• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam234
Toplam Ziyaret12900208
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
BİR İSRAİLLİ BİN FİLİSTİNLİ’YSE
21/12/2011

    BİR İSRAİLLİ BİN FİLİSTİNLİ’YSE
BİR MAVİ MARMARA GAZİSİ KAÇ İMZA EDER

     

       Konumuza geçmeden önce Pazartesi günü Ankara’da yapılan mülakat sonunda tekrar Viranşehir İlçe Başkanlığına atanan Ak Parti İlçe Başkanı Celalettin Sayan’ı kutlar görevinde başarılar dilerim. Yapacağı her hayırlı işlerinde yanında olacağımızı, yapılan yanlışları da eleştireceğimizi buradan tüm halkımızın huzurunda duyuruyorum.

    

      Evet, geçen hafta gündeme getirdiğimiz sevgili kardeşimiz Mavi Marmara Gazisi Mustafa Batırhan kardeşimizin sağlık haberi sevenlerini üzmüştü. Şanlıurfa’da yoğun bakımda idi. Yoğun bakımdan çıkar çıkmaz kendisini bizzat diğer Gazimiz Eyyup Yaşar kardeşimle beraber hastanede ziyaret ettik. Çok yıpranmış ve halsiz bir durumda idi. Çok kısa bir süre yanında kalabildik. Sevenlerine Selamlarını iletip dua istedi. Bizde bu mesajını sizlere duyurmuş olduk.

    

      Yol boyunca gelirken bir gazinin bu şekilde olmaması gerektiğini düşündüm. Gerçi Devletimiz ve İHH yetkilileri sürekli gereken desteği sağlıyorlar ama bence bu yeterli değil diye düşündüm. Dile kolay yaklaşık bir buçuk yıldan beri Mustafa kardeşimiz bu durumda. Bu yardım nereye kadar sürecek.

    

       Ardından Viranşehir’e gelir gelmez hemen Mavi Marmara Derneğini aradım. İsmail bey diye bir arkadaşmış dernek başkanı, kendisine toplam kaç gazimiz var diye sordum şu anda biri bitkisel hayatta olmak üzere Mustafa kardeşimizin durumunda 15’e yakın gazimizin olduğunu söyledi. O zaman biz bir kampanya başlatıp bu Gazilerimize ve bundan sonra hangi sivil toplum kuruluşu olursa olsun bu şekilde zor duruma düşen kardeşlerimize Resmi boyutta Gazilik statüsü verilsin diye kendilerine aktardık. Teklifimizi düşüneceklerini söylediler. Ertesi gün ‘’biz sadece size destek verebiliriz’’ dediler. Bizde peki deyip hemen kolları sıvadık ve kampanyamıza başladık.

     

      Tamamıyla insani duygular ile ortaya çıkan bu kampanyada sivil toplum kuruluşlarının desteğini bekliyoruz. Yapılacak bir imza kampanyasıyla bu gazilerimizin durumu TBMM’YE bildirilecek ve onlara resmi boyutta Gazilik statüsünün verilmesi sağlanacak. Zaten kampanya ile ilgili olarak detaylı açıklama hem yan tarafımızda hem de sitemizde(bizimgazete63.com) mevcut.

    

      Şimdi sizlere soruyorum’’Bir israilli asker bırakılsın diye adamlar binlerce Filistinli esirleri feda ediyor da yine israilin işkencesine maruz kalmış bu gazilerimiz bir imza değeri taşımıyor mu?’’ Kaldı ki bu atılacak imza onlara en azından hayatlarının sonuna kadar bir güvence sağlayacak olan gazilik statüsünün verilmesi için atılacak. Bizler binlerce, on binlerce ve yüz binlerce imza toplayabilsek inanıyorum hükümet bunu dikkate alır ve o kardeşlerimize ayrıca bu duruma düşebilecek kardeşlerimize gazilik statüsü verilir. Şimdi söylem değil eylem zamanı, şimdi sözde değil gerçek bir şekilde sahip çıkma zamanı. Haydi bir imza atarak bu kardeşlerimize destek olabiliriz. Saygılarımla

    

       NOT: Kampanyaya destek vermek isteyen Sivil Toplum Kuruluşları sitemizden çıktıları alabilir. Yapacakları imza  kampanyasına kendi isimlerini ekleyebilirler.   



2738 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası