• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam285
Toplam Ziyaret12900259
FETHİ GÜZELSES
fethi_gses@hotmail.com
MARİFETİNİZİ GÖRELİM
01/02/2011

    Yavaş yavaş seçim atmosferine giriyoruz. Az bir zaman sonra seçimle yatıp seçimle kalkacağız. En son aldığımız bilgilere göre Şanlıurfa’nın nüfusunun artmasından dolayı 11 olan Milletvekili sayısı 12’ye çıkabilir. Bu özellikle Viranşehir için büyük bir fırsat olabilir. Yıllardır hem Nüfus hem ekonomik ve hem de sosyal açıdan büyük bir potansiyele sahip olan Viranşehir’in bir Milletvekili yok. Madem sayıda 12’ye çıkarılacaksa bu bizim için çok önemli bir fırsat oluşturabilir. Ben, bizim çıtayı biraz yüksek tutarsak Viranşehir’in bir, iki veya üç Milletvekiline sahip olabileceği kanaatindeyim.

     Burada hiçbir Parti ayrımı yapmadan mutlaka bu fırsatın değerlendirilmesini istiyorum. Şimdiye kadar geçen süre içinde hep sırtımız sıvazlanıp avutulduğumuza inanıyorum. Burada bizim de suçumuz var. Nasıl derseniz; Biz birbirimizle uğraşmaktan asıl sorunumuzu unutuyoruz. Birileri bizi dolduruşa getirip seçime kadar oyalıyor. Seçim geldiğinde ikinci plana itilip hakkımız olan sıralamamızı elimizden kapıyor. Bencil ve beceriksiz davranışlar bize bir dört yıl daha kaybettirebilir.

     Madem Siyasetçisiniz o zaman gösterin bakalım marifetinizi. Halk sizden bu süreç içinde marifetinizi görmek istiyor. Halkın beklentilerini karşılamayacaksanız o zaman bırakında umutlarımızla yaşayalım. Tabiri caiz ise dağ fare doğurursa büyük bir hayal kırıklığı olur. Sonra beklentisi karşılanmayan halk bunu da size sandıkta gösterebilir. Sakın halkı hafife almayın, inanmıyorsanız Tunus’a ve Mısır’a bakın. Allah o halkların yardımcısı olsun. Allah o halkları zalimlerin ellerinden bir an önce sağ salim kurtarsın.

     Ne hikmetse aday adayı olacak Siyasetçilerimiz şu sıralar geri planda durmak istiyor. Sadece halkın arasına isminin karışmasını gizliden gizliye bu şekilde kamuoyu yoklamasını yapmak istiyor gibime geliyor. Madem bu alana gönüllü bir şekilde atıldınız o zaman bu gizlilik niye. Siz gizli bir şekilde çalışmayı düşünürseniz başkaları da gizli bir şekilde çalışır. Mesela Partilerin anketörleri gibi. Halk arasına karışıp burada ki kamuoyu yoklaması yapıyorlar ve durumu genel merkezlerine bildiriyorlar. Bilmem siz bunun farkında mısınız? Sizi yeterince tanımayan halk elbette hakkınızda olumlu şeyler söyleyemez. Artık piyasaya çıkın ve halka kendinizi tanıtın. Halkın tanımadığı ve kabullenmeyeceği bir aday adayı asla aday olamaz. Benden söylemesi.

     Özellikle halk arasında konuşulan bir konuyu daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Siyaset zengin işimi? Diye. Evet, bu süreçte maalesef böyle ama asla Siyasette başarı kişisel becerilerle mümkün değil. Dünya alem çıktı Aya biz kaldık yaya. Çünkü biz hala bu işin bir ekip işi olduğunu kabullenmiyoruz. Hala eskilerin izlediği Siyaseti izliyoruz. İşte falanca aşiretin ileri gelenine söylersem oradan bana paket oy gelir hesabı yapılıyor. Beyler günümüzü yani çağımızı yakalayın ve gerçekleri görün, göründe nasıl siyaset yapılacağını lütfen öğrenin. Yapacağınız siyaset 3 günlük 5 günlük siyaset olmasın. Mutlaka kısa, orta ve uzun vadede planlı bir çalışmanız olsun. Eğer ben günü kurtarayım derseniz lütfen başınızı kumdan çıkarın ve günümüz gerçeklerini görün. Herkes kendisinin ağası olmuş durumda.

     Bir iki lafımda Parti temsilcilerine olacak. Öncelikle yaşadığınız yerin menfaatini düşünmek zorundasınız. Çünkü burada siyaset yapıyor burada halktan oy alıyorsunuz. Başkası size oy vermiyor. Hazır Şanlıurfa Milletvekili sayısı 12’ye çıkarılma durumu var lütfen bu konuda ne marifetiniz varsa ortaya koyun. Halk bunu sizden bekliyor. Saygılarımla.       

 

     



3482 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ - 07/01/2020
ABONE OLMAK GÖNÜL İŞİ
DEZENFEKTE - 19/11/2019
DEZENFEKTE
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ - 09/10/2019
KISSADAN HİSSE VE 10. YIL DAVETİMİZ
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN - 02/10/2019
10. YILIMIZA YAKLAŞIRKEN
Özde mi Sözde mi? - 22/05/2018
Özde mi Sözde mi?
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR - 05/08/2017
OLMASI GEREKEN OLMALIDIR
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali? - 03/03/2016
Ne Olacak Bu Viranşehir'in Hali?
Viranşehirli Olmak - 03/02/2016
Viranşehirli Olmak
4444 Defa Teşekkürler - 27/01/2016
4444 Defa Teşekkürler
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası