• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam128
Toplam Ziyaret12899642
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Bu Gidiş Nereye!
27/12/2013

Panik yok! Hayat devam ediyor. İmtihan oluyoruz.. Endişelenmeyin, “Bize hayır gibi gelen şeyde şer, şer gibi gelen şeylerde hayır olabilir. Biz bilmeyiz Allah bilir”

Bu kainatın bir sahibi var ve o olanları görmekte, bilmektedir ve hüküm sahibidir..

Biz bu süreçte doğru yerde mi duruyoruz ona bakalım.. Doğru şeyler mi yapıyoruz, doğru şeyler mi söylüyoruz, bizi bağlayan bu. Yoksa “Hüküm Allah’ındır!” Ve insanlar yaptıkları ve yapmadıkları ile, sonuçta ya kendi cennetlerine sırtlarında tuğla taşıyorlar, ya da kendi cehennemlerine sırtlarında odun!

Yaşadığımız süreç aslında çok öğretici ve açıklayıcı bir süreç.. Bir de yapılan bazı hatalar için bir kefaret. Daha önemlisi gaflete meyledenler için bir ikaz.. Hepsinden önemlisi bir arınma vesilesi.. Parti tabanı, teşkilatı, genel merkez süreci iyi yönetirse, bu işten kazançlı da çıkabilirler. Özellikle de parti tabanında dayanışma, dinamizm ve arınma için önemli bir fırsat bu durum..

Hatta bana kalırsa parti belediye başkanları ve belediye meclisleri için düşünülen, hatta açıklanan aday listesini, hem sızmalar, hem para ilişkileri, hem uçkur sevdalıları ve hem de kaşığı belinde dolaşan makam ve menfaat tutkuları açısından yeniden bir filtreden geçirebilir..

Ha bu yaşananlar iktidar partisi için ders olsun!.

Bu olaylar bekleniyordu. Benim için sürpriz olmadı! Aslında bir çok kişi de işin farkında idi.. Bu iş için yurt içinden ve dışından kalabalık bir heyet çalıştı, dosyalar hazırlandı.. Adamların öfkeleri akıllarından büyük olduğu için ve işin içinde İsrail’den Neoconlara kadar herkes olduğu için ve herkes kendi planını öne geçirmek için birbirlerinin ayağına bastılar.. İsrail Mavi Marmara’nın hesabını sormaya koşuyordu, İngilizler Türkiye’deki finansal operasyonlar için devrede idi, Amerikalılar siyasi öncelikleri ile devrede idi..

Bu hesaplaşma bir gün olacaktı. Ne kadar gecikirse zararı o kadar büyük olacaktı.. Sonuçta oldu. Hem de bütçe görüşmeleri devam ederken, tam da yeniyıl öncesi ve seçim hazırlıkları aday belirleme aşamasında iken..

Evdeki hesaplarına göre, herhalde bu gün Başbakan ve yakın çevresi, İHH Başkanı filan içeriye alınmış, İHH’nın hesaplarına el konmuş olacaktı.. Yeni hükümet alternatifleri konuşuyor olacaktık, onların planları gerçekleşmiş olsaydı. Ama olmadı. Deşifre oldular..

Bir kaç milyonluk yolsuzluk iddiasını bahane ederek siyasete ayar vermeye kalkanlar, Türkiye’ye milyarlarca dolarlık zarar verdiler.

Aslında biz bu hesaplaşmanın ilk izlerini, Robosky, Oslo, MİT’i ele geçirme operasyonunda KCK operasyonlarında gördük.. Gezi’de de derin devlet ve paralel devlet birlikteydi.. Dersane olayı da bu komplonun bir parçası idi, işin toplumsal ayağını harekete geçirmek için!

Cemaat içinde kripto birileri sanki İsrail’in ve Neoconların tetikçiliğini üstlenmişti.. Cemaatin sempatizanları bu derin oyunun farkına varmaya başladılar ve çözülme başladı.. Merkez komide/Polit büro B Planı olmadığı için şaşkın! Çünki kazanacaklarından emindiler.. Önlerinde derin devlet engeli yok, ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve İsrail’in destek verdiği hangi operasyon bu güne kadar başarısız olmuş ki, bu olsundu! Ama sonuç ortada..

Bu saatten sonra bu komploda rol alanlar Türkiye’de kalamaz.. Eğer küçük bir çete koca iktidara bunu yapabiliyorsa, o iktidar bunu yapanları yanlarına bırakıyorsa, yazıklar olsun.

Pensilvanya’daki kanaat önderleri için de artık bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.. “Hoşgörü” dönemi bitti. Abant’a bakalım gidecek birilerini bulabilecekler mi, bundan sonra!

Cemaat içindeki kripto ekibin “çılgın projesi” cemaatin hem Türkiye’deki hem Türkiye dışındaki mal varlığını, kendilerine destek veren işadamlarını ve kendi işlerindeki paralel ekonomik, sosyal, kültürel örgütleri de krize sokacak..

Bu saatten sonra, kimse yenileceği belli olan bir ata oynamaz.. 15 kadar milletvekilinin, ikna ya da kaset/dosya baskısı ile istifaya zorlandığı söyleniyor.. Eğer birileri bunlara teslim olursa, daha önce yedikleri halttan daha vahim bir iş yapmış olurlar ve güvendikleri çevreler de kendilerini koruyamaz, dahası bu adamlardan ayrıca o işin hesabı da sorulur.. Tarih önünde de mahkum olurlar.. İkna edileceklere gelince kendi içlerinde inandırıcılık ve ciddiyetlerini kaybetmiş ve ülkeyi karanlık bir vadiye sürüklemeye çalışanların senaryolarına, bu işin içinde rol alan öfkesi ve ihtirası aklından büyük bir kaç kişi dışında kim inanabilir ki!

Bu kirli senaryonun figüranlığına soyunan polis, savcı, yargıç, işadamı, gazeteci, kim varsa yakında sanık sandalyesine oturtulursa ve operasyon yapayım derken bir operasyonlar savcılık taslarken sanık sanldalyesine otururlarsa şaşmamak gerek.. Türkiye’yi ufukta Balyoz ve Ergenekon’dan daha büyük bir dava bekliyor..

Bu arada yolsuzlukla mücadele ve şantaja kapı aralayan uçkur tezgahlarının da, sadece hedef seçilenlerin değil, tezgah kuranları da sanık sandalyesine oturtulması gerek..

Bu operasyon Türkiye’yi boğma, Türkiye’nin şahsında, kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle diye tüm dünyadaki İslami hareketlere bir gözdağı anlamı vardır. Bu global ölçekli, topyekûn bir savaş ilanıdır ve ne yazık ki, bunun başası, tetikçisi olarak da içimizden birileri seçilmiştir..

Karanlığın en koyu anı aydınlığa en yakın olduğu zamandır..

Bir felaket daha kıl payı atlatılmıştır.. Bu komplo 3 etaptan oluşuyordu, daha 1. Etapda çözüldüler.. Şimdi sıradaki, yedekleri de çağırın..

Kontrol ettiğiniz kriz cini efendisine itaat eder..

Cemaat denen yapıya gelince, gideceği yeri bilmeyen bir kaptana hiç bir rüzgar fayda sağlamaz.. Selam ve dua ile..



3017 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası