• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam195
Toplam Ziyaret12900169
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
Projeleri Hala Göremedik
05/03/2014

               Adım adım 2014 30 Mart yerel seçimlerine doğru gidiyoruz. Ben bu yazıyı hazırlarken seçime tam 25 gün kalmıştı. Allah’a şükür çok güzel bir şekilde seçim havası devam ediyor. Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz Viranşehir’e gelip ziyaretlerde bulunurken BDP Seçim bürosuna uğraması, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Osman Baydemir’in Ak Parti seçim bürosuna uğraması bu süreçte yaşanılan en güzel ve olumlu hareketlerdi.

                Seçim havasına yavaş yavaş girerken siyasiler daha çok birebir temaslar ile çalışmalarını devam ettiriyor. Tam bir canlılık olmasa bile kısmen de olsa hareketlilik gün geçtikçe artıyor. Viranşehir’in dört ana caddesi adeta bayram yerine dönüşmüş gibi süslenmiş, her parti kendi bayrağını asmış durumda. Bayrak dedim de Gaziantep’te siyasilerin aldığı karar gereği partilerin bayrakları sadece seçim büroları yerlerinde asılma kararı aldıklarını duydum. Belki bazılarına ters gelecek ama ben şahsen buna karşıyım. Neden derseniz 4 veya 5 yılda bir yapılan seçimlerde de bırakın şehir bu demokrasi bayrakları ile süslensin. Bence bu durum seçime bir başka güzellik kazandırıyor. Belki başkalarına ters  gelecek ama  tabi ki bu benim görüşüm.

                Bir gazeteci olarak vatandaşın arasında dolaşıp elbette onların görüşlerini alıyoruz. Seçim hakkında düşüncelerini soruyoruz. Bu süreçte hala hatırı sayılır kararsız seçmenlerin olduğunu söyleyebilirim. Yaptığım araştırmada vatandaşlar arasında söylenen şu; “ Ben hala siyasi partilerin bu seçimde Viranşehir’e ne vaat ettiğini net bir şekilde görmüş değilim. Projelerini anlatan bir çalışma yapsalar ve kamuoyuna dağıtsalar o zaman kimin projesi bana uygunsa bende o partiye oyumu verebileyim.” İnşallah siyasi partiler ve adayları bu seslere kulak verir ve projelerini halka en kısa zamanda açıklarlar.

                Bizim Gazeteden Siyasilere Çağrı: Yayın hayatına başladığımız günden bu yana gazete, site ve matbaa olarak en iyi ve en güzel şekilde görevimizi yerine getirmeyi amaçladık. Elbette ki eksiklerimiz ve hatalarımız oldu ama bu ciddi manada ve kasti yapılan hareketler olmadığı için her gün biraz daha ileriye dönük geliştik. Seçim sürecine kadar tüm siyasi partilerin haberlerini objektif bir şekilde yansıttık. Bu arşivlerimle de sabittir. Şimdi bir seçim sürecindeyiz. Tüm siyasi partilere çağrıda bulunduk. Bu süreçte Bizimle çalışmak isteyen siyasi partilerimizi kamuoyu önünde davet ettik. Bu aşamadan sonra bizimle çalışanın hakkını koruma adına elbette ki onların tanıtım ve reklamlarını yapacağız. Çalışmak istemeyeni de saygıyla karşılıyoruz.

                Bazen okurlarımızdan eleştiri alıyoruz, falanca partinin reklamını yapıyorsun da niye diğer parti veya partilerin haberini yapmıyorsun ? diye. Bende diyorum ki bu çağrıyı tüm kamuoyu önünde yapmamızın bir nedeni de bu tür eleştirilerin önüne geçmektir. Bizim kapımız herkese ve her kesime açıktır. Kimseye ayrımcılık yapma lüksümüz olmadığı gibi bu izlediğimiz yayın anlayışına da karşı bir durumdur. Gelemk isteyene kapımız sonuna kadar açıktır, gelmek istemeyeni de biz de zorla getiremeyiz. Bu konun da böyle bilinmesini isterim ve bize yapılan eleştiriler gibi mensubu bulunduğu o partiye gidip” Niye Bizim Gazete ile Çalışmıyorsunuz? Sorusunun da partileri sorulmasını doğrusu beklerim. Buda bizim hakkımız olsa gerek. Saygılarımla  



3333 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası