• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam284
Toplam Ziyaret12900258
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
BİR ŞAMPİYONLUĞUN ÖYKÜSÜ
26/04/2011

   

      Bugünlerde siyasetle yatıp siyasetle kalktığımız için bu hafta özellikle bu konuda yazmayı düşünmüyorum. Nasıl olsa 12 Haziran ve sonrası bol bol siyaset konuşulacak. Sizin anlayacağınız bu yaz siyasi yönden oldukça sıcak geçecek.

    Evet bu hafta spor diyelim ve Şanlıurfa 1.Amatör kümede mücadele eden Başak sporumuzu konuşalım. Geçen yıl bir takım olumsuzluklar yüzünden şampiyonluğu kaçırmışlardı Başak sporlu futbolcular. Bu yıl bir başka hırsla başlamışlardı lige. Ligin ilk haftasında alınan deplasman galibiyeti adeta şampiyonluğun habercisi gibiydi. Futbolcu kardeşlerimle bazen beraber kahvaltı yaptık, bazen yemek yedik ve çay içtik. Sporcu olarak takımdan tek gelirleri bu idi. Nasıl olmasın sıfır (Rakamla=0) gelirli bir takımdan ne bekleyebilirlerdi. Ama onlar yılmadı. Takımın Başkanı İsmail Aksu kardeşim elinden gelen tüm imkanı kullanarak mücadele ediyordu. Teknik sorumlu Nuretin Karakış Kardeşim geçen yıldan ders aldığını gösterircesine mücadelesini verdi. Maçlar böyle devam ederken geldik sezon sonuna ve şampiyonluk maçına

     Pazar günü Şehir stadımız ana baba günüydü. Yok yoktu adeta. Kolay mı? Bir şampiyonluk maçı oynanacaktı. Nice zamandır bu tür heyecanları unutmuştuk. Bunu bize Başak spor yaşattı. Futbolcu kardeşlerim ellerinden geleni yaptılar ve başardılar. Hepsini tek tek kutluyorum. Formalarının hakkını fazlasıyla verdiler.

     Maç esnasında gergin anlar olduğu zaman bazı insanlarımız hem küfüre başlıyordu. Buda maçta en olumsuz görüntülerdi. Biz oraya Başak sporun başarısı için gitmişiz. Elbette futbolcu, hakem ve teknik direktörler hata yapar. Ama bunun karşılığı küfür olmamalıydı. Özellikle hakemlere yüz kızartacak küfürler söylenmesi beni adeta yıktı. Hakemden ben onlar adına özür diledim. Allah’tan anlayışlı hakemlerdi. ‘Önemli değil’ dedi. ‘Bir kişinin hatası Viranşehir’e mal edilemez’ deyince ben şahsen kendimden utandım. Beyler biz maç seyretmeye gidiyoruz, küfür işitmeye değil. Artık bunada bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile.

     Şampiyonluk maçının en olumsuz tarafı buydu. Neyse Hakemin son düdüğüyle beraber Futbolcular ve seyirciler adeta havaya üçtu. Tabi bizde öyle. Soyunma odasının havası bir başkaydı o gün. Bir başkaydı Lütfi Top’un ve İbrahim Gelin’in yüzünde ki gülücükler. Her ikisine de ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu takımlarımızın başarısında mutlaka onlarında katkısı vardır.

     Sahadan çıkışımızda Araçlarla şehir turu attık. Sonra kulübün önünde davul ve zurna eşliğinde halaylar çektik. Gerçekten biz o gün çocuklar gibi şendik. Gönül ister ki Belediye sporumuzda, Sanayi sporumuzda süper amatörde oynasın. Bu yıl olmadı ama inşallah önümüzde ki yıl onlardan bu başarıyı bekliyorum.

     VİRANŞEHİR YEREL BASINI OLARAK SPORA VE SPORCUYA DESTEK ÇIKAN TEK GAZETE OLDUĞUMUZDAN DOLAYI BİZDE ÇOK MUTLUYUZ.

      Şimdi bir çift sözümde Siyasilere olacak; Gelin bu takımlarımıza sahip çıkalım ve onların elinden tutalım. Önce 3.lige sonra 2.lige derken daha üst sıralara çıkalım. Bu bizim için hayal değil. Bunu başaranların kaç başı var. Onlar başardıysa bizde başarırız İnşallah.

       Tekrar Başak sporumuzu Şampiyonluklarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını bekliyorum. Darısı diğer takımlarımızın başına. Saygılarımla.



2872 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası