• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam262
Toplam Ziyaret12900236
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Şecaat arzedeyim derken..
13/05/2014

İlk sözüm şu örtünmek için değil, süslenmek için giyinen edepsizlere. Bunlara da birinin “one minute” demesi gerek. Daha doğrusu onlara “edeb ya hu!” dememiz gerekiyor. Tıpkı Feyzioğlu’na dendiği gibi. Biri dışarıdan balta ile saldırıyor. Ötekileri ağaç kurdu!

Bazı başörtü ve konfeksiyon firmalarının tanıtım reklamlarına bakın, ne demek istediğimi anlarsınız.

Feyzioğlu vakasına dönecek olursak, bu ikinci Feyzioğlu vakası. Turan Feyzioğlu’nun ahlaki ve siyasi kişiliğini bilen bilir. Bu da “aileden biri” olduğunu gösterdi. Zat-ı alileri Kılıçdaroğlu’nun yerine namzetmiş. İyi olur, böylece gelen gideni aratmaz. Daha doğrusu değişen bir şey olmaz. Kılıçdaroğlu’na alışmıştık ama olsun. Tebdili liderde ferahlık vardır!

İstanbul’daki “Darbeci Baro” yuvarlanmış kendi birliğini bulmuş.

Jüristokrasi belasını insanlara örnekleri ile anlatmak için; İstiklal Mahkemeleri, Yassıada Mahkemesi, Örfi İdare Mahkemeleri, DGM’ler Brifingli Yargıçlar, Paralel Yargı’dan sonra bu rezaleti örneklemek için Feyzioğlu bu işin gönüllü rol modeli oldu sanki.

Feyzioğlu vakası işin bu yanı ile vaka-i hayriye oldu. Olay bardağı taşıran son damla oldu. AYM’den sonra Danıştay’ın kuruluş yıldönümünde kürsü işgal edilerek, derin güçler adına iktidara ayar verme çabası geri tepti! Feyzioğlu’nun bu edep dışı tavrını CHP bile sahiplenmedi. Paralel Yapı’nın da Erdoğan’a “Haddini bildirme” çabası akim kaldı.  Aslında birileri Media, Sermaye, Yargı, Siyaset, bilim, toplum adına, suret-i haktan gözükerek yapacakları açıklamalarla Erdoğan’ı “şamar oğlanı”na çevirme gayretinde. Ama her seferinde bombaları ellerinde patlıyor ve hevesleri kursaklarında kalıyor. Silahları geri tepiyor. Kazdıkları çukura kendileri düşüyor, fırlattıkları bumerang dönüp kendilerini vuruyor.

Bu adamların öfkeleri akıllarından büyük. Söndürmek için üfledikleri ateş daha da alev alıyor.

CHP’liler, Feyzioğlu yapınca kötü de, bizimkiler yapınca iyi değil. Düzce’deki başörtülü üniversiteli kızlar konusunu da aynı şekilde reddedmemiz gerekiyor.

Sahi kim bunlar? Başlarına başörtüsü bağlamış gezi’ci kızlar olmasın bunlar. Şimdi ne düşünüyorlar? Nasıl böyle bir çukura savruldular. Aileleri ne diyor bu duruma! Diğer üniversitelerde durum ne? Bu çocukların ailelerinin durumu ne?

Bunlar bu haltı yiyorlarsa içki de içiyor olabilirler. Dans, flört hayatı, herşey olabilir. Din bunlar için ne anlama geliyor acaba! Günlük hayatlarında namaz, mabed, cemaatin yeri var mı?

CHP, Cemaat, Feyzioğlugillerle uğraşırken bazı ayrıntıları gözden kaçırıyor olmayalım sakın! Mesela bu kızlar hangi partiye oy veriyorlar? Belki oy kullanmıyor da olabilirler. Umurlarında olmayabilir böyle bir şey.

Bu kızlar Fakülteyi bitirince ne yapacaklar? Bunlara ne kadar güvenebiliriz? Bu kadar avukatımız, doktorumuz, mühendisimiz var da niçin odalarda temsil edilemiyoruz, sorusunun cevabı da bu ayrıntıda gizli.

Kızlar edepsiz de, o oğlanlar ne oluyor? Onlar bizim dindar çocuklar mı yoksa. Ya da bizim kızlar solcu, gezici oğlanların omuzuna mı çıkmıştı.

Bana kalırsa bizi yıkacak olan Feyzioğullarıgiller değil, bu çocuklardır. Bu anlamda anne-babaların, STK’ların gençlerimize sahip çıkmaları gerekiyor. Kof bir gençlik geliyor. Agnostik, Hedonist, Kariyerist, lümpen bir gençlik. Kuşkusuz hepsi/herkes böyle değil, ama bunlar çoğunlukta. Bu zavallıların çoğu bizim zengin, makam-mevki sahibi, konsept evlerde yaşayan, kolej mezunu “iyi aile” çocukları.

Biz 28 Şubat’ta milyonlarca insan elele tutuşurken, işlerin bu kadar kısa sürede bu noktaya gelebileceğini düşünmemiştik. Şimdi bazı şeyleri yeniden düşünmemiz gerek.

Bir musibet, bin nasihatten iyidir.

Selam ve dua ile.



2310 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası