• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam660
Toplam Ziyaret12912500

BAŞKANVEKİLİ ÇİMŞİT ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

.


         Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Kırsal mahallelerde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

         Asfalt ve Stabilize yol çalışmalarını inceleyen Başkanvekili Ömer Çimşit’e Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Arslan Çiftçi ve Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş eşlik etti.

         Üçdam Mahallesinde 3,5 Km , Dikili Mahallesinde 3 km Asfalt ve Büyük Görümlü Mahallesinde de Stabilize yol yapım çalışmalarını inceleyen Çimşit, çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’tan bilgi aldı.

         İncelemeler sırasında mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Başkanvekili Çimşit, “ Halkımıza söz verdiğimiz gibi yollarını yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz ” diye konuştu.

         Plan ve program dahilinde kırsal alanlarda yol çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü sözlerine ekleyen Çimşit , “ 100 km Asfalt yapmak için hedef belirledik. Hedefimiz doğrultusunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Şu ana kadar birçok kırsal mahallemizde yollar yaptık ve halkımızın hizmetine sunduk. Kırsal alanlar kapsamında Üçdam ve Dikili mahallelerimizde başlayan Asfalt çalışmaları da bitme aşamasında. En kısa sürede inşallah bitirilerek halkımızın hizmetinde olacaktır ” diye konuştu.

         Mahalle sakinleri ise, Mahallelerinin uzun yıllar hizmet görmediğini, hizmeti kayyum belediyesi ile gördüklerini ifade ettiler.

         Yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyet duyduklarını dile getiren Mahalle sakinleri, Viranşehir Belediyesine teşekkür ederek hayır dualarında bulundu. 11-10-2017

648 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası