• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam287
Toplam Ziyaret12900261
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Kambersiz düğün olur mu?
26/02/2014

Dinlenenler listesine baktım adım yok. Hasan Karakaya var mı diye baktım, o da yok.. Kambersiz düğün olur mu ya hu! Eğer gerçekten bizi dinlememişlerse, bu işi yapanları bu ihmallerinden dolayı cezalandırmak gerek!

Garip değil mi? Herkesi dinle, beni dinleme! Bu işte bir yanlışlık olmalı.. Bu durumda geriye tek açıklama kalıyor, daha ele geçmeyen bir başka liste daha var.. Yani, dinlenenlerin sayısı 7000 ile sınırlı değil..

Dinleyip dinlememeleri umurumda değil! Dinlendiğimi de biliyorum.. Dinleme cihazlarını ithal eden, bakımını yapan kişileri de tanıyorum.. Nasıl dinleme yapıldığını da..

MİT ve Emniyetten beni dinleyenlerden emekli olan bazılarının gelip benden helallik istediklerini, hatta bu şekilde hem beni tanıdıklarını ve giderek bu dinlemeler sayesinde dünya görüşlerinin değiştiğini de  söylemişti bazıları..

Beni izleyen asker ve Amerikalı monitörümle de tanıştım.

Hepsi tamam da, benim asıl derdim kiramen katibinle ilgili.. Onlar her şeyi izliyorlar, fişliyorlar, kayıt altına alıyorlar ve bir gün her ne yaptımsa eksiği ve fazlası olmayan bir şekilde önüme konulacak olması..

Her dinleme konusu gündeme geldiğinde hep o günü düşünürüm..

Dinleme kayıtlarını değil de, 43 yıllık “gezici vaiz” gibi il il, ilçe ilçe yaptığım seyahatlerle ilgili, MİT ve polisin hakkımda tuttuğu kayıtları merak etmiyor değilim.. Hatıratımı yazayım diye MİT’e dilekçe verdik ve gizlilik derecesi olmayan bilgilerin kopyalarının tarafıma verilmesini istedim, “hakkınızda bir kayda rastlanmamıştır” diye cevap verdiler..

Yok ya! O zaman çalışmıyorsunuz.. İster beni korumak için, ister bana karşı başkalarını korumak için mutlaka beni takibe almış olmanız gerekmez mi? Eğer bu tür fişler varsa, “şu sebeble vermiyorum” diyebilirsin, ama yok diyemezsin. Çünki meşru bir talep karşısında vatandaşına yalan beyanda bulunma hakkın yok. Bu suç!

7000 kişilik dinleme listesi bana komik geldi.. 7000 kişiyi gözünüze çok yaklaştırınca arkasında bir ormanı gizleyebilirsiniz..

Hem tek dinleyen kurum yok, hem de dinlenenlerin sayısı binlerce değil, onbinlerce olmalı..

Telefonlar değil sadece, e-mailleriniz, MSN, Twitter, Facebook gibi sosyal mediadaki yazdıklarınız da takip ediliyordur.. Dahası seçilmiş hedeflerin sosyal davranış modelleri çıkartılıp, eğitimleriniz, zaaflarınız, davranış modelleriniz çıkartılıyor..

Daha önce de yazdım, yine bir kez daha yazayım, dinleniyorsunuz, dinleniyorlar.. Dinleniyordunuz, dinleniyorsunuz ve dinleneceksiniz..

Tek bir kurum dinlese iyi, askeri, polisi, MİT’i, paralel yapısı yetmez, kişiler, kurumlar, yabancı ülke istihbarat örgütleri hepsi..

GSM şirketleri, internet servis sağlayıcılar, sosyal ağlar, arama motorları, hatta firewall programları bir dinleme ve izleme aygıtına dönüştürülebilir.. Trojanlarını saymıyorum bile..

Sadece telefon ve internet üzerinden dinlenmiyorsunuz. Lazer dinleme, uzaktan dinleme teknikleri, böcek sistemleri vs..

GIS tabanlı dinleme ve izleme programı sizin saniye saniye nerede olduğunuzu, deniz seviyesinden yüksekliğinizi, kuzey güney koordinatlarında konumunuzu belirliyor ve geriye dönük olarak sorgulayabiliyor..

Role istasyonları üzerinden cep telefonuna bağlı GPS kaydınız alınabiliyor..

Siz dinlenmeseniz bile konuştuğunuz kişi dinleniyorsa, siz yine dinlemeye takılıyorsunuz..

Güvenlik kameraları size izliyor, OGS benzeri sistemler de sizi izliyor.. Kredi kartınız sadece bir ödeme sistemi değil, kartınız aynı zamanda sizi fişliyor, bankamatikler de öyle.

Parmak iziniz, göz temasınız her şey kayıt altında..

Onun için dinlenmeyi kafanıza takmayın. Dinlendiğinizi bilin ve ona göre hareket edin..

Dinlenme olacak.. Fişleme bulut teknolojisi ve spetial veri tabanı üzerinden çekilen mediaya dönüştürülerek hiçbir şekilde başkaları tarafından anlaşılmayacak şekilde bir sunuma dönüştürülebilir..

Bundan sonra daha da çok dinleneceksiniz.. Bundan kaçış yok..

Birileri bu dinlemeleri hukuk dışı yollardan yapıp size karşı kullandığı ortaya çıkarsa ve size bir zarar verdiği anlaşılırsa, o zaman dava konusu yapabilirsiniz.. Onun için hem caydırıcılık açısından hem de suç oluştuğunda suçluyu cezalandırmak açısından bir yasaya gerek var.. Ama o kadar.. Dinlenenler ve dinlemeler çoğu zaman kimse tarafından hiçbir zaman bilinemeyecek. Belki sadece sosyal metric system içinde sadece bir analiz için veri kaydı olarak sayısal olarak, risk ve eğilim bilgisi olarak bir dosya içinde, tek bir yekun içinde sayısal bir değer olarak kaydedilecektir..

Cemaat insanları izliyormuş. Bu kadar plan yapan uluslararası bağlantıları olan bir örgütün dinlemesi bundan ibaretse çok yetersiz, dinleme yapmamış olması ihtimal bile değil..

Ama şunu unutmayın Orwel’ın büyük gözaltısı gerçekleşti ve bundan geri dönüş yok..

Büyük Birader sizi izliyor..

Selâm ve dua ile..



2665 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası