• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam274
Toplam Ziyaret12900248
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Ekmel, Kemal’e erince!
20/06/2014

Ekmel bey diyor ki “Atatürk istiklal mücadelesinin kahramanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak tüm Türk milletinin gönlünde yer etmiş mümtaz bir şahsiyettir.”

Ekmel, Kemal’e erdi de, Kemal’in yolunu ona gösteren, herhalde İhsan efendi’nin ilham’ı değil, Ekmel efendinin babasını sürgüne gönderen Kemal Kılıçdaroğlu mu, Kemal Derviş mi, yoksa Mustafa Kemal’in aydınlık yolu mu? Ekmel bey bizi mi kandırıyor, kendini mi ya da onları mı?

Abdestli kapitalistlere karşıyız da, abdestli Kemalist olur mu?

İşini ehline vermek gerek diyoruz ya, adam “ben bu işi bilmem” diyor. Bizimkiler de, “olsun, biz istersek kazık diksek onu seçtiririz” diyor olabilirler.. Bakalım Ekmel beyi CB seçtirebilecekler mi?.. CHP’nin akılcı desteği, Cemaatin paralel duası ve Hocaefendinin nefesi, Aydın Doğan’ın derin desteği, Koç’un parası bu işi başarmaya yetecek mi? Kemal Derviş de arkadan iteliyor bu arada. Ha gayret! Ya hu bu adamların korkusu ve öfkesi akıllarından büyük, ne yaptıklarını bilmiyorlar.. Elleri ayakları boş değil, tuttukları iş değil..

Biz hep Ekmel beye bakıyoruz da, asırlık CHP nerelere savruldu, ne hallere düştü bakar mısınız? Dün babasını sürgüne gönderdiklerinin çocuklarından medet bekliyorlar.. Kılıçdaroğlu, Hocaefendinin himmetine muhtaç bir dede, nerdeki gayrıya himmet ede.. Adam bozkurt işareti yapıyor, Rabia işareti yapıyor, Esed’den destek istiyor..

Düşman kardeşler kanka oldular baksanıza. CHP- MHP kolkola..

Akıllarınca CHP ve MHP Ekmel beyi parlatacaklar, sonra da.. Evet sonra da, Cemaatin ihtiyaç duyduğu yeni siyasi oluşum için AK Parti’den istifa edeceklerin başına geçirip CHP, MHP ve yeni oluşum birlikte iktidar olacaklar..

Ekmel beye Aydınlar Ocağı çevresinden destek verecekler var.. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı geçen bir sürü popüler isme bu çatıda yer ayarlayabilirler..

Hatırlayalım bakalım, kimler vardı Cumhurbaşkanlığı için adı geçen: Haberal, Mansur Yavaş, Taha Akyol, Karaduman, Haşim Kılıç, Hisarcıklıoğlu, İlhan Kesici, Merak Akşener, Deniz Baykal, Büyükerşen.. Hatta İlker Başbuğ’un adından söz edenler bile oldu.. Başka isimler de var.. Bu isimlerden büyük çoğunluğu yeni siyasi oluşumlar için Ekmeleddin İhsanoğlu’nun kuracağı partiye yönlendirilebilir..

Zaten Cemaat çevrelerinin öteden beri dillendirdiği mecliste 50 kadar milletvekillerinin olduğu iddialarının ne kadar gerçek olduğunu da bu süreçte görmüş olacağız..

AK Parti’de 3 dönem kuralı uygulanıyor ya. AK Parti’de aday olamayacak 73 kişi var. Bunlar 3 dönem sebebi ile milletvekili adayı olamayacaklar AK Parti’de.. Bu durumda yeni oluşuma bunlar da davette bulunabilir. Bir de 3 döneme takılmayıp da cemaate yakın isimler var.. Bir de “kaseti, dosyası olanlar var” deniyor.. Evdeki hesaba göre, yeni bir siyasi oluşuma Kürt, Alevi çevreleri de destek verecek. Liberal kesimden önemli isimlerin katılımı sağlanacak.. Bir çok belediyeden de katılımlar sağlanacak..

Ekmeleddin İhsanoğlu kaybedeceği bir seçime girse de, bu aslında onun için bir antrenman, ısınma, tanınma süreci olacak.. Aslında yapılan çalışma AK Parti’den kurtulma çalışması, Cemaatin de aralarına katılması ile, Doğan ve Koç grubunun da desteği ile, 28 Şubat sonrası kurulan Anasol-M hükümetine benzer bir yeni siyasi oluşum gerçekleştirmek.. Hani olur ya, AK Parti hükümetini düşürürlerse erken seçime gidip yönetimi devralma hayali bile kurabilirler..

Ekmeleddin İhsanoğlu  kendini nelerin beklediğinin farkında mı acaba.. Siyaset bazen gözü kör eder..  İşin içindeki İsrail, İngiliz, Amerikan ve Suud parmağını görmüyor mu?

Eğer bu plan tutarsa, Cemaate destek veren uluslararası sistemin siyasi ayağı için kendinden destek istenecek. Yani BOP’un planlarını hayata geçirmesi istenecek. İsrail’in varlık ve güvenliği, Batı değerler sisteminin içselleştirilmesi, ABD ve NATO’nun askeri ve stratejik kararlarına uyulması istenecek ve bununla da kalınmayacak, İslam dünyasının bu yönde dönüştürülmesi için batının Truva atı olması istenecek kendisinden..

Kemal Derviş ve Ali Rıza Bozkurt’un kılavuzluğunda çıktığı bu yolculuk onu çok tehlikeli vadilere savurabilir.. Zararın neresinden dönülürse orası kârdır.. Ama kendisi bilir..

New York’ta faaliyet gösteren ‘Gatestone İnstitute’ Gülen’in “Ekmeleddin İhsanoğlu liderliğindeki İKÖ ile menfaatleri doğrultusunda bir düzeni canlandırmak için kararlı olduğu”nu iddia ediyordu. Doğan’ın Ekmel İhsanoğlu’na destek sözü ve Ali Rıza Bozkurt isimli  20′den fazla ülkede yatırımları olan, Amerika’da kendisinden ‘Müthiş Türk’ sıfatıyla bahsedilen iş adamının bu konuda eş zamanlı olarak devreye girmesi bir tesadüf olmasa gerek..

Bozkurt ilginç bir kişiliğe sahip. Siyasi eserleri var.. Mesela kızı Orgeneral İlhan Kılınç’ın oğlu ile evli. Mekke’deki tünelleri yapan da bu zat.. Cemaatle, AK Parti ile, CIA ile, MHP çevresi ile yakın teması olan biri.. Bu “Ekmel” projesinin adının “Mülayim mü’min” formüle olduğunu söylüyor İsmail Nacar.. Birileri matematikçi John Nash ile Bozkurt’un ilişkisini sorguluyor, “CIA bu işin neresinde?” diye soruyor.. Bozkurt’la Ruzi Nazar ya da Suudi Arabistan ilişkisi içinde bu işleri nereye oturtacağız.. Ali Rıza Bozkurt’un Gülen cemaati ile ilişkisi çok eskilere gidiyor..  Birilerinin iddiasına göre Ali Rıza BOZKURT AK Partilidir.. Kendisi aynı zamanda dünya Mason localarının en gözde siması, ABD’li Siyonist şirketlerin Orta Doğu’daki en önemli ismidir. ABD şirketlerini, Orta Asya petrollerini Akdeniz’e taşınması konusunda lobi yapan bir adamdır.. CHP, MHP, AK Parti, Cemaat, ordu, ABD, Suudi Arabistan, CIA, MOSSAD, herkesle ilişkisi var.. Sezer’e aday olacağı müjdesini veren de o, Ekmel beyi ilk kutlayan da.. Neyse. Bu günlük de bu kadar selam ve dua ile..



1692 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası