• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam384
Toplam Ziyaret12909198

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARINI TOPLADI

.


         Viranşehir Kayyum Belediyesi, Halk sağlığını ilgilendiren konularda etkin mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

         Halk sağlığına büyük önem veren Viranşehir Kayyum Belediyesi, İlçede sahipsiz başıboş gezen 1711 sokak hayvanını toplayarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hayvan barınağına tutanak karşılığında teslim etti.

         Kayyum Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde görevli olan Sokak hayvanlarını toplama ekibinin Belediye Veteriner Hekimi Mahmut Çetin koordinesinde yürüttüğü çalışmada Parklarda, Caddelerde ve sokaklarda başıboş gezerek halkı tedirgin eden Sokak hayvanlarına karşı etkin mücadelesini sürdürdü.

         Toplanan 1711 sokak hayvanı hayvan barınağına teslim edilirken burada yapılacak olan rehabilitenin ardından tekrar doğal hayata bırakılacak.

         Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Modern şehirlerin büyük problemleri arasında başıboş gezen sokak hayvanların olduğunu vurguladı.

         Bu problem karşısında Viranşehir Belediyesi olarak halk sağlığını korumak ve önlemek amacıyla etkin bir çalışma yürüttüklerini sözlerine ekleyen Çimşit, “ 2017 yılı içerisinde Belediyemiz Sağlık Hizmetleri bünyesinde kurulan sokak hayvanları toplama ekibimiz gece gündüz ilçenin tamamını gezerek sokak hayvanlarını toplayarak güvenli bir şekilde Şanlıurfa’daki hayvan barınağına teslim etti. Özellikle gece geç saatlerde evlerine giden vatandaş ve sabah erken saatlerde okullarına giden çocuklar için sokak hayvanları tehlike arz ediyordu. Bizde bu durumu göz önünde bulundurarak böyle bir çalışma yürüttük.Çalışmamız kapsamında 2017 yılı’nın  9 ayı içerisinde 1711 sokak hayvanını toplayıp hayvan barınağına teslim ettik ” diye konuştu.

         Öte yandan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Çimşit, Aynı zamanda Beyaz masa birimine gelen ihbarlarında anında değerlendirildiğini kaydetti 03-10-2017

597 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası