• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam213
Toplam Ziyaret12900187
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Geçti Bor’un pazarı!
24/06/2013

O ilk ayaklandıklarında işi bitirebilselerdi, bitirmişlerdi.. Geçti Bor’un pazarı.. Şimdi haydi yallah!

Önce deşifre oldular.. Suçüstü oldular.. Bunu yazın bir kenara. Artık adım adım izleniyorlar.. Yerli, yabancı müttefikleri belli oldu.. Millet oynanan oyunun farkına vardı..
Bunlar durmayacaklar. Hani derler ya “yenilen güreşe doymazmış” diye. Bunlar darbe bağımlısı.. Hepsinden önemlisi öfkeleri akıllarından büyük! Bir de iş tuttukları adamlar belli. Bunlarla nereye kadar gidebilirsiniz ki!
Bunlar harekete geçmek zorundaydılar.. Ergenekon ve Balyoz davalarında sona gelindi..
12 Eylül’ün ardından 28 Şubat davası da başladı. Her an malum media ve malum sermaye savcılığa davet edilebilir. İş işten geçmeden bir şeyler yapmaları gerekti.. Hele bir Muhsin Yazıcıoğlu davası var ki, açılmayı bekleyen!
Türkiye IMF’ye borcunu kapatmış. Terör durmuş.. Ekonomik büyüme bütün hızıyla devam ediyor.. Onlar için yarın çok geç olabilir.. Anayasa değişikliği kapıda, Erdoğan başkanlığa yürüyor.. Suriye’de Esad rejimi de düşerse, Türkiyeyi kim tutabilir o zaman!
“Ahval ve şeraid müsaid olmasa” da birileri kendilerini harekete geçme zorunda hissetti.. Hazır dış destekçileri de vardı. İsrail ve Suriye rejimi bu konuda göreve hazırdı.. “Topyekun saldırı”ya geçtiler..
Her biri bir yandan saldırıyor. İçeriden müttefikleri de var, yedekleri de cepheye çağırdılar. Kimi çevrecilikten dem vuruyor, kimi Erdoğan’ın laf dinlememesinden.
Ellerinden gelirse yarın Alevileri ve barış istemeyen Kürtleri de sürece dahil etmeye çalışacaklar.. Ama Aleviler de uyandı, Kürtler de artık!
Tosya’ya pirince giderken evdeki bulgurdan da olacak bunlar.
CHP eriyor.. Ulusalcılar, Kemalist militaristler sıfırı tükettiler..
Hepsinden önemlisi, halk oynanan oyunun farkına vardı.. “Kim kimdir” herkes tanımaya başladı.. Birileri meydanı boş buluyor ama yarın birileri mehter marşı ile Gezi’ye çıkarsa, duran adamlar koşan adamların karşısında çok da fazla tutunamazlar..
Bizim dualarımız var, onların anlayamadıkları..
Bizim manevi desteklerimiz var, onların bilmedikleri..
Önümüzde Ramazan var.. Hadi Gezi’de alternatif teravi kılın, iftar sofrası kurun.. Namazsızlar için biralar MİGROS’tan! Ana sponsorunuz KOÇ! Durmak yok yola devam! Kurbanda da artık bir KOÇ kurban edersiniz herhalde.. Bizden çaldığımız çocukların eve dönmeleri için biraz daha gündemde kalmanız gerekiyor..
28 Şubat’ı yaşamayan çocuklar için bu süreç, olayın sıcaklığı dağıldıktan sonra bir darbenin nasıl planlanıp servis edildiğini anlamaları açısından iyi bir ders özelliği taşıyacak! Ne demişler: bir musibet, bin nasihattan daha iyidir!
Bugün birtakım safların hali, “ol mahiler ki, derya içredir de deryayı bilmezler” sözü ile çok iyi bir şekilde ifade edilebilir.. Bunlar aslında, ilk günden bu işi bitirmeyi hayal ediyorlardı. Çok iyi hazırlanmışlardı ama olmadı, başaramadılar..
Şimdi toparlanıp yeniden saldıracaklar. Fırsat kolluyorlar.. Başka çareleri yok.. Çünki yolun sonuna geldiler, deşifre oldular.. Ama şartlar çok olumsuz. Önümüzde Ramazan var. 10 Ağustos’a kadar Ramazan ve Bayram günleri devam ediyor.. Zaten CHP cemaati tatile gider o zamana kadar.. Askeri şûra öncesi bir şey yapmaları mümkün değil.. Eylül sonunda tatilden geldiklerinde Kurban Bayramı’na iki hafta kalmış oluyor.. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı desek, iki haftada ne yapacaklar.. Zaten bunların kadroları, planları hepsi deşifre oldu.. 10 Kasım’da Kemalizm bayrağı ile kimi peşlerine takabilirler ki. Kemalizmi kim koruyacak, Kemalizm kimi koruyacak! Kemalizmi ne kadar çok kullanırsanız, o kadar çok yıpratırsınız.. Kaldı ki, kendisi himmete muhtaç bir dede, nerdeki gayrıya himmet ede!
Aralık ayını beklemeleri gerek. Seçim süreci tartışmalı ve sert geçebilir.. Ama sonuçta yerel seçim ve hesaplaşma sandıkta olacak. İşi sandık dışına, ülke geneline yaymak kime ne hayır getirebilir. Bu işi çığırından çıkartanlar sandığa gömülür, bir daha da çıkamazlar..
Belki seçimlerde olay çıkartmayı, seçimin meşruiyetini tartışma konusu yapmaya çalışabilirler ama, sonuçta bu bir yerel seçim. Bunun da bir faydası olmaz.. Kendilerine bu işlerin faydası değil, zararı dokunur..
Ha! Şunu da söyleyeyim, Türkiye konusu, uluslararası sistem açısından da kilitlenme noktasında.. Bu operasyon Yahudi lobisinin başlattığı bir operasyon.. O ülkelerde başka lobiler de var. Bu konu, o ülkelerin içinde de derin tartışmalara sebeb oluyor.. Aza koysan doldurmuyor, çoğa koysan almıyor! Erdoğan değilse kim? Buna halkı nasıl ikna edeceksiniz..
Bugün Erdoğan’ı geri çekerseniz, ona dayalı sistemi kim nasıl ayakta tutacak. Bugün Erdoğan’ın karşısında yer alan siyasi güç dengeleri bu davranışları ile aslında kendi varlık temellerini de sarsıyorlar..
Mesele Erdoğan değil aslında, anlamadınız mı, Erdoğan bir mıh. Onu sökerlerse nal düşecek. Nal Ak Parti. Nal düşerse at yol alamayacak. At Türkiye.. O atın üstünde İslam dünyasının sancağını elinde tutan SEN varsın.. Sen! Allah (cc) senin ellerinle zalimleri cezalandırmak ve mazlumlara yardım etmek istemektedir. Seni yeryüzünün varisi kılmak istemektedir. Yeryüzünü sana mescid kılmak istemektedir.. Allah, servet ve iktidarı halklar ve ülkeler arasında evirip çevirmektedir. Gevşemek yok!  Ve şimdi sıra sendedir!
Selam ve dua ile..



2735 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası