• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam128
Toplam Ziyaret12899642
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Cevabını Arayan Sorular
25/08/2014

İnsan işte, merak ediyoruz. Cumhurbaşkanı tamam, başbakan da.. Bakanlar kurulunda kim kalacak, kim gidecek.. Hakan Fidan bakan olacaksa, MİT’in başına kim gelecek.. Cumhurbaşkanı genel sekreteri kim olacak..

Buna bağlı olarak bakan yardımcılıkları, müsteşarlıklar, hepsi yeniden gözden geçirilecek..

Asıl büyük değişiklik milletvekili seçiminden sonra olacak.. Ve tabii anayasa değişikliğinden sonra devletin çatısı yeniden çatılacak.

Yeni bakanlar kurulunda Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, Hakan Fidan, Mustafa Şentop, Süleyman Soylu, Erol Kaya, Nureddin Canikli, Mahir Ünal gibi isimler öne çıkıyor..

Ahmet Davutoğlu’nun başbakan olmasının ardından Dışişleri Bakanlığı için MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın adı geçiyor.. Böylece Fidan’a siyasi ve diplomatik dokunulmazlık da sağlanmış olacak. Fidan’ın yerine de TİB Başkanı Ahmet Cemalettin Çelik’in adı geçiyor. 

Sonunda kimin nasibinde ne varsa o olacak. Toplumun liyakatı açısından da tencere yuvarlanacak kapağını bulacak. İnşallah gelecek günler geçen günlerimizi aratmaz. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden zor bir imtihana tabi tutulmayız. Allah işlerimizi kolaylaştırır. Bizim ellerimizle zalimleri cezalandırır mazlumlara yardım eder.

Hiç kimse hiçbir şeyi ihtirasla istememeli.. Ne para, ne makam, ne de şöhret. Allah hayırlısını versin. Bütün bunlar dua ile istenen bir belaya dönüşebilir. Tabii ki, hayra ve hizmete de vesile olabilir. Biz hayırlısını isteyelim..

Allah servet ve iktidarı halklar ve ülkeler arasında evirir, çevirir.. Öyle zannediyorum ki, GÜN DÖNDÜ! Bundan sonra servet ve iktidarla imtihan olacağız. Servet ve iktidar çılgın at gibidir. Eğer aklınız ve imanınız servet ve gücünüzün gerisinde ise, daha doğrusu servetinize ve iktidarınıza aklınız ve imanınız değil de, aklınız ve imanınıza servet ve iktidarınız yön veriyorsa, o zaman Şeytan nefsinize taht kurar ve ebedi bir hayat ve yeryüzünde bir cennet hayali ile dininizi ve devletinizi berbat edersiniz.

Şimdi daha dürüst, daha bilgili, daha cesur, daha çalışkan olmak zorundasınız. Yoksa kaybedenlerden olursunuz.

Bu arada, Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’ı, alicenap, feragat sahibi duruşundan dolayı tebrik ediyorum.. Umarım bu tavrı başkaları için de örnek olur. Birtakım beklenti içinde olanların beklentilerinin gerçekleşmemesi karşısında sabırlı olmak gerek. Kuşkusuz bu; ehliyeti olmadığı halde haketmediği yerlere gelenler konusunda sessiz kalmak anlamına gelmiyor.. Sonuçta imtihan oluyoruz. Birileri bu süreçte yaptıkları ya da yapması gerekirken yapmadıklarıyla kendi cennetine kendi sırtında tuğla taşıyacak, ya da kendi sırtında kendi cehennemine odun taşıyacak.

Haşa, kimse yapıp ettikleri, gayreti ile, Allah’ın yetmeyen gücüne güç, yetmeyen aklına akıl yetirecek değildir. Allah (cc), Hz. Ali Allah’ın arslanı, ilmin kapısı idi, ama ona iktidar vermedi. Ya da Ebazer iktisad kuramcısı idi ama Allah ona servet vermedi. Acından öldü. Hz. Süleyman’a servet verdi ama evlat vermedi..

Allah (cc) bir şeyi murat ettiğinde onun sebebini de halkeder.

Allah’ın kimseye ihtiyacı yok. Kimse Allah’ın takdiri karşısında vazgeçilemez değildir.. Onun için kimse  “şimdi ne olacak” diye kaygıya kapılmasına gerek yok.. Biz üzerimize düşeni yapalım. Sabırlı olalım. Unutmayalım ki, hak şerleri hayreyler, sen sanmaki gayreyler, arif anı seyreyler, görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.. Evet bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde, Allah hayır murat etmiş olabilir. Biz bilmeyiz, Allah bilir..

Sabırlı olalım.. Akıllı, dürüst, cesur olalım.. Bilelim ki, Allah cahil ve zalim bir topluluğa kurtuluş vermeyecektir..

Şunu da unutmayalım, kaybedilen savaşların kahramanları olduğu gibi, kazanılan zaferlerin için de hainler de olacaktır. 

Allahım bize hakkı hak, batılı batıl göster ve hakta toplanmayı nasib et. Bizi nimet verdiklerinin yoluna ilet, gazaba uğrayanların değil.

Göreve tayin edenlere uyarımdır. Sadece yaptıklarınızın değil yapmanız gerekirken yapmadıklarınızın da hesabını vereceksiniz.. Sizi gören, duyan, kalplerinizden, akıllarınızdan geçenleri bilen bir Allah var. Ve bir gün bütün bu olanların hesabının sorulacağı bir gün var.. Şimdi düşünün biraz..

Allah hayırlı işlerinizde size yardım etsin. Size hakkı hak, batılı batıl göstersin, hakta toplanmayı nasib etsin. Sizin ellerinizle zalimleri cezalandırsın ve mazlumlara yardım etsin. Size ve ailenize sabır versin, gönlünüzü geniş, sözlerinizi etkili, anlayışınızı keskin eylesin.. Sizi nimet verdiklerinin yoluna iletsin, gazaba uğrayanların değil. (Amin)

Selâm ve dua..



1784 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası