• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam518
Toplam Ziyaret12903295

"7 DOST 7 KİTAP PROJESİ’NDE" KİTAP DAĞITIMINA BAŞLANDI

.


           Viranşehir ÖNDER tarafından hazırlanan ve Viranşehir Belediyesi'nce desteklenen “7 Dost 7 Kitap Projesi” kapsamında temin edilen kitaplar gerçekleştirilen törenle İmam Hatip Okulları Müdürlerine teslim edildi.

           Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilene tören Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Çoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ve Şube Müdürleri,  Viranşehir ÖNDER Başkanı İbrahim Turgut, Viranşehir ÖNDER Okul Koordinatörleri, İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi Müdürleri katıldı.

           Viranşehir ÖNDER’e proje için teşekkür eden Kaymakam Ömer Çimşit: “ Viranşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokolle “ 7 Dost 7 Kitap Projesine” 60 Bin TL ödenek tahsis edildi. Bu kapsamda 6000 adet kitap ilçemizde eğitim – öğretim faaliyeti yürüten 18 İmam Hatip Ortaokulu ve 4 İmam Hatip Lisemize kitapları teslim ediyoruz. 7 Dost 7 Kitap Projesi ile öğrencilerimiz her ay farklı bir kitabı dahil oldukları grup içinde okuyacaklar. 7 ayın sonunda bir öğrencimiz 7 adet kitap okumuş olacak. Ayrıca grup içinde aynı kitap 7 ay içinde 7 farklı öğrenci tarafından okunacak. Öğrencilerimize okumayı sevdirmek gerekiyor.  Öğrencilerimize okuma bilinci aşılayarak, okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi haline getiren bireyler yetiştirmiş olacağız” dedi.

          Kaymakam Ömer Çimşit'in konuşmasının ardından proje kapsamında temin edilen 6000 kitap okul müdürlerine teslim edildi.

          Dağıtım töreninin sonunda bir açıklama yapan Viranşehir ÖNDER Başkanı İbrahim Turgut, projeye verdiği destekten dolayı İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit'e teşekkür ederek: " Cehaleti yenmenin yolu kitap okumaktan geçer. Memleketine, ülkesine faydalı ve uyanık bir neslin yetişmesi için çok gayret etmeli ve gençliğimize sahip çıkmalıyız. Bu anlamda bu projemizi çok önemsiyoruz.Geleceğimize güvenle bakabilmek için manevi değerlere ve özüne bağlı bir  gençlik yetişmesi için katkı vermek durumundayız. Biz dernek olarak bu yönde çalışmalar yapmaya gayret edeceğiz. Gençlerimizi kitabla buluşturacak, onlara okumayı sevdirecek ve ilk emri "Oku !"  olan bir dinin mensubu olduklarını hatırlatacağız. Verdiği destekle projemizin gerçekleşmesine vesile olan İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ömer Çimşit'e çok teşekkür ediyorum. 7 Dost 7 Kitap Projesi"ne  her alanda katkı sunan ve destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Çoban, İmam Hatip Okulları Müdürlerine, Şube Müdürlerimize, özellikle projemizin doğru bir şekilde işlemesi için görev alan Viranşehir ÖNDER'in okul koordinatörlerine teşekkür ediyorum" dedi.22-11-2017
760 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası