• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam295
Toplam Ziyaret12900269
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Ne Sisi, ne Mursi
23/06/2014

Aranan kan bulundu mu?. Ruşen Çakır’ın dediği gibi “Ne Sisi, ne Mursi” O kişi Ekmeleddin İhsanoğlu gibi söz dinleyen, işmardan anlayan, mülayim Müslüman birisi! Yok canım, “her gördüğünüz sakallıyı babanız zannetmeyin!” Siz ne bizi, ne de Ekmel beyi tanıyorsunuz! “Mülayim Müslüman” kategorisinde bir adam ne sizin, ne bizim kahrımızı çekebilir..

ABD söz dinleyecek, işbirlikçi birini arıyor.. Asker olmadı, solcu olmadı, Liberal olmadı. Özal’ı da kabul ettiremediler. Erdoğan olmadı, hocaefendi olmadı.. Ellerinde kala kala Ekmel bey kaldı.. O da olmazsa, peki kimin kapısını çalacaklar..

Hele Erdoğan’dan sonra çıta çok yükseldi.. Hem biz İslamköylü nurlu Süleyman’dan şerbetliyiz.. “Morisson Süleyman”ı bize “Nurlu Süleyman” diye yutturduğunuz günler geride kaldı! Tamam, dil bilen biri olsun ki, adamlar aracısız doğrudan konuşabilsinler.. Ama çok cesur biri olmasın, dönüp sonra kendini oraya getirenlere meydan okumaya kalkıyor. “One minute” diyor.. Mesela eşi başı örtülü biri olmalı.. İmamlık yapacak kadar kıraati de olmalı.. İslam hakkında en azından söylem konusunda açığa düşmemeli.. Şiir okuyabilmeli mesela..

Halkı ikna kabiliyeti olmalı, teşkilatçı olmalı.. Olmalı da olmalı..

İyi bir ekibi olmalı.. İktisattan, dış politikadan anlayan birileri olmalı çevresinde..

Bu adamlar  bizi CHP tabanı gibi düşünüyorlar.. Onlar bir Dersimliyi CHP ye genel başkan yapıyorlar, Dersimliler de hala gidip CHP’ye oy veriyorlar..

Bizim de birileri gibi celladımıza aşık olmamızı istiyorlar.. Bizim “Tom Amca” olmamızı istiyorlar.. Bakın, gösterdiğiniz aday, AK Parti tabanından oy alamaz. Sizinkiler de bu adama oy vermez.. Verse verse cemaat çevreleri oy verir o kadar.. Çocuk kandırır gibi ne bu böyle..

İşin ilginç tarafı siz Ekmel beyi bu işe nasıl ikna ettiniz! Bu işi başaran o derin, karanlık, kirli ve gizli yüz kimin yüzü! Ekmel beyin bu işlerden hiç anlamadığı, çok saf biri olduğu bu teklifi kabul etmesinden anlaşılıyor..

Adamı dindar kimliğinden dolayı öne çıkartıyorlar, o gidiyor Cumhuriyet gazetesine Atatürkçülük mesajı veriyor! Aslanım benim! Koşucu başlangıç noktasından geriye doğru koşuyor yahu! Bu adam CHP’li fanatikleri mi ikna edecek, İslamcıları mı?

Dersimli Kemal’e benzedi İhsan efendinin oğlu Ekmel!

Ekmel bey (Biliyorum “Bey” demek yasalara göre suç, ama “Ekmel” adının sonuna yakışıyor)in oğlu var mı, Necip Fazıl okur mu bilmem ama, Necip Fazıl’ın bir şiiri var, meşhur, “Zindandan Mehmed’e Mektup”, Orada der ki “Baba katili ile baban bir safta” “Bir de ‘geri adam’, boynumda yafta” Erdoğan iyi okur bu şiiri..

Aranan kan Ergenekon’un muhafazakar kanadıdır ve muhtaç olunan kan da zaten cemaatin damarlarında mevcuttur..  Kendini muhafazakar demokrat olarak tanımlayan bir hareketi, Ergenekon’un muhafazakar kanadı gibi göstermek çabasındakiler, herhalde önce kendi bulundukları konumun, bu senaryo içinde nerede durduğuna bakmaları gerekir..

Ha, bu arada önümde ilginç bir bilgi notu bulunuyor.. Ekmel beyin oğlunun nikah töreni ile ilgili bir bilgi notu. Ekmel beyin oğlu 2013 Ağustosunda evleniyor.. Nikah töreni  The Grand Tarabya Otel’de yapılıyor. Nikaha hiç bir CHP’li ve MHP’li çağrılmamış..  Nikah törenine AK Parti’den sadece Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, katılmış. Diğer konuklara gelince; Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın eşi Sema Doğan, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Çerçi ailesinden, Taboğlu, Demirhan ailesinden isimler katılmış ve tabi kızın mesai arkadaşları falan.. Çiftin nikah şahitliğini AK Parti’li eski Milletvekili Tayyar Altıkulaç, Suudi Arabistan’ın eski petrol bakanlarından Ahmet Zeki Yamani, ile Mehmet Tahir Demircioğlu yapmış. 24 Ağustos 2013’deki Aziz İhsanoğlu ile Başak Çerçi’nin evlilik törenleri basına kapalı olduğu için kimsenin fazla haberi olmamış.

Ekmel beyin oğlu hangi düşüncede bilmeyiz ama, gelin kız Kemalist ve ulusalcı.. AK Parti ve Erdoğan karşıtı. En azından Twitter adresindeki, gezi sürecinde yazdıkları bunu gösteriyor..

Daha dün, AK Parti, CHP ve MHP’nin hiç de özel ilişkiler gerçekleştirmediği, Ama Koç-Doğan ailelerinin ilgisine mazhar bir zatın bir anda böyle bir role aday gösterilmesi ilginç değil mi?

Çık şimdi işin içinden çıkabilirsen. CHP İslamcı diye karşı çıkıyor, İslamcılar Truva atı diye. Akgündüz “Locanın adayı” dedi. Tevfik Diker “Aydın Doğan’ın adayı” olduğunu söyledi.. Cemaat destek veriyor. Peki Ergenekon’un avukatı CHP nasıl oldu da cemaatçi oldu?

Kaç kişi üzerinde düşündüler. Ne oldu da Haşim Kılıç... Metin Feyzioğlu... Deniz Baykal... Sami Selçuk... Mustafa Sarıgül... Mansur Yavaş... Yılmaz Büyükerşen... İlber Ortaylı... Aysel Çelikel... Yekta Güngör Özden... Hikmet Çetin... Kemal Derviş... İlhan Kesici... Abdüllatif Şener  vd. olmadı da Ekmel beyde karar kıldılar! Ama CHP’de eleştiriler durmak bilmiyor. Ayman Güler, bunu “CHP’nin başına çuval geçirme”ye benzetti.

“Ekmel bey”in “eddin” bağı koparılınca, kime eklemlenecek bakalım..

CHP ile MHP’nin Köşk için ortak aday gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu,  aileden biri aslında. Yabancı değil.. Aileden biri yani! AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in eniştesi. Ekmel bey Prof. Emin Bilgiç’in damadı. Bu zat AP’den  Dr. Sadettin Bilgiç’in ağabeyi. Prof. Emin Bilgiç, BTP’nin kurucu kadrosunda yer aldı. Sağcı, Milliyetçi, muhafazakar bir isim.. 27 Mayıs’ta Milli Güvenlik Konseyi tarafından  bu parti kapatıldı. Demirel’le, birlikte Zincirbozan’a gidenlerden.

Bu konuda daha çoook tartışılacak.. Daha neler çıkacak neler..

Selam ve dua ile..



1799 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası