• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam98
Toplam Ziyaret12908584

VİRANŞEHİR KAYYUM BELEDİYESİ`NDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

.


            Viranşehir Kayyum Belediyesi, Sosyal Belediyecilik gereği bir ilki gerçekleştirerek, sünnet ettirilecek 120 çocuk için toplu sünnet şöleni düzenledi.

            Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplu sünnet şölenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi,İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan,İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan, Siyasi parti Başkanları, STK temsilcileri, Öğretmenler, Öğrenciler, Sünnet ettirilecek çocuklar ve aileleri katıldı.

 


          Mehteran Takımı, Çanakkale Şiirinin okunması ve Sirk gösterimi toplu sünnet şölenine renk katarken, etkinlikte sünnet olacak olan çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Toplu Sünnet şöleninde kısa bir konuşma yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Viranşehir Kayyum Belediyesi olarak birçok sosyal proje ürettiklerini, üretilen projeler arasında toplu sünnet şöleninin olduğunu kaydetti.

            Düzenlenen sünnet şöleni ile çocukların erkekliğe ilk adım atmalarına olanak sağladıklarını ifade eden Çimşit, “ Viranşehir Kayyum Belediyesi olarak amacımız halkımızın mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmekti. Bu vesile ile böyle bir organizasyon düzenledik. Düzenlediğimiz şölene katılan davetlilere ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Umarım keyifli vakit geçirmişlerdir. Şimdiden sünnet olacak olan çocuklarımıza geçmiş olsun diyor, Sünnet şölenimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum ” diye konuştu.

            Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, Kayyum belediyesi ile hizmetlerin üst seviyeye çıktığını ifade ederek, Viranşehir Belediyesine yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Sünnet şöleninin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Erin, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Çocuklara hediyeler dağıtıldı. Çanakkale Şiirini ezberleyen 200 Öğrenci ’ye Viranşehir Belediyesi tarafından çeyrek altın ile ödüllendirilmesi sonrası pilav ikramıyla sünnet şöleni sona erdi. Şölen sonrası 120 Çocuğun sünnet ettirilme işlemine başlandı. 30-10-2017





566 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası