• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam209
Toplam Ziyaret12900183
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Dua ve slogan!
14/06/2013

Onların birçok şeyi var, bizim ise yalnız Allahımız! Ki O, kadiri mutlaktır. (Mutlak iktidar sahibidir) O, “ol” der ve o olur! Kadere, rızga, ecele hükmedendir O! O, gören, bilen, duyan, kalpleri çeviren, dilerse kafirleri bile dinine hizmetkar kılan, tuzak kuranların oyunlarını bozan. Bizi yeryüzünün varisi kılmak, yeryüzünü bize mescid kılmak isteyen O’dur, O! Bizim sadece Allahımız var. Onların ise birçok şeyi, put, İlah ve Rab edindikleri o kadar çok şeyleri var ki! Şeytan onlara “yeryüzünde bir cennet ve sanki ebedi bir hayat vaad ediyor”

Onların silahları ve sloganları, bizimse dualarımız
Onlar diyorlar ki, “biz ıslah edicileriniz”. Bize “gerici” diyenler onlar, “O gericilerin inandıkları gibi mi inanacağız” diyorlar. İyi bilelim ki, asıl gericiler kendileridir, fakat farkında değillerdir.. Onların gözleri var görmez, kulakları var duymaz, kalpleri var hissetmez!
Onlar şunu görmüyorlar, dua silahtan daha güçlüdür! Fe sübhanallah!
Erdoğan’ın sırrı, gücü burada gizli..
O sır, onun işini kolaylaştırıyor, onu engellemeye çalışanların işlerini sarp kayalara sardırıyor..
Hele biraz daha dürüst, cesur ve bilgili olsak, işi ehline versek, daha neler yapabiliriz.. Ufak hesaplardan kurtulsak ve her şeyi Ankara’dan beklemekten vazgeçsen.. Sorumluluk üstlenebilsek.
Onun için telaşa gerek yok.  “Bu da geçer ya hu”
Sabredin, “görelim Mevlam neyler” deyin. O şerleri hayreyler, sen sanma ki, gayreyler, neylerse güzel eyler!
İnsanoğlu çok aceleci..
Ve de kan dökücü..
PKK 40 yıllık etnik temelde eylem yapan bir örgüt. CHP 80 yıllık, 1950’ye kadar Türkiye’yi tek başına yönetmiş, ardından darbelerle her zaman iktidar olmuş, parti programı, anayasanın değişmez maddeleri olan, herkesin bağlılık andı içmeye zorlandığı umdelerin partisi.. CHP’den kurtulmak, birtakım örgütlerden kurtulmak çok daha zor ve elzem bir hadisedir..
Resmi ideoloji onun ideolojisidir, Resmi tarih onların uydurmasıdır, resmi din, onların icadıdır. Bunlar, Hilafet fonunda toplanan zekat paralarından riba kuruluşu kurup, onunla laikçi bir anlayışla bira fabrikası, alkollü içki kuran bir zihniyetin adamıdırlar..
Hâlâ adlarında “Cumhuriyet” var.. Hâlâ ayrıcalıklıdırlar. Sol geçinen finans kapitalin, finans lobisinin aktörleri arasında yer alırlar.
Bunlar değil mi bu paralarla “ümmet leşi” diye albümler bastırıp, Kemalizmi din ilan etmeye çalışanlar ya da dinde reform gayretlerinin içine girenler, ezanı Türkçeleştirip, camileri meyhane yapanlar.. Merak ediyorsanız, Cumhuriyetin 10. Yıl albümüne bakın Kemalistlerin..
Bu pazar Menderes’in kabri başında saat 11.00’de ezanın aslına döndürülmesinin yıldönümü vesilesi ile STK temsilcileri ve bu konuda duyarlılığa sahip insanlarla bir arada olacağız. Sivil dayanışma platformunun daveti herkese ulaşmış olmalı, ya da bu daveti siz çevrenize ulaştırın bu vesile ile..
Size hangi cami, meyhane olmuş derlerse, onu Sirkeci tren istasyonunun yanındaki camiye götürün, esnafla konuşsunlar bakalım, o caminin yerinde ne varmış. Ve bu tek örnek değil..
Gezi’de değil, Menderes’in mezarı başında buluşmaya ne dersiniz? Slogan atmaya değil, duaya davet ediyoruz..
Dualarımızla Allah (cc)’ın arasında bir perde olmaması gerekir. O perde cahillik, fısk ve zulümdür.. O kadrolaşma diye, işi ehline vermek yerine kendi tarikat, cemaat, hemşehri ve paydaşlarımızı kayırmaktan bir kurtulabilsek.
Allah’ı yalanlayarak O’nun rızasına ve kalıcı bir zafere ulaşamayız.. Allah cahil ve zalim bir topluluğa hidayet nasib etmeyecek.. İşi ehline vermeyenleri affetmeyecek..
Bizim asıl düşmanımız içimizde, nefsimizde.. Onun içindir ki, eskiler, “Rabbım beni bana bırakma” derler. Onun içindir ki istişare ve şûra farz kılındı..
Bizim özel sektörün hali ya da kamu sektöründeki yöneticilerin iş yönetim mantıklarını merak ediyorum.. Bana göre başarı yetmez.. İnsanlığa, her zaman ve her yerde tekrarlanabilecek güzel örnekler sunmamız gerekir..
Bizim dualarımız onların silahlarından, dostlarından ve servetinden daha güçlüdür.. O zaman şunu kafamızın bir köşesine kaydedelim: Çaresiz değilsiniz, çare SİZsiniz çünki! Alemlere rahmet olarak gönderilen bir Peygamberin ümmeti olarak siz!
Allah sizlerin elleri ile zalimleri cezalandırmak ve mazlumlara yardım etmek istiyor.. Bugün bir şikayet ve talep makamında değil, çözüm ve verme makamındayız. Çok çalışmamız gerek çoook!
Selâm ve dua ile..
Not: Bugün Cuma Namazı sonrasında Fatih Camii avlusundaki “Esed ve İşbirlikçilerini Lanetlemek ve Katliamın Durdurulması İçin Dua”ya, arzu eden okuyucularımız katılabilirler.



1724 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası