• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam274
Toplam Ziyaret12900248
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Allah belanızı versin!
22/12/2013

Milletvekilinden, belediyecisine, bürokratından işadamına, bu soruşturmaya bağlı ve sınırlı olmadan para, kadın ve makamhırsı ile ahlak dışı hareket eden, ister iktidar ister cemaat yanlısı gözüksün, topuna birden diyorum ki, Allah belanızı versin, canı çıkasıcalar! Bu lanete, hakkını almak için mecburen rüşvet verenler dışında haketmediği bir işe sahip olmak için rüşvet verenler de dahil..

Koca bir davayı, bir umudu içeriden ya da dışarıdan bu kadar kolay yıpratamazsınız..

Bu gelişmeler, bu açıdan bize şer gibi gelse de bir hayra, bazı gerçeklerin anlaşılması ve bazı tedbirlerin alınması için bir fırsata dönüşebilir.. Bir musibet bin nasihattan evladır derler.. İnşallah bize şer gibi gelen bu işi Allah hayra döndürür.. 

Fasıklar bize bir haber getirdiklerinde dikkat edelim. Suçlu kimse çeksin cezasını, ama gerçeğin ortaya çıkmasını bekleyelim.. Şunu da ekleyeyim, kişiyi, oğlu, kızı, yeğeni, kardeşi, babası, amcası, dayısı, halası, teyzesi üzerinden vurmaya kalkmayın!

O heriflere söylemek istiyorum: O haram lokmalar kursağınıza duracak, öbür dünyada çaldığınız yetim mallarının karşılığını çok ağır ödeyeceksiniz. Dahası, bu dünyada da haram lokma ile büyüttüğünüz o çocuklarınız sizin günahlarınız sebebi ile ağır bedeller ödeyecekler..

Hacca giderek günahlarınızdan kurtulacağınızı, defterlerinizi sildireceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz, Allah’ı kandıramazsınız. Şeytanlarınız size yalan söylüyor.. Şeytanlarınız sizi çok seviyor, sizden vazgeçmek istemiyor. “Vay o namaz kılanların haline ki!” diye başlayan ayeti hatırlayın. “Onlar boşa zaman geçirmişlerdir” deniyor.. Kendinize ve ülkenize kötülük etmeyin.Kendi cehenneminize kendi sırtınızda odun taşımaktan vazgeçin!

Birilerinin hatasını kullanarak, şantaj yolu ile haketmediği şeyi talep edenlerin yaptığı yanlış, o hatayı yapandan daha büyüktür..

Keşke bazı adaylar vicdan muhasebesi yapıp, yol yakınken adaylıktan vazgeçseler.. Eğer devam edecek olurlarsa, bundan sonra ağır bir bedel ödemek zorunda kalacaklarını bilmeleri gerek.. Siyaset onları koruyan bir kalkan değil, yakıcı bir ateşe ya da şimşekleri üzerine çeken bir paratonere dönüşebilir.. Evet, çağrı yapıyorum. Kendi partinizden de olsa, sahtekarlık yapanı önce teşkilata, olmuyorsa savcılığa şikayet edin.. Kol kırılır yen içinde kalırsa kol kangren olur, çolak kalırız.

Gezi de, dersane olayı da bunun bir parçası idi. “Topyekûn bir savaş” başlattılar yine.. Paralel devletle Ergenekon arasında derin bir mutabakat sağlandığı anlaşılıyor.. Aslında AK Parti’den 50 kadar milletvekili istifa ettirilerek, arkasından 40 kişi kadar milletvekiline de kaset şantajı yapılarak iktidarın düşürülmesi, ardından bir CHP, MHP ve yeni oluşum koalisyon kurarak seçimlerin ertelenmesi, milletvekili seçimleri öne çekilerek Cumhurbaşkanlığıseçimleri ile beraber bir genel seçim düşüncesi vardı. Onun için konjonktür uygun diye düşünmüş olmalılar.. Demek ki Dersane konusu da dersanelerden ibaret bir konu değilmiş.

Askeri darbeden, derin devletten kurtulduk” derken başımıza bir de bu çıktı. Bu paralel devletin, polis ve istihbarat görevlileri üzerinden servis edilen örtülü bir darbe operasyonudur.

Derin yapı Türkiye’deki para trafiğini de takibe almış gözüküyor. Türkiye’ye gelen ve Türkiye’den giden paralar konusunda yakında sansasyonal haberler basına sızarsa şaşmamak gerek.. Kara para ve İslami terör dedikleri bir takım işlerle iktidarı ilişkilendirme çabaları da gündeme gelecek.. Türkiye’de iktidarla birlikte bazı saygın STK’ların hedef seçilmesi de gündemde.. Yani birileri bu çevreler üzerinden Mavi Marmara’nın hesabını da sormak istiyor, hem iktidardan, hem İHH’dan.

Evet, bu bir darbe girişimidir. Polis eliyle paralel devlet yapılanmasının sisteme derin bir müdahalesidir.. Önce derin yapı içinde ılımlı İslamcıların sisteme katılmasına karşı çıkan unsurlar tasfiye edilmeye çalışıldı, sonra da derin yapı ile paralel devlet yapılanması arasında işbirliği ve koordinasyon sağlandı, şimdi de paralel devlet üzerinden bir operasyon yapılıyor.. 28 Şubat da, Dersane krizi de, bu yeni ittifakın birlikte planladıkları bir operasyondu. Bu da öyle..

Hedef bakan çocukları değil.. Vurdukları taşın hangi kapıyı araladığına bakmak gerek. Bu bir tehdit, gözdağı, şantaj. Maksat bir yolsuzluğu önlemek ya da yolsuzluğun üzerine gitmek değil, yolsuzluk dosyası üzerinden siyasete derin bir müdahalede bulunmak.. Yakında bazı öyle ilgisiz yerlere öyle operasyonlar yapabilirler ki, güya orada ne dehşet verici kasetlere, bilgi ve belgelere ulaşırlar.. Hani şu Cem Uzan’ın çiftliğindeki arama sırasında kasada ele geçen kasetleri hatırlayın. Demem o ki, minareyi çalmaya hazırlanan, kılıfını da hazırlayacak.

Bu yolsuzluk olayının üzerine gitmekten ibaret bir olay değil. Bu olay iktidar partisi ve iktidar için bir arınma vesilesi olabilir. Birilerinin uçkur, menfaat ve makam hırsı büyük bir davaya zarar vermemeli. Bu vesile ile parti, hükümet, bürokrasi ve yerel yönetimlerdeki kimi hukuk dışı oluşumların önüne geçmek için düğmeye basabilir, basmalı da.. Ama bu olay bir yanlışı vesile yaparak daha büyük bir yanlış içinde olan bir hareket.. Bazı insanların zaaf ve ihtiraslarından yola çıkılarak bir hareketin önü alınmak isteniyor. Bu polis darbesi girişim bu anlamda.. Sureti haktan gözükseler de kaş yapar gibi gözüken bir göz çıkartma operasyonu!

Arkası gelecek. Topyekûn bir saldırıya geçtiler. İktidar ve bazı STK’lar terörle ilişkilendirilmeye çalışılarak, Türkiye’ye para giriş çıkışları birilerini rahatsız etmiş gözüküyor. TİKA ve İnsani yardım derneklerinin uluslararası alanda örgütlenmeleri derin yapıları rahatsız etmiş anlaşılan..

Evet bu paralel devlet yapılanması tam bir vesayet rejimi oluşturma girişimi.Polis darbesi ile karşı karşıyayız.. Dün askerlerle birileri ne yapmak istiyorsa, bu gün de yargı ve polis bürokrasi de cemaat yapılanması ile aynı şeyi yapmak istiyor..

Hayır! Aksine parti içi dayanışma ve çabaları artırır. Keskin sirke küpüne zarar verir. Parti içinde bir arınmaya da sebeb olabilir. Birileri de bundan sonra kaset ve yolsuzluklar konusunda daha dikkatli olacaktır.. Bu operasyon uluslararası destekleri olan bir operasyondur ve içeride de Media, Mafia, sermaye, siyaset, bürokrasi ve kimi STK ve dini gruplardan da destek görmektedir.. Seslerinin çıkmadığına bakmayın, iktidar tereddüt geçirirse, hemen seslerini yükseltirler.. Bunlar böyledir. Ayaktayken elini öperler, yorgunluk gösterip oturduğunda saldırırlar, düştüğünde vururlar..

Benden söylemesi. Evet, Allah darbecilerin de, yetim malına el uzatan, harama uçkur çözenlerin belasını versin

Selam ve dua ile..



3228 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası