• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam243
Toplam Ziyaret12910214

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN “BİR YASTIKTA BİR ÖMÜR ” PROJESİ

.


         Viranşehir Belediyesi, Sosyal Belediyecilik gereği yeni bir proje hayata geçirerek Evliliğe adım atan çiftlere hediye paketi vermeye başladı.

         “ Bir yastıkta bir ömür ” isimli projeyi hayata geçiren Viranşehir Belediyesi, Manevi değeri yüksek olan hediye paketi ile vatandaşların mutlu gününe eşlik ediyor.

         Belediye Evlendirme Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen proje  ile yeni nikah kıyan veya evlenen 1000 çifte  " Bir yastıkta bir ömür " temalı hediye paketleri dağıtılmaya başlandı.

         Hediye paketi ile ilgili Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi ile birlikte Belediye toplantı salonunda proje hakkında açıklamalarda bulundu.

         Projeyi basına tanıtan Başkanvekili Ömer Çimşit,Viranşehir Belediyesi olarak nikah kıyan veya evlenen çiftlerin mutlu gününe eşlik etmek için manevi değeri yüksek olan bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

         Proje kapsamında 1000 Çifte içerisinde Kuran-ı Kerim, Peygamberimizin hayatını anlatan Kitap, Türk Bayrağı ve Kutsal türbelerin bulunduğu 22 dakikalık Eyyüpnebi’nin tanıtım CD’lerinin olduğu hediye paketini dağıtmaya başladıklarını dile getiren Çimşit,“ Proje kapsamında hediye paketi dağıtımını bugün itibari ile gerçekleştirdik. Projedeki amacımız vatandaşlarımızın mutlu gününe eşlik etmektir. Bu vesile ile yeni evlenen çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın  mutluluklarında ve üzüntülerinde her daim yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.Bu ifademizin somut göstergesi olarak küçük bir hediye ile projeyi hayata geçirdik.Hayırlı uğurlu olsun ” diye konuştu.

         Nikahı kıyılan çiftler ise, uygulamadan memnuniyet duyduklarını dile getirerek Viranşehir Belediyesine teşekkür etti. 11-10-2017

675 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası