• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam397
Toplam Ziyaret12912237

VİRANŞEHİR'DE BİR YAZAR YETİŞİYOR

.


            Viranşehir 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıfa giden Senem Sertkaya küçük yaşta yazdıkları ile geleceğin yazar adayı olduğunu ispatladı.

            Okul Müdürü Çetin Gören ve Öğretmenler tarafından velileri ve Öğrencileri evde ziyaret programı çerçevesinde yapılan ziyarette Genel Cerrahi Uzman Doktoru Mehmet Sertkaya - Remziye Sertkaya çiftinin kızı Senem Sertkaya ziyaret edildi. Okul-Öğrenc-Veli-Öğretmen ilişkilerini geliştirmek adına yapılan ziyarette 5. Sınıf Öğrencisi Senem Sertkaya'nın İlkokul 2. sınıftan beridir Değerler eğitimi çerçevesinde yazdıkları makale veli tarafından gelen okul idaresine gösterilince bir cevherin ortaya çıkmasına sebep oldu. Okul Müdürü Çetin Gören" Biz Okul idaresi ve Öğretmenler olarak velilerimize ev ziyareti gerçekleştirmeye başladık. Bunlardan biri de Sertkaya ailesi oldu. Ziyaretimiz esnasında Senem'in böyle bir çalışmasına tanık olduk. İlkokuldan beridir görmüş olduğu Değerler eğitimi çerçevesinde öğrendikleri hakkında kendi iç dünyasında yazıya dökmüş. Ben hem Öğrencimiz Senemi ve hem de Sertkaya çiftini tebrik ediyorrum. Bir Türkçe branş Öğretmeni olarak yazdıklarını çok beğendim" dedi.

            Sertkaya Çiftinin 4 Çocuğundan biri olan Senem ile ilgili velisi Mehmet ve Remziye Sertkaya çifti ise" Kızımız ilkokula kayıt olduktan sonra okuma yazmaya geçer geçmez önce öğrendiklerini resim yaparak başladı. Daha sonra okuma yazmaya  geçince Resme döktüklerini bu defa yazıya dökmeye başladı. Şu ana kadar yazdıklarını bir dosyada muhafaza etti. 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Çetin Gören hocamız ve beraberinde ki Öğretmenlerimiz bu durumu görünce çok beğendiler. Kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz" dediler. 5 Sınıf Öğrencisi Senem Sertkaya gelecekte yazar olmak istediğini söyledi. 17-11-2017





1664 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası