• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam367
Toplam Ziyaret12912975

DEVLET HASTANESİNDEN HALKA AÇIK TOPLANTI VE SERGİ

.


            Viranşehir Devlet Hastanesi yönetimi kendi yerleşkesinde halka açık bir toplantı düzenleyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

            Yapılan halka açık toplantıya Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete ve Arslan Çiftçi, Hastane Baş Hekimi Dr. İlhan Erkan, Ş.Urfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Siyasi Parti Temsilcileri, Birim amirleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve halk katıldı.

            Toplantı açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Hastane Başhekimi Dr. İlhan Erkan Hastanenin dünü ve bugünü ile ilgili bir sunum yaptı. Hastanede verilen hizmetlere de değine Erkan " Halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. Kaymakam Ömer Çimşit yapılan çalışmalardan dolayı Hastane yetkililerine teşekkür ederek halkın sorunları ile ilgili bir talep var mı? diyerek sorunların açık ve şeffaf bir şekilde konuşmasını talep etti. Vatandaşlarda sorunları dile getirirken gelen sorulara Başhekim Erkan Şeffaf bir şekilde cevap verdi. Düzenlenen bu toplantı için tekrar Hastane yönetimine teşekkür eden Kaymakam Çimşit ve beraberinde ki heyet TRSM bölümü hasta ve çalışanlarının yapmış oldukları sergiyi gezdi. Sergiyi çok beğendiğini ifade eden İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit'e Şehit Ömer Halisdemirin bir portresi hediye edildi. Verilen ikramlardan sonra toplantı sona erdi. 21-09-2017







883 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası