• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam148
Toplam Ziyaret12902492

ASIM’IN NESLİ GSB İLE OKUYOR

.


            Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlik projeleri destekleme programı kapsamında bulunan kitap kafeler bir bir hayata geçiriliyor. Son olarak Şanlıurfa’da 7 kitap kafe 2 gençlik merkezi hizmete sunuldu.

            Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlik projeleri destekleme programı kapsamında desteklenen projelerden olan Kitap Kafe;Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Siverek Yardımlaşma Derneği (SİYAR-DER), Haliliye İmam Hatip Mezunları Derneği (HALİM-DER), Şanlıurfa İnsan Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (İNSAN-DER) ve Ay ışığım Derneğinde hizmete girdi.

            Gençlerin beklentilerine karşılık verecek çeşitlilikte seçilmesi öngörülen farklı ilgi alanlarına hitap edecek kitapların bulunacağı Kitap Kafelerde gençlerden herhangi bir ücret alınmadan çay, kuru pasta vb. ikramlarda da bulunuluyor.

            Sadece okumaya ve ders çalışmaya yönelik sunulan imkânların ötesinde Kitap Kafelerde ayrıca, imza günleri, okur - yazar buluşmaları, kitap ve sinema tahlilleri gibi etkinlikler de düzenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlik projeleri destekleme programı kapsamında Şanlıurfa’da sadece kitap kafe değil 2 gençlik merkezide gençlerin hizmetine sunuldu.

            Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve İnfak ve Kardeşlik Derneği (İNFAK-DER)’de gençlik merkezi açarak gençlerin boş zamanlarını dolu dolu geçirmesini sağlayacak.

“STK’LARIN KATKISI BÜYÜK”

            Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı Şanlıurfa’da 9 projeye destek verdiğini ve ev sahipliği yaptığını belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, projelerin hayata geçirilmesi noktasında STK’ların katkısının büyük olduğunu söyledi.

            Projelerin tabana yayılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan İl Müdürü Keşküş, “Ben bunu birçok defa dile getirdim. Sadece Gençlik ve Spor Bakanlığının nüktesinde olan bunun sorumluluğu var tek başına üstesinden gelebilecek durum değil hem STK’ların hem belediyelerin hem de diğer kamu kurumlarınında bu noktada elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu noktada bakanlığında böyle destek vermesi bizi mutlu etti. Bakanlığın bir düsturu var bunu sık sık dile getiriyoruz Mehmet Akif’in dizelerinde de söylüyor Asım’ın Nesli diye ben inşallah buradada Asım’ın Neslinin yetişeceğinden inancım tam bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 03-10-2017

697 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası