey eskisi gibi değil. Amacınız gerçek hizmetse bunu seçimden önce ispat etmek zorundasınız.

                Ben yazımı hazırladığım sırada siyasi partiler henüz Belediye meclis üyelerini açıklamadılar. Bunun için gerçekten kıran kırana bir yarış var. Partilerin ilk hedefleri hangi adayı gösterirsek daha çok oy alırız oluyor. Keşke kriter bu olmasaydı ama buda siyasi partilerin bir gerçeği. Malum ne kadar oy fazla gelse kazanma şansları da yüksek oluyor. Bakalım bu süreçte hangi parti kimleri Belediye meclis üyeliğine gösterecek.

                Yerel seçim denince en az Belediye başkanlığı seçimi kadar muhtarlık seçimi de çok dikkat çekiyor. Hele bu dönem mahallelerde muhtar adayı enflasyonu yaşanıyor. Son dönemde Muhtarlık maaş ve sosyal haklarında yapılan iyileştirme insanlarımızı ister istemez bu yöne çekti. Ben şahsen muhtar adaylarında gördüğüm canlılığı şu ana kadar siyasi partilerde görmüş değilim. Geçen hafta sonu Şanlıurfa’daydım. İnanın her mahallede siyasi partilerden çok muhtarlık seçim büroları dikkatimi çekti. Demek ki muhtar adayları bu işi siyasi partilerden daha sıkı tutuyor.

                Sözün özü bu seçim döneminde şu ana kadar siyasi partilerde tık yok. Oysa ki halk adaylarını daha yakından tanımak, projelerini öğrenmek ve çalışmalarına tanık olmak istiyor. Şunun şurasında seçime kaldı 45 gün, eskiden belediye başkanlığı için sadece şehir merkezini gezip oy istemek vardı ama bu seçimde köyleri de hesaba katmanız gerekecek ki bu sürede sizlere yetmeyebilir. Viranşehir’den aday olanlarında tanıtım ve reklam çalışmalarını dışarıya yaptırmak gibi bir durumu söz konusu olursa o zaman o çalışmalarını gitsinler o iş yerlerine haber yaptırıp kamuoyuna yansıtsınlar. Buradan adaysanız, buranın ekmeğini yiyorsanız burayla çalışmak zorundasınız. Yoksa baştan sizin samimiyetinizin olmadığı ortaya çıkar. Saygılarımla.        



3006 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası