• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam283
Toplam Ziyaret12900257
Abdurrahman Dilipak
fethi_gses@hotmail.com
Ekmel bey değil, İlhan Kesici olmalıydı!
09/08/2014

Bana kalırsa Ekmel beyi hiç tanımıyorlardı.. ve İslam İşbirliği Konferansı adından yola çıkarakEkmel beye razı oldular..

Yani Ekmel beyi biraz adından, biraz da kürkünden dolayı seçtiler..

Babası Mehmet Akif’in arkadaşı İhsanefendi’nin oğlu.. ve İslam İşbirliği Konferansı’nın genel sekreteri.  Ee bundan alâsı olamaz..

Zaten güçlü bir media desteğine sahip.. Evet bugün Ekmel beyi destekleyen media kaba taslak şöyle. 1.2 milyon Cemaat, Doğan mediası 800.000 cıvarında.. Ergenekoncular da ona yakın toplamda 2 milyon 800.000 cıvarında. 600 bin kadar spor mediasını çıkarsanız, 4 milyontirajdan, iktidara yakın sadece 1.2 milyon gazete kalır.. Ekmel beyin media desteği Erdoğan’ın desteğinin 2 katından fazla..

Ekmel bey bu kadar media desteğine rağmen kazanamayacak..

Demirel’in Ekmel beyi önerdiği söyleniyor. Aydın Doğan’ın kafasındaki isim de bu zat.. Bir de işin içinde Kemal Derviş var.. Sonuçta Ekmel beyi paraşütle tepeden indirdiler..

Ekmel bey adına en çok sevinen Sisi ve Suud kıralı Abdullah’la Ürdün kıralı Abdullaholmuştur.. İsrail lobisi bu zata karşı çıksaydı böyle bir media desteğine sahip olması düşünülemezdi.. ABD de, İngiltere de  Ekmel bey adından mutluluk duymuşlardır..

Biliyorsunuz Ekmel bey bir dönem İngiltere’de de kaldı.. Aynı dönemde Fehmi Koru ile bir arada oldu.  İngiltere’de Exeter Üniversitesi diye bir Üniversite var. Bir dönem Abdullah Gül’üExeter üzerinden vurmaya çalışanlar, aynı üniversitede öğrenim gören Ekmel bey konusunda niye ses çıkarmazlar?.. Abdullah Gül’ün de aynı kurumda çalışmaları oldu..

Ekmel bey aileden biri. Yabancı değil yani! Varlığı derin ya da paralel güçleri rahatsız etmez..

Bana kalırsa birileri Türkiye’yi, ya da Ekmel beyi düşündükleri için onun adını ortaya atmadılar.. Birileri onun zaaflarını kullanıp, bu kavga ortamına, mayınlı tarlaya itelediler.. Onu bir bakıma kurban seçtiler. Tek maksatları vardı, AK Parti’nin adayı, Erdoğan daha az oy alabilir mi? YaniAK Parti tabanından oy koparmaya yönelik bir senaryonun figüranı olacaktı Ekmel bey.. Yoksa onlar da biliyorlar kazanamayacağını. Ve işin en güzel yanı, onlar için arkasından ağlayacak, ya da hesap soracak kimsesi yok.. Çünki Ekmel bey yalnız adamdır..

Ekmel bey tek başına ancak sünnet arabasındaki çocuk gibi şehirde dolaştırılabilir. Ya da düğün alayı gibi.. Valiyi, belediye başkanını ziyaret edecektir, yoksa ne vakıflar tanır kendini, ne dernekler.. İşte “dostlar alışverişte görsün” kabilinden dolaşacaktır..

Ekmel bey içeriden baktığında ne görüyor bilmem ama, dışarıdan bakıldığında manzara hiç de hoş değil.. Eşi ve çocukları, yakın çevresinden kimse yok mu yahu, uyaracak..

CHP, MHP, Cemaat tepe tepe kullanıyorlar adamı. İşi bitince de kendi köşesine terk edip gidecekler.. Aslında seçmenle de dalga geçiyorlar bir bakıma..

Aslında bu yapılanlar, millet için de, o zat için de, ona destek verenler için de bir işkenceden ibaret.. Adamı Erdoğan’ın önüne kum torbası gibi attılar ve kayboldular.. Her gittiği yerde o şehrin milletvekilleri bu zorunlu göreve bir gün için katlanmak zorunda kalıyor..

Sanırım kendileri Aydınlar Ocağı çevresinden birilerinin kendine destek vereceğini sanıyordu. Daha ilk günden beyefendinin çevresinde kimse kalmadı..

Aslında İlhan Kesici’yi aday gösterselerdi, daha sahici bir adayları olurdu.. En azından siyaseti bilen, mikrofon hakimiyeti olan, itidalli bir isim.. Bir zamanlar sağa lider olarak düşünülen, CHP de milletvekili olmuş. Demirel ile akrabalık bağları bulunan biri.. Söylediklerine katılmasanız bile ciddiye alırsınız..

İlhan Kesici mi oynanan oyunun farkına vardı da uzak durdu bu oyundan ya da birileri onu bilerek mi dışarıda tuttu bilmiyorum..

Sanki gizli bir el onu hep siyasetin dışına çekti. Sağa lider yapabilecekleri birini sola asker yaparak birileri onun kariyerini bitirdi sanki.. Kesici dünyayı tanıyan, onlara karşı çıkmasa bile Anadolucu bir yanı var aslında..

Kesici bile Ekmel beyin yanında durmadıktan sonra, -herkesle yakın ve sıcak ilişkiler kuranNevzat Yalçıntaş bile Ekmel beyden uzak durduktan sonra- Ekmel bey kimle yola devam edecek.. CHP ve MHP’yi koluna alarak mı Erdoğan’dan oy koparacak..

Geçen gün Atatürk kitabını öpüp başına koymuş, bir yerde de Risale-i Nur vermişler, onu öpüp başına koymuş.. Adamın başı döner yahu, bu kadar kıvraklıkla..

Elbette bir gün Ekmel bey de kendi çevresinde oynanan oyunun farkına varacak, ama vakit çok geç olacak..

Ekmel bey göz göre göre harakiri yapıyor.. Çevresindekiler de elleri mahkûm yokuş aşağı gider gibi dolu dizgin gidiyorlar.. Şu bir hafta da geçse de, bu işkence bitsin diye düşünüyorlardır herhalde.. Sahi Ekmel bey seçim sonuçları açıklanırken, CHP de mi, MHP de mi, yoksa evinde mi olacak! Dilerim seçim sonrası bugünler çabuk unutulur da, adamcağıza daha fazla acı çektirmemiş olurlar..

Eee kılavuzu Demirel olanların (Namı diğer Morisson Süleyman ya da Çoban Sülü, İslam köylü Süleyman, Nurlu Süleyman) geleceği yer başka neresi olabilirdi ki!

Neyse olan oldu. Şimdi seçim zamanı. Umarım herkes sandığa gider ve oyunu kullanır.. Yurttaşlık görevini yapar.. Seçim sonucunda 3 kişi mutlu olacak. Erdoğan kazandığı için, Demirtaş oyunu artırdığı için, Ekmel bey bu işkenceden kurtulacağı için. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, bir de Koç Grubu ve Cemaat çok üzülecek.. Selâm ve dua ile..



1464 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

İhvan bildiklerin rakip olunca - 04/12/2014
İhvan bildiklerin rakip olunca
Dünya 5’ten büyüktür! - 29/11/2014
Dünya 5’ten büyüktür!
AY Par da tamam, sıradaki! - 20/11/2014
AY Par da tamam, sıradaki!
Ah Kudüs, vah İsrail - 09/11/2014
Ah Kudüs, vah İsrail
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz! - 08/11/2014
Hizmet parti kurmaz, kurdurmaz!
Cemaat tek tip mi? - 03/11/2014
Cemaat tek tip mi?
Bugün 1 Muharrem - 25/10/2014
Bugün 1 Muharrem
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar - 24/10/2014
Seçime doğru yeni siyasi oluşumlar
Bal tuzağı - 19/10/2014
Bal tuzağı
 Devamı
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Hava Durumu
Saat
Site Haritası