• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam238
Toplam Ziyaret12900212
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Şimdi ne yapmalı!
01/01/2014

1-TOPLUM. Kafamızı kiraya vermeyelim.. Ye’se kapılmayalım. Gerçeğin peşinde olalım. Fasıkların haberlerine itibar etmeyelim.. Sözü dinleyelim doğrusuna tabi olalım. İncelemediğiniz hiç bir iddiayı hemen kabul ya da reddetmeyin..

Bu olay derin devletten sonra bir paralel devlet yapılanmasını ortaya çıkarttı. Gezi öncesinden başlayarak bir çok olay Derin devlet ve paralel devletin ortak operasyonu idi.. Bu işin içinde, ABDİngiltere ve İsrail’in derin adamları vardı.. Türkiye’den para kaçışını hızlandırmak, girişini engellemek ve Türkiye’yi İsrail’e karşı politikalarından ve İslam dünyasına kötü örnek olmasından dolayı cezalandırmak istiyorlardı.. Türkiye’nin İslam dünyasına, Türki ülkelere ve Afrika’ya yaptığı yardımları engellemek ve Mavi Marmara’nın intikamını almak istiyorlardı.. Cemaat TSE damgalı Laikleştirilmiş, alameti farikaları yokedilmiş bir İslam anlayışının misyonerlik merkezi olacaktı. Aksi yönde durumlar ortaya çıktı. Bu projenin sahipleri bu süreci engellemek için düğmeye bastı. Durum bu.

2-CEMAAT. Gerçekleri saptırmanın ve inatlaşmanın kimseye faydası yok. Oynanan kirli bir oyundu. Artık deşifre oldu.. Bu oyunun içindekiler dört grupta toplanabilir. Büyük bir çoğunluğu saf ve iyiniyetli insanlar.. Ama aldatıldılar.. Şunu da görelim ki, birileri iş almak ya da bir takım kadrolara yerleşmek için bunların arasına karıştı.. Onun altında profesyoneller var. Cemaatin maaşlı kadroları.. Onlar da bu sempatizanların içinden seçilen kişilerden oluşuyor.. Şimdi sükunetle ne olup bittiğini anlamaya çalışın. Kafanızı kiraya vermeyin, söylenenleri dinleyin ve dünden bu güne yaşadıklarını bir de bu gün gelinen noktadaki iddialar ışığından bir kez daha gözden geçirin.. ABDAB ve İsrail konusunda Cemaat mediasının ve örgütlerinin yaklaşımlarını tekrar gözden geçirin..  

3-ULUSLARARASI SİSTEME. İsrail ve uluslararası sistemin İslama ve Müslümanlara karşı planları deşifre oldu.. Bu durum dostluk ve işbirliği ile açıklanamaz.. Biz biliyoruz ki, bu güne kadarki terör olayları, savaşlar ve darbeler uluslararası sistemin önümüze çıkarttığı engellerdi. Derin devlet yapılanması da bu kirli oyunun bir parçası idi. Ergenekon ve Balyoz davası gibi davalar, gerçek anlamda bir derin devlet davası değil, uluslararası sistemin, islamcıları sisteme entegre etme planına karşı çıkan sistemin söz dinlemeyen çocuklarına karşı yapılan bir caydırıcı baskı ve tedip operasyonuydu.

Media Mafia, sermaye, siyaset, bürokrasiSTK içindeki ajanlarınızı, işbirliği yaptığınız çevreleri ve kişileri biliyoruz. Temas kurduğunuz tek cemaat yapısı da Gülen topluluğu değil, onu da biliyoruz..

Bu operasyon ve bu grublarla işbirliği konusunda da kendi içinizde de görüş ayrılığı olduğunu biliyoruz. Bu işlerin bundan sonra bu şekilde devam edemeyeceğinizi de biliyoruz.. Bu kadrolara desteğinizi bu şekilde sürdürürseniz, siz de işlenen suçun ortağı olacaksınız...İslam’a karşı sopa politikaları hazırlayan neoconları; bu komploları yapanları cezalandırarak bu kamburdan kurtulabilirsiniz..

4-İSLAM DÜNYASI. Bugün Türkiyede yaşanan kriz, sadece Türkiye’ye karşı bir operasyon değil, uluslararası sistemin, Türkiye üzerinden, “kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle” kabilinden İslam dünyasına, İhvan’a, cemaati islamiye verdiği bir mesajdır.. Hem bu hareketin ülkenizdeki faaliyetlerine dikkat edin ve hem de bu hareketin arkasındaki güçlerin sizin ülkenizdeki işbirliği yaptığı çevreler, hedefleri konusunda Türkiye’de yaşanan tecrübelerden istifade edin..  

5-HÜKÜMETE. Hükümet, suçluları tesbit edip cezalandırılması ve paralel devlet yapılanmasının sistemden ayıklanması için idari ve hukuki yoldan bir çalışma başlatması, TBMM’nin paralel devlet yapılanmasını incelemesi gerekmektedir.. Paralel yapının gizli kasaları, ekonomik, sosyal, kültürel, siyasi ve idari yapısının, klonladıkları iddia edilen gizli belge ve arşivlerin kamuya iadesinin sağlanması gerekmektedir.

Kesinlikle ülkeye 100 milyarı bulan zararı tevlid edenlere bu yanlışlarının hesabının sorulması ve finansal hareketlerinin, borsa ve döviz hareketlerinin bu açıdan incelenmesi gerekmektedir.

Hükümet bu gelişmeler, bir fırsata dönüştürüp, kendi içinde temizliğe gitmesi gerekir.. Bu olaylar, dün, asırlardan bu yana her zaman olageldi. Bu gün de var, gelecekte de olacak. Önemli olan bu zalimlere fırsat vermeyecek bir şeffaflık, yapanın yanına kar kalmaması, bu ahlaksızlıkların yaygın ve sistematik bir hale gelmemesidir.. Bu hainler, peygamber ocağında da varolageldiler.. Onun için kimse kendi nefsi de dahil güvenmemeli.. Öyle anlaşılıyor ki, bu konu, Hindistan’da da, İran’da da, Malezya’da da dava konusu olacak.. Hükümet bu konuda, bu uluslararası komplo ile ilgili olarak hükümetleri bilgilendirmeli..

Hükümet, bir an evvel, uluslararası yararlanmaya açık olacak şekilde ULUSLARARASI SERBEST FİNANS BÖLGESİ kurarak finansal hareketleri Borsa hareketlerini, para, değerli maden ve taş hareketleri, buradan takibe almalı. Sadece Türkiye’nin ihtiyaçlarına değil, bölge devletlerinin ihtiyaçlarına destek verecek şekilde MİLLİ BİLGİ BANKASI / NATİAONAL DATA BASE bir an önce hayata geçirilmelidir.

Köşemin sınırlarını zorlayarak ancak bu kadar yazabildim. 

Selam ve dua ile..



2916 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası