• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam319
Toplam Ziyaret12903096

VİRANŞEHİR'DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

.


         Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Fatih Cesur,Kaymakamlı Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, Belediye Yazı İşleri Müdürü Hadi Yaşar,Viranşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sinan Yaşar, Viranşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Fethi Ekinci, Şehit Aileleri Derneği Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu, STK Temsilcileri,Kurum müdürleri ve Gaziler katıldı.

         Tören ilk olarak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sinan Yaşar ve Gaziler tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.Çelenk sunumun ardından 1 Dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile birlikte tören burada sona erdi.

         Tören sonrası Viranşehir Belediye Başkanvekili ve İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit beraberindekilerle birlikte Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Sinan Yaşar’a gül seti hediye etti.

         Dernek ziyaretinde günün anısına kısa bir konuşma yapan Başkanvekili Ömer Çimşit, Gaziler gününü idrak etmenin coşkusunu yaşıyoruz diyerek , “  Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için sizler canlarınızı ortaya koydunuz. Bizler sizlere minnettarız. Bize emanet edip, bıraktığınız bu vatanımızda sizlerden aldığımız ilham ve gururla vatanımıza, milletimize, ülkemize hizmet etmek için gayret sarf etmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz ” diye konuştu.

         Açıklamanın ardından Başkanvekili Çimşit beraberindekilerle birlikte Viranşehir Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Ekinci’nin gününü kutlayarak gül seti hediye etti.

         Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri derneğinin ardından Çimşit beraberindekilerle birlikte İlçemizde ikamet eden Çay ailesini evinde ziyaret etti. Çay ailesi ziyaretinde Çimşit Gazi Kadri Çay ve minik kızı tuanna ile yakından ilgilendi.Ziyarette Kadri Çay ile sohbet eden Çimşit Kadri Çay’a da gül seti hediye ettikten sonra evden ayrıldı.

Yaklaşık 2 saat süren tören ve ziyaretin ardından program sona erdi. 19-09-2017

  

998 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası