• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam677
Toplam Ziyaret12913285

EĞİTİMİN STARTI 15 TEMMUZDAN VERİLDİ

.


            Viranşehir’de İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortakulu’nda düzenlenen kutlama programına Viranşehir Belediye Başkanvekili ve İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit,Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete,Mahmut Şık,Arslan Çiftçi,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş,Okul idarecileri,Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

            Program saygı duruş ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Ardından Şiir dinletisi ve Halk oyunları gösterisi ile devam etti. Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit programda yaptığı konuşmada, 2017-2018 eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

            Türkiye'nin eğitimde önemli adımlar attığını dile getiren Çimşit, “ Eğitim vazgeçilmezimizdir ” dedi. Eğitim ve öğretim etle tırnak gibidir, birbirinden ayrılmaz diyen Çimşit, “ Öğrencilerimizi her daim ilmi, irfanı öğretmeye her zaman hazır olmalıyız. Onun için okullar sadece bilgi aktaran yerler değildir. İnanıyorum ki gelecek sevgili öğrencilerimizin kalplerinde, ruhlarında ve avuçlarında şekillenecek. Tabi ki duyarlı ve şuurlu anne babalarla da başarı artarak devam edecek. Bizler tüm okullarımıza ve öğrencilerimize imkan dahilinde desteğimizi sürdüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Eğitim ve öğretim yılımız inşallah hayırlar getirsin. Başarı, güzellik, sevinç, tebessüm ve gülücük dolu bir eğitim- öğretim yılı geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

            Konuşmaların ardından Okul yerleşkesinde Öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Heyeti çalan ders zili ile birlikte Öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak alandan ayrıldı.  29-09-2017 

 

620 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası