• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam533
Toplam Ziyaret12913141

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ 4. HALK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

.


            Viranşehir Kayyum Belediyesi, Halkın talep, istek ve şikayetlerinin çözüme kavuşturulması için her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği halk toplantılarını düzenlemeye devam ediyor.

            Daha önce 3 kez halk toplantısı düzenleyen Kayyum Belediyesi,4’ncü halk toplantısını gerçekleştirerek, halk ile bir araya gelmeyi sürdürdü. Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleşen 4’üncü Halk toplantısına Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Birim Müdürleri, Siyasi Parti Başkanları, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

            Halk Toplantısı’nda Kayyum Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmet odaklı çalışmalar slayt şeklinde halka sunulurken, Slayta eşlik eden Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Kayyum Belediyesi olarak İlçe halkına en iyi hizmeti sunabilmek için burada olduklarını vurguladı. Kısa açıklamanın ardından Halk toplantısına katılan vatandaşlar, Eğitim, Sağlık, Alt yapı, Üst yapı, Yeşil alan, Projeler vb birçok konularda talepte bulundu. Yapılan talepleri tek tek not alan Başkanvekili Çimşit, taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

            Yaklaşık 3 saat süren Halk toplantısında talep, istek ve şikayetlerle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Eksik görülen hizmetlerin tespit edilip yapılması için düzenli olarak halk toplantıları gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “  Biz Bugün Viranşehir Halkına hizmet etmek için buradayız. Daha Önce 3 kez düzenlemiş olduğumuz Halk toplantılarının 4’ncüsünü düzenledik. Amacımız halkımıza daha çok hizmet üretmek, eksik görülen hizmetlerin tespiti ve çözümü. Bu amaçla da yapmış olduğumuz toplantılar bizlere fayda sağlıyor. Her ayın son haftasında rutin olarak gerçekleştirdiğimiz toplantıları devam ettireceğiz. Sizlerin bizlere ilettiği sorunları, talep ve şikayetleri not aldık. İnşallah en kısa sürede çözüme kavuşturup halkımızın refahı ve huzuru için ne gerekiyorsa, nasıl hizmet yapılmak isteniliyorsa onu yapacağız. Bunun için toplandık. Toplantıya katılıp iştirak ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım fayda sağlıyoruz ” diye konuştu. Karşılıklı yapılan fikir alışverişi ve istişarenin ardından halk toplantısı sona erdi.  31-10-2017

805 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası