• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam484
Toplam Ziyaret12912324

ENGELLİ VATANDAŞLARIN KAYMAKAM ÇİMŞİT SEVİNCİ

.


         İlçe kaymakamı Ömer Çimşit Gölbaşı Mahallesinde engelli 3 çocuğu olan aileyi ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

         Viranşehir Kızılay Derneği Başkanı Hasan Basri Etli ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Mehmet Özbilek' in de hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Ömer Çimsit aile bireyleri ile bir süre sohbet ederek taleplerini değerlendirdi. Ailede 3 bireyin engelli olduğunu öğrenen Kaymakam Ömer Çimşit, kendileri için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

         Kaymakam Ömer Çimşit ve beraberindekiler, çay içip aile fertleriyle sohbet etti. Burada konuşan Çimşit, “Bizler bu halk için buradayız. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onların mutluluğu ve sağlıklı yaşaması için ilçe genelinde bu tür ihtiyaç sahiplerini tespit edip imkânlarımız çerçevesinde gereken yardımları yapacağız” dedi.

         Engelli bireylerin sağlık sorunlarıyla ilgili olarak Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Erkan da aileyi ziyaret ederek, tedavileri için gereken her şeyin yapılacağını söyledi.

         Kaymakam Ömer Çimşit'in evlerini ziyaret etmesinden mutluluk duyduklarını belirten Tutkan ailesi, "Bize bu imkanı sağlayan Viranşehir Kızılay İlçe Başkanı Basri Etli beye çok teşekkür ederiz.  Kaymakam Beyle nasıl görüşeceğimizi düşünürken Kızılay Derneği ilçe Başkanı Hasan Basri Etli sayesinde, Kaymakam Beyin evimize kadar gelmesi bizi çok mutlu etti. Bazı sıkıntılarımızı kendisine ilettik. Sağ olsun kendisi hemen ilgileneceğini söyledi. Allah bu tür idarecileri başımızdan eksik etmesin. Allah yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu. 14-09-2017

742 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası