• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam690
Toplam Ziyaret12913298

Mesaj Panosu


 İsim 
 Mail 
 Konu 
 Mesaj    
 
 
 
          

Yazılan mesajlar

Okuyucu (25/05/2013 16:35)
Konu : Mesaj Panosu
Mesaj : Sayın Bizim Gazete Yöneticileri çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim öncelikle. Hem reel ortamda hemde sanal ortamda halkın sesini duyurmayı amaç edinmiş ve bu gaye etrafında çalışmaya devam eden Sayın Fethi Güzelses''''''''i ayrıca tebrik ederim. Lakin Fethi Bey mesaj panosu istek ve şikayet amaçlı olduğunu hatırlatırım Sayın Mehmet Emin Alül bey burayı vaaz yerine çevirmiş tamam Allah razı olsun kardeşimizden fakat bu sitede forum yeri de olduğunu hatırlatmak isterim. Saygılar.. .
ismail emek (22/03/2013 03:27)
Konu : viranşehiradınıkotüyekullanma
Mesaj : ben ineboludan yaziyorum esimi burda askerlik yapan ve 5 ay önce temriz olan memet karacan ve abisi sezai karataş bunlar ikizbana yardımcı olunbekar bır adam evlı olduğüm sibel emeki evlenmek bahanesiyle kacırdıboyle adalet varmı simdi orada ev tutup berraber yasiyorlarbizim dinimizde boyle varmı benım şerefimi ayak altına aldıla bari bailrsine gondesrinde bosanınca evlensinler ailesine yanı ineboluyada gondermıyar benım yermde sız olsanız ne yaparsınız adı sibel emek kacıran memet karacan bu telefondan benı arayın rıca edıyorum5468077422 yırmı dot saat acık telefonum
"Size yetkili makamlara gitmenizi ve şikayet hakkınızı kullanmanızı öneriyorum. Olay adli bir vakadır"
Editör Notu
hakan kaçan (14/03/2013 09:46)
Konu : viranşehir çarpık kentleşme ve çöplükğün hali
Mesaj : öncelikle saygılarımı sunuyorum , ben v.şehirin çarpık kentleşmesini ve çöplüğün ne olacağı, ne zaman bitecek bu çileler ,üstü kapalı bir şekilde bir sonrakiyani 20/03/2013 tarihindeki sayınızda gündeme getırmenizi rica ediyorum ,yetkililerden duymak istiyoruz
"Bunu daha önce defalarca gündeme getirdik"
Editör Notu
AHMET METE (14/02/2013 13:06)
Konu : SLM
Mesaj : İLK ÖNCE HABERLERİNİZDEN DOLAYI SİZİ VE ÇALIŞANLARINIZI TEBRİK EDİYORUM.GİDEN ÖĞRETMENLERIN YERINE NE YAPACAKLARI HAKINDA BIR BİLGİNIZ VAR MI?ÖNLİNSANSLARI ALACAK MI?BU KONUDA ALDIĞINIZ BİLGİLERI BURDAN PAYLAŞIRMISINIZ.ÇOĞU KADROLARIN YAPAMADIĞI İŞLERI ÜCRETLİLER YAPIYOR,VE KONUDA ÜCRETLİLERİN YAPTIKLARINI KADROLAR BİLE YAPMADIKLARINI GÖRDÜM.ÜCRETLİ DAİMAİŞİNİN HAKINI VERMENIN PEŞİNDEDİR.KOLAY GELSIN FETHİ BEY.
"Övgüleriniz için teşekkür ederim. Giden öğretmenler için yapılacak bir şey yok. Ön lisans için herhangi bir açıklama yok"
Editör Notu
tolga (03/02/2013 11:08)
Konu : toki evleri
Mesaj : toki diyorsunuz hala temel atılmadı henuz biz viransehir halkı olarak temelin mujdesini bekliyoruz
"Biraz bekleyin, bunun üzerinde araştırma yapıyoruz. "
Editör Notu
kadir (10/01/2013 11:56)
Konu : trafik polisi ne işe yarar
Mesaj : ipekyol üzerinde araçların 2sıra park hali ve yolu tek şeride düşürmesi ciddi kazalara davetiye çıkartmakta üstelik bunu gören trafik polisleride olayı es geçmektedir ayrıca yapılan kırmızı ışık ihlali ve ters yönde ilerlemeler,şehir merkezindeki iki taraflı park etmeler çileden başka bir şey değil bir ambulans bile bu durumda şehre zor girebililyor bide yangın olsa kimbilir ne olacak emniyet müdürlüğü ise gerekli gereksiz dünyanın hiçbir yerinde bu kadar sıklıkla uygulanmayan yol uygulamalarıyla neyin peşinde iki sopa(cınnah) yakalayıp basın önünde şov yapmaktan başka ne iş yapar merak ediyorum doğrusu.bu konuda yetkililerden rica ediyorum lütfen öncelikli görevlerinizi yapın sopa istiyorsanız ben size marangozlardan yüzlerce yaptırırım sizde gazetelere poz verirsiniz.
Aslı (27/12/2012 18:33)
Konu : Anket
Mesaj : Anketlerimizde Elektrik konusunuda görmek ve oylamak istiyoruz .Bir de İlçe mili eğitim müdürünün artık gitmesini istiyoruz. bilgilerinize...İnsanlar Elektriksizlikle karanlıkta kalıyor Geleceğimiz de Milli eğitimden dolayı karanlıkta kalıyor.Yani anlayacağınız Viranşehir Bu İki problemden çok çekti ve çekiyor.Aydınlık istiyoruz hem kafalarımız aydınlansın hemde evlerimiz.
"Sayın Aslı Hanım, Elektirk konusunda zaten her haberimize okurlarımız mesaj gönderiyor. Bizde aynen yayınlıyoruz. Ayrıca tespit ettiğiniz iki karanlık konusunda da yerden göğe kadar haklısınız. Bizde Mesajınızı yayınlıyoruz. "
Editör Notu
Muharrem Sayhar (17/11/2012 14:32)
Konu : :)
Mesaj : Bekliyoruz. Elimizden gelen öncelikle manevi sonra maddi desteği sağlayacağız. Viranşehir'imiz buna layık :)
Muharrem Sayhar (17/11/2012 14:07)
Konu : Değişim şart gibi
Mesaj : Bizim Gazete, artık daha güzel daha detyalı daha büyük bir web sitesine sahip olmanın zamanı geldi galiba. Artık büyümek gerek.. Halkın gazetesi
"Haklısınız artık bölgeye hitap ediyoruz"
Editör Notu
Muharrem Sayhar (10/11/2012 10:23)
Konu : s.a
Mesaj : Bizim Gazete siz bitanesiniz.

Ya bu güne kadar hangi belediye, hangi kaymakamlık sizin çalıştığıonız kadar bu ilçenin hizmetine çalıştı.. :)
Mehmet Emin ALÜL (01/11/2012 11:03)
Konu : Altı şey Altı şeyde güzeldir:
Mesaj : 1.İLİM:İlim amelde güzeldir.Bildiğini hayata geçirmeyenin ilminin değeri yoktur.Amelsiz ilim,sahipsiz eve benzer.

2.ADALET:Adalet sultanda(idarecide) güzeldir.Adelet güzel olsun dursun uygulamadıktan sonra neye yarar.

3.CÖMERTLİK:Cömertlik zenginlerde güzeldir.Zenginler zekatını vermezse,fakir fukaraya yardım etmezse Allah yolundakini fark etmezse,Cömertlik iyi olm...ş neye yarar.Cömert olmayan zengin,yağmursuz buluta benzer.

4.TEVBE:Tevbe gençlerde güzeldir.Tevbe etmeyen genç meyvesiz ağaca benzer.

5.SABIR:Sabır fakirlerde güzeldir.Sabırsız fakir,ışığı olmayan lambaya benzer.

6.HAYA:Haya kadında güzeldir.Hayasız kadın tuzu olmayan yemeğe benzer.

.''''İslam''da Mutlu Bir Yuva''''
MEHMET EMİN ALÜL
ibağcı (20/10/2012 22:22)
Konu : yanlış yazılar yazıyorsuz
Mesaj : birincisi wc dışında başka projelerde vardırı köprü,sağlık myo,siz taraflı haber yapıyor bir çok proje vardır ben amcamoğlunu tanıyorsam bunlar dan daha fazlası vardır
"Merak ettiğim bir şey var taraflı haber derken iftiramı atmışız yoksa söylenmeyen bir şeyimi eklemişiz. Eğer bunlar bizde yoksa siz bu mesajı maksatlı bir şekilde yazdığınızı düşünüyorum"
Editör Notu
Mehmet Emin ALÜL (19/10/2012 23:42)
Konu : İNSANIN NEFSİ
Mesaj : Nefis çok şehvetlidir,
Yar İster, Eş ister, Flört İster, Aşk ister; nikâhla yetinmez, zinâya kayar, mahremi varken harama bakar, eşi varken metres tutar, camdan bakıp kaş göz eder, yuva yıkar, düğün basar, kız kaçırır, namus meselesinden silah çeker, kan döker, can verir, can alır, kâtil olur.

Halbuki namahreme bakmamak, doğru yoldan sapmamak, namusunu iyi korumak, şehvete esir, nefse köle, şeytana maskara olmamak şart, farz, zaruri, zorunlu, mecburi.

ÇÜNKÜ TOPLUM DÜZENİ, AİLE NÎZÂMI, DîNİN KIVAMI, AHLÂKIN DEVAMI BUNA BAĞLIDIR

>>> İslam''da Mutlu Bir Yuva <<<
facebook''ta sayfa ve site sahibi

MEHMET EMİN ALÜL
asd (18/10/2012 21:14)
Konu : asd
Mesaj : Öncelikle meraba. Fen lisesini binasını ne yapıp edip imam hatibe vermeyi başardınız. Emellerinizin noldugunu tam olarak bilmiyorum ama yapmak istediginiz her neyse bir şekilde başardınız. Eger bizim cocuklarımız bir fen lisesine gitmek için 3-4 yıl çabalayıp gecesini gündüz ederekten ders calısıyorsa hayatta birazcık ayrıcalıklarının olması gereklidir herkesin de bilecegi üzere. İmam hatip lisesi diye adlandırdıgınız düz liselere gitmek için ise sınav girmeye gerek bile yok şöyle bir dönemde. Böyle iki okulu kıyaslayıp imam hatip lisesini daha üstün görüyorsanız bunun arkasında başka şeylerde vardır diye düşünüyorum..
"Öncelikle yapıcı bir şekilde eleştiri yaptığınız için teşekkür ederim. Ben yıllardır eğitim öğretim sorunları hakkında yazıyorum. Bu yıl imam hatip orta kısmı faaliyete geçtiği için ve bir adeta harabe binada eğitime başladığı için kabullenemedik. O harabede imam hatip değilde bir başka okul olsada yine aynı şekilde davranırdık. Şimdi müsade ederseniz ben sizi eleştireyim; Fen lisesi olarak neden ehp kiracı olarak kalmak istiyorsunuz? Niye bir başkasının binasında kalmaya devam etmek istiyorsunuz. Devlet Fen Lisesi Binasını 1 yıl içinde bitirmeyi yönetmeliğe koymuş ve bunun başvurusu yapılıp yapılmadığını niye İlçe Milli Eğitimden sormuyorsunuz? Bunu hiç bir zaman unutmayın; Fen lisesinde okuyanda, imam hatip lisesinde okuyanda hepsi bizim çocuklarımızdır: Fen lisesinin kiracı olarak değilde ev sahibi olarak eğitime devam etmesinin vakti geldi de geçiyor. Ben size vaat ediyorum, Gelin hep beraber el ele verelim ve Fen lisesinin kendi binasının yapımı için mücadele edelim. İşte size açık çek. "
Editör Notu
Mehmet Emin ALÜL (13/10/2012 18:02)
Konu : NAMAZ KILAN ASKER :)
Mesaj : Bir asker, namaz kılan diğer askere sordu...:

- Arkadaş kaçıncı asırda yaşıyoruz ? Niçin kendini zahmete sokup her gün 5 defa namaz kılıyorsun.

Namaz kılan asker, tam o sırada uzaktan görünen teğmeni gösterdi:

...- Şu insan niçin yanından geçerken toplanıyor, selam veriyor ve bütün emirlerine itaat ediyorsun. ''yat'' dese yatıyor, 'kalk' dese kalkıyorsun? O da senin gibi iki ayağı, iki eli ve bir başı olan bir insan değil mi?'

Diğer asker cevap verdi:

-'Evet! O da benim gibi biri insan ama rütbesi var, omuzun da yıldızı var'.

Namaz kılan askerin cevabı müthişti:

-Ey arkadaş! Sen omuzun da bir tane yıldızı var diye senin gibi bir insana itaat ediyorsun da ben, yerdeki kumlar adedince yıldızları olan ve hepsini tespih tanesi gibi kudret eliyle çeviren ALLAH’a niçin itaat etmeyeyim? Niçin namaz kılıp emrini yerine getirmeyeyim.

İslam'da Mutlu Bir yuva

MEHMET EMİN ALÜL
Mehmet Emin ALÜL (13/10/2012 17:58)
Konu : MUTLAKA OKUNUZ
Mesaj : Çarşaflı bir bayanı karakola çağırıp sorguya alırlar..
Polis Amirinin ilk sorusu:
"Hangi örgüte bağlısınız?"
Bacımızın müthiş cevabı ise:
"Ahzap örgütünün elli dokuzuncu sayısına"
(Ahzap; Kuran-ı Kerimde Bir Ayetir.)
Polis Amiri ikinci sorusunu sorar:
"Kaç kişisiniz?"
Dehşet cevap:
"Altıbin altıyüz atmışaltı..!"
...(Ayetlerin Toplamı 6666'dır.)

Ahzap 59: Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına (bir ihtiyaç için dışarı çıktıkları zaman) dış örtülerini üstlerine almalarını söyle. Onların tanınması ve incitilmemesi için en elverişli olan budur. ALLAH bağışlayandır, esirgeyendir.

İslam'da Mutlu Bir Yuva
MEHMET EMİN ALÜL
Mehmet Emin ALÜL (12/10/2012 23:34)
Konu : YORUMLARINIZI BEKLIYORUM HAKSIZSAM HAKSIZSIN DİYE YAZINIZ
Mesaj : "BEN NE ÇARÇAFLILAR BİLİYORUM..."
la cümle kurmaya başlayan kişiler bunu yazarak neyi amaclıyor acaba?
O bildiğin, gördüğün çarşaflı bayanlar doğru değilse bunda çarşafın sucu nedir?

Gördüğün bir kaç çarsafı yanlış kullanan kişiyle, bütün çarşaflıları hedef olarak göstermiş olup, günahlarını almıyor musun?

Madem çarsafı hakkıyla kullanan kişi yok etrafında ve bugüne kadar görmediysen, neden çarşaf'ı sen giyip göstermiyorsun doğru şeklini..
Hani çok biliyorsun ya..
bi göster bilelim yani..
Bunlar hepsi kendini kandırmaca seyler, anca nefsini avutuyorsun kendi haline bakmadan..

Ben ne çarşafılalar biliyorum demeden önce bi kendini düzelt olur mu bacım..

MEHMET EMİN ALÜL
Mehmet Emin ALÜL (12/10/2012 23:20)
Konu : HAKYOLCUSU
Mesaj : SELAMIN EN GÜZELİ VE EN HAYIRLISI OLAN ALLAH (c.c) SELAMI İLE SELAM EDERİM

ben sitenizi dün öğrendim RABBİM daim etsin inşALLAH

eğer izin verirseniz günlük olarak dört beş konuya değinmek istiyorum sitenizde

ben facebookta dini sayfaları kuran ve yöneten biriyim

sayfalarıma konu hazırlayım paylaşıyorum ve günlük olarak sorular üzerinde gelen konuları araştırıp hep sayfada hemde sitesinizde paylaşmak isterimm

sorulan sorular kaynaklı olarak cevap verilmektedir...

Viranşehir hakkında yazılarım var ama yoğunluk gencler üzerinde yazılar hazırlıyorum ve dini sitemde paylaşıyorum facebook''ta...

amacım menfaat değil
ALLAH rızası için öğrenmek ve öğretmektir

facebook dini sitemın adı

'''' İslam''da Mutlu Bir Yuva ''''

yarın akşam cevabınızı okurum
sizleri emanet edilene emanet ediyorum

MEHMET EMİN ALÜL
Mehmet Emin ALÜL (12/10/2012 22:55)
Konu : YA RESULULLAH
Mesaj : ( YA RESULALLAH)
Seni sevmek İsrail sokaklarında koşup Allahu Ekber diye haykırmakti.
Seni sevmek bi Ateist toplantısına dalıp Lailahe İllallah Muhammed'en Resulullah diye bağırmaktı...
Seni sevmek Efendimiz Mekke sokaklarına girdiğinde bastığı toprakta toz tanesi olabilmekti.
Seni sevmek Efendimize atılan taşların onun dişini kanatmasin diye atılan taşlara siper olabilmekti
Seni sevmek ben TEKBIR dediğimde Sen ALLAHU EKBER dediğinde o huzuru yaşamaktı...

MEHMET EMİN ALÜL
Mehmet Emin ALÜL (11/10/2012 19:04)
Konu : sahabe
Mesaj : Sahabeyi okuyordum dün akşam öyle sıkı saf tutarlarmış ki elbiselerinin omuz başları eskirmiş ilk önce en çok yama oralarda olurmuş sahabe efendilerimiz namazda öyle sıkı dururlarmış ki adeta nefes alamaz halde olurlarmış...

Peygamber Efendimiz (sav), bu şekilde İslam kardeşliği üzere yaşayanların ecrin dile getirirken şöyle buyurmuşlardır:

ALLAH'ın kulları arasında bir grup v...ardır ki onlar ne peygamber ne şehittirler, üstelik kıyamet günü Hz. Allah indindeki makamlarının yüceliği sebebiyle, Peygamberler de şehitler de gıpta ederler

Orada bulunan Sahabe-i Kiram sormuşlar, Ey ALLAH'ın Rasülü kimdir onlar bize haber verir misiniz?

Peygamber Efendimiz(S.A.V), onlar aralarında ne kan bağı ne de birbirlerine bağışladıkları mal olmadığı halde ALLAH rızası için birbirlerini sevenlerdir.

" Bir ara merak ettim.elbise dolabım açtım.ve kullandıgım elbiselerin en çok neresinin yıprandığına baktım hep cep bölümleri yıpranmış
şaşırdım kaldım.:((

MEHMET EMİN ALÜL
"Bu mükemmel hatırlatmayı bizimle paylaştığınız için Allah sizi o kullarından eylesin"
Editör Notu
 3 
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası