• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam251
Toplam Ziyaret12900225
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Sırada ne var?
23/06/2013

Bu adamlar durmayacaklar.. Aslında B planları ne bilmiyorum ama, kim oldukları anlaşıldığına göre, bir sonraki adımları da anlaşılmıştır..

Bu işi tezgahlayanlar arasında görüş ayrılığı çıktığı biliniyor. Deşifre oldukları için bir kısmı panikledi. Bir de etraflarına topladıkları kalabalıklar panik içinde dağılıyorlar..

Mesela Boyner. “Ona bu iş bitti” demiş olabilirler, o da buna inanmış olabilir. Galiplerin safında yer almak için böyle hareket etmiş olması muhtemel!
Çünki onlar ilk hafta içinde bu işi bitirmeyi planlıyorlardı..

Başbakanlığı işgal edceklerdi. Erdoğan’ın evine gireceklerdi. Mahkemeler işgal edilecek, parlamentoya yürünecek.. Bir anda 22 ilde birden birilerini sokağa döktüler..
İşin içinde CHP de vardı, bazı gençlik grubları da.

İşin gerisinde yabancılar da var. Koç da, bizden birileri de.. Ve tabii Özel Kuvvetlerin psikolojik harp uzmanları da..

Şimdi bu işe bulaşan kim varsa, yargı önünde hesap verecek.. Bu işin arkasındaki ülke istihbaratları ile de o ülke kamuoyu ve hükümeti nezdinde girişimlerde bulunulacak.
Bu işleri yapanlar, o ülkelerin derin devletleri.. Türkiye’ye yönelik bu operasyon merkez üssü, Amerika, İngiltere, Fransa’nın işgali altındaki Almanya idi.. Merkel bize nizam vereceğine kendi içine bakmalı aslında.. Ama yapamaz!

Şimdi arkası arkasına davalar açılacak. Vatandaşlar da davacı olacak, kamu da..
Zaten 28 Şubat davası gündemde.. Basın ve sermaye çevrelerinden birilerinin savcılığa çağrılması an meselesi..

Daha sırada bekleyen bir sürü dava dosyası var.. Arınç suikastı davası bekliyor.. Muhsin Yazıcıoğlu suikastı davası her an açılabilir ve buna dayalı gözaltılar olabilir..
Evdeki hesapları çarşıya uymadı.. Şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar. Çünki çok geniş kitleleri harekete geçirdiler ve şimdi kendi aralarında sağlıklı ve güvenli bir iletişim kuramıyorlar..

Bu arada bu işe para ya da gelecek kaygısı ile kin ve öfke ile, siyasi hesaplarla katılan birileri, kendilerini kullananlara karşı öfkeliler..

Zaten bu işler böyledir. Zararı ve kârı paylaşmak kolay değildir.. Ben dedim, sen yaptın / yapmadın kavgasına düştüler..

Bunların öfkeleri akıllarından büyüktü. Bir de paralarına, kadrolarına, kurumlarına çok aşırı bir şekilde güven duyuyorlar..

Erdoğan bu komplodan güçlenerek çıktı.. Bu süreçte birçok kişi deşifre oldu. Erdoğan’ın eli şimdi her zamankinden daha güçlü.. Bu arada dün Çengel sahilinde Twitter cemaatı İstanbul Valisi ile kokoreç partisinde buluştu. Artık belediye başkanları, kaymakamlar da gelir herhalde. Devlet bu konuda yine ön aldı.. Yeni bir Türkiye doğuyor.. Ve bunlar birer doğum sancısı ya da doğan yeni Türkiye’nin çocukluk hastalıkları. Bu olaylarla bilinç kazanıyor toplum ve bağışıklık sistemini geliştiriyor..

Bir de iktidar bu süreçte kendi zayıf noktalarını gördü.. Bürokrat ya da parti kademelerinin hazırladıkları raporlar gerçeğin tamamını yansıtmıyordu. Bunu gördü.. Bunlar telafi edilemeyecek zaaf noktaları değil, ama daha önce bu kadar açık bir şekilde bunlar görülmüyordu ve konuşulamıyordu..

Mesela üniversitelerde durum, mesela gençlik örgütleri. Bu pahalı olsa da iyi bir ders oldu..

Zaman da Erdoğan’ın lehine gelişiyor.. Önümüzde Beraat kandili var. Ardından Ramazan geliyor.. Bu gece Beraat kandili. Kandilinizi şimdiden tebrik ediyorum. Biliyorsunuz, bu gece bizi ibadete, zikre yönlendiren geleneksel bir gece.. Bir bakıma Ramazan’a hazırlanmamızı sağlayan bir gece.. Hemen ardından Ramazan geliyor.. 70.000 camide her gece sabahlara kadar süren ibadetler, zikirler, sohbetler, dualar.. Milyonlarca insan mabedlere koşacak her gece.. İtikaf hazırlığı yapılacak, sahurlar, iftarlar, Zekat, fitre, Yüz milyonlarca, belki milyarlarca lira zenginden yoksula doğru el değiştirecek.. Şeytanların bağlandığı bu ay içinde bir olay beklemiyorum.. Hemen ardından ağustos. Ağustos ayı hem askeri şûra açısından önemli hem de Ruhani İran’da görevi devralacak.. Özellikle bu konu Suriye’nin geleceği açısından önemli..

ÖSO şimdi daha güçlü. Geziciler de bu arada Akdeniz, Ege sahillerine koşarlar herhalde..
Bakalım bu ağustosta TSK’da kim gide, kim kala.. Bayramdan hemen sonra ağustos-eylül derken, bakalım bizi nasıl bir gelecek bekliyor, hep birlikte göreceğiz.

Dün gündönümü idi.. Bana kalırsa bu Türkiye için, İslam dünyası için de önemli bir dönüm noktası oldu.

Gelecek günler, birileri için geçen günleri aratacak. Bizim içinse, “Bekleyin inananlar, bahar gelecek bahar”…
Selâm ve dua ile..


2773 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası