• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam381
Toplam Ziyaret12911774

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN SPOR KULÜPLERİNE 100 BİN TL DESTEK

Artık Şampiyonluklar Bekliyoruz


         Viranşehir Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Ömer Çimşit, ilçede top koşturan futbol kulüplerine 100 bin lira nakdi yardımda bulundu. Gençlerin sosyalleşmesi ve sporun geliştirilmesi amacıyla yapılan yardımlar ile spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılayacağı bildirildi.

         Toplumun sorunlarını dinleyen ve gereğini yerine getirmek için çabalayan Başkan Çimşit, spora da el attı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala spor kulüplerinin taleplerini dinleyen Çimşit, sporun geliştirmesi amacıyla kulüplere destek sundu. Spor kulüplerinden başarı bekleyen Çimşit, Süper amatör liginde mücadelede eden Viranşehir Spora 60 bin, 1. Amatör liginde mücadele eden Viranşehir Sanayi Spor ve Viranşehir İdman Yurdu Spora 20’şer bin lira yardımda bulundu.


         Gençlerin sosyalleşmesi ve spor imkânlarının geliştirilmesi amacıyla yardımlarını sürdüreceklerini kaydeden Çimşit, ayrıca deplasman maçlarına giden takımların araç yakıt ihtiyaçlarının da belediye tarafından karşılanacağını vurguladı.


         Viranşehir’in büyük bir nüfusa sahip olduğunu ve genç nüfusun yoğunlukta olduğunu dile getiren Çimşit, gençleri sosyal alanlara yönlendirmek istediklerini kaydetti. Belediye toplantı salonunda kulüp yöneticileri ile bir ayara gelen Çimşit, yöneticilerin sorun ve taleplerini dinledi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Şık, Aslan Çiftçi, Kültür ve Spor Müdürü İbrahim Çoban, Belediye Muhasip Müdürü İlhan Akbaş, Viranşehir Sanayi Spor Kulüp Başkanı Fahri Baydar, Viranşehir İdman Yurdu Spor Kulüp Başkanı Ahmet Saçıkırmızı, Viranşehir Spor Kulübü 2. Başkanı Hamit eren Katıldı.19-09-2017

1151 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası