• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam262
Toplam Ziyaret12900236
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
500 milyon liranın hesabını kim verecek?
06/07/2014

Ekmel beye göre; Türkiye, Filistinlilerle İsrail arasındaki sorunda tarafsız kalmalı.. Bu düşüncelerini CNN’de Taha Akyol’un programında söyledi..

Tabi Türkiye Mısır’da, Suriye’de de tarafsız olmalı. Ekmel bey güya dindarların oyunu alsın diye getirildi, adam kendinin seküler olduğunu gösterme gayretinde.. Kürt sorununun çözümü ile ilgili söyledikleri de MHP’lileri kızdıracak türden..

Sisi de, Suud kralı da Ekmel beyi alnından öper bu sözlerinden dolayı..

Ekmel beyi bu iş nasıl ikna etti bilmiyorum ama, bu kimin fikri ise iyi bir fikir değil..

Ekmel bey bu çatıyı kendisi bulmamıştır. Bu Çatı da durduk yerde Ergenekonun sponsorluğunu bırakıp, Ekmel beyin arkasında saf tutacak bir takım değil.. Haydar bey de halkaya katıldığına göre, bu işte bir arabulucu, bir sponsor olması gerek.

Kim o!

Ekmel beyin kazanma şansı yok.. CHP’lilerin gözünde Ekmel bey “Kendisi himmete muhtaç, hımhım bir dede”. Sadece Erdoğan’ın oyunu % 50’nin altına çekebilir miyiz diye bir gayret içindeler.. BDP % 5 oy beklediğine göre, çatının hedefi % 46.. Sırf bunun için seçimin 2. tura kalmasını istiyorlar.. 2. turda BDP adayı eleneceği için BDP’liler Çatıya oy verirse hesabı yapıyorlar..

Ham hayal!

Bu maceranın Türkiye’ye maliyeti 500 milyon lira.. Evet seçim 2. tura kalırsa devletin ve milletin kasasından 500 Milyon lira civarında para çıkacak.. Yarım milyar lira daha duman olacak.. Sahi bu 500 milyon liranın hesabını kim verecek..

Türkiye’nin sorunlarını çözmeye aday gösterdikleri adam, bırakın Türkiye’nin haklarını savunmayı, kendi haklarını savunmaktan aciz bir adam ya hu! Adam canlı yayına çıkmıyor, kürsüye çıkmıyor. Kendi adaylığının açıklanacağı toplantıya bile katılmıyor.. Böyle bir kampanya olamaz..

Adama sormuşlar, adın ne? “Mülayim” demiş, karşısındaki cevap vermiş; “Sert” olsa ne yazar.. Ekmel bey de o hesap..

Ekmel beyin PR’ını yapacak şirkete de yazık.. En çok da Ekmel beye yazık oluyor tabi..

Bir hiç uğruna adamı harcıyorlar. Hem de ahir ömründe kendini sevenlerden kopartıyorlar ve yalnızlığa mahkûm ediyorlar..

Seçim süreci Ekmel beyin siyasi geleceği için önemli bir referans olacaktır ve bu performansla kimsenin bu kişiye Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesi ile ilgili bir rol yükleyeceğini sanmıyorum.

Kimse yenilecek ata oynamaz. Onu bu işe sevkedenler bile onu savunamayacak göreceksiniz..

Ekmel beyin ziyaret ettiği yerlere bakar mısınız, ya  türbeler, ya alevi dedeleri, ya da TÜSİAD gibi yerler.. Buraların oyu zaten çatıya gidiyor.. TOBB dersen, orada herkes var.. AK Parti tabanından oy alacaksa başka kapıları çalması gerek.. Adamcağız CHP’ye şükran borcunu ödemek için yapması gerekenin tam tersini yapmakla meşgul..

Hani derler ya, “Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim”. Siz Çatıya bakıp bu dostluktan nasıl bir Ekmel bey profili çıkartabilirsiniz.. Bir ucunda Cemaat, öteki ucunda Haydar Baş, yukarıda CHP, aşağıda MHP.. Bir yanda Ergenekon, öte yandan Koç, Derin devlet, Paralel devlet, Suudi Arabistan, Sisi, tekmili birden Ekmel beyin kimliğinin parçalarını mı oluşturuyor?

Ekmel bey siyasete bu şekli ile yeni giriyor.. Bu piyasada ne dediğin kadar, söylediklerinizin ve yaptıklarınızın nasıl anlaşıldığına da dikkat etmeniz gerekiyor.. Bu da en az sizin söyledikleriniz ve yaptıklarınız kadar önemli.

Sanırım beyefendi, ne yapmaması gerekiyorsa onu yapıyor, ne yapması gerekiyorsa ondan kaçıyor..

Hani Kılıçdaroğlu ile de birbirlerine çok yakışıyorlar.. Birbirlerini tamamlıyorlar.. Mantık olarak da birbirlerine çok benziyorlar.. Tencere kapak gibi. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sanki.

Peki, Bahçeli ya da Haydar bey, bunlar arasında nerede duruyor derseniz, mantığın iflas ettiği bir yerde ne söyleyeceksiniz ki!

Niye beş partiye takıldılar sahi. Oysa isteseler, hepsinin oyu % 1 bile etmese de 2 düzine parti daha bulabilirlerdi çatıya katılacak..

Neyse bu komedinin balonu Ağustos başında patlayacak..

 Ha bu yaşananlar herkes için ders olsun. Ekmel bey ve çatı organizasyonu siyasi tarihimizde yeni bir 5’li çete vakası gibi, 5’li çatı vakası olarak hep hatırlanacaktır diye düşünüyorum. Daha şimdiden bu olay, her ne kadar Ramazan bir eğlence olmasa da siyasi anlamda bir Ramazan eğlencesine dönüştü bile!

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, Nasreddin hocanın kar helvası gibi, kendi uydurdukları bu işten herhalde daha şimdiden kendileri de pişman olmuş olmalılar.. Ama yapacak bir şey yok. Yanlışın neresinden dönülse kârdır ama, artık dönemezler de.. Durmak yok yola devam..

Selam ve dua ile..



1647 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası