• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam267
Toplam Ziyaret12911660

"ASIMIN NESLİ GENÇLİK MERKEZİ" PROJESİNİN AÇILIŞINA DAVET

.


            Viranşehir'in en köklü Sivil Toplum kuruluşlarından biri olan Viranşehir Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik ve Spor Bakanlığının 2016 yılında çıktığı Proje ilanında " ASIMIN NESLİ GENÇLİK MERKEZİ " Proje başlığı ile proje sunmuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığının titizlikle yürüttüğü çalışmalar ve incelemeler sonucunda gençtiğimiz aylarda Kabul gören Projeler açıklanmıştı.

            Viranşehir Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Viranşehir'de gençlere yönelik yürüttüğü çalışmalarını projeye dökerek Viranşehire  "ASIMIN NESLİ GENÇLİK MERKEZİ"ni kazandırmış oldu. 21 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 14.00 'da yapılacak olan açılış ile faaliyete geçecek olan Gençlik Merkezinde Gençler Proje Kapsamında İlçeye kazandırılan Gençlik Merkezinden ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek.

            Proje içeriği hakkında bilgi veren Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş " Projemizin Viranşehirin tüm gençlerine hayırlı olmasını temenni ederim. Projemiz kapsamında gençleri çeşitli Gençlik Merkezlerinde veya Eğlence Merkezlerinde ücretli bir şekilde faydalandıkları Air Hockey, Langırt, Masa Tenisi ,Elektronik Dart , Nintendo Wii gibi çeşitli oyunlardan  ve  gezilerden öğrencilerimiz ve gençlerimiz ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek, oluşturduğumuz kütüphanemizden kitap temin edebilecekler. Gençleri kahvehane ve kafe gibi olumsuz ve kötü davranışlardan uzak tutmak için oluşturduğumuz bu projemizin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilmiş olması Viranşehirin Gençleri için büyük bir yatırımdır. Cumartesi günü açılışını gerçekleştireceğimiz "ASIMIN NESLİ GENÇLİK MERKEZİ " projemizin açılışına başta gençler olmak üzere tüm Viranşehir halkını davet ederim." dedi.  19-10-2017

530 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası