• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam700
Toplam Ziyaret12913308

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

.


            Viranşehir Kayyum Belediyesi, araç filosuna bir yenisini daha ekleyerek gücüne güç katmaya devam ediyor.

            Daha önce 11 m3 çöp sıkıştırma, Asfalt Distribütörü ve Büyükşehir Belediyesi’nden alınan sulama aracı ile araç filosunu güçlendiren Viranşehir Kayyum Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisi ( DMO )’dan 239.474,56 Bin TL’ye öz kaynakları ile yeni aldığı 2017 model 11 m3 çöp sıkıştırma aracını basına tanıttı. Belediye hizmet binası önünde basına tanıtılan 11 m3 çöp sıkıştırma araç törenine Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Temizlik İşleri Müdürü Mithat Kemal Alay ve birim müdürleri katıldı.

            Törende kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit, Öz kaynakları ile DMO’dan alınan çöp sıkıştırma aracı ile filolarına güç kattıklarını vurgulayarak, Viranşehir’e hizmetlerinin kat ve kat artacağını kaydetti. Yeni araç ile özellikle kırsal mahallelerdeki çöplerin toplanması konusunda hizmet vereceklerini sözlerine ekleyen Çimşit, “ Mobil ekibimizi yeni aracımız ile biraz daha güçlendirmiş olduk. Kırsaldaki çöp toplama hizmetini genişletip arttırarak devam ettireceğiz ” diye konuştu.

            Yakın bir tarihte DMO’dan 1 Adet yol süpürme aracını da Belediyeye kazandıracaklarını kaydeden Çimşit, “ 1 ay içerisinde gelecek olan yol süpürme aracı ile araç parkımızı imkanlarımız dahilinde genişletmeye devam edeceğiz. Bu anlamda araç parkımız ne kadar geniş ve güçlü olursa vatandaşlarımıza vereceğimiz hizmetler bir o kadar güzel ve kaliteli olacaktır. Geldiğimiz günden itibaren araç parkımızı güçlendirmemizin gerektiğini farkında olup çalışmalarımızı bu yönde yürüttük. Bu vesile ile yeni alınan aracımızın Viranşehirimize ve ilçemiz insanına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu. Yapılan açıklamaların ardından Başkan vekili Çimşit, araç başına geçerek kontak çalıştırdı. 23-11-2017

638 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası