• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam417
Toplam Ziyaret12912257

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞA E - KOLAYLIK

Oturduğunuz Yerden Borcunuzu Ödeyebileceksiniz


         Viranşehir Kayyum Belediyesi, vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla çağdaş teknoloji gereği “E-Belediye Sistemini” (Elektronik Posta Ödeme Sistemini) hayata geçirdi.

         Yeni kurulan ve hizmete sunulan e-belediye sistemi ile artık vatandaşlar belediyeye gelmeden  İnternet üzerinden Kredi kartı veya banka kartı ile ödeme işlemlerini yapabilecek.

         Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Mali Hizmetlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Belediyemizin hizmet kalitesini arttırmak adına böyle bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına “E-Belediye Sistemi”ni hizmete sunduk. vatandaşımızın ayağına gitme adına elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bunun için teknolojinin her türlü imkanını kullanarak vatandaşlarımızın belediyeye gelmeden  elektronik ortamda hizmet alabilmelerini sağlıyoruz.Ayrıca şehir merkezinde bulunan eski belediye binamızda yakın  zamanda tahsilat noktası oluşturma yönünde çalışma yürütüyoruz.şimdiden hayırlı uğurlu olsun ” dedi.

         Viranşehir Belediyesine   mükellef olan vatandaşların oturdukları yerden dilerlerse evden, belediye ile ilgili emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan-reklam vergisi gibi ödemelerini tüm bankaların kredi kartlarıyla 7/24 on-line olarak ödeyebilecekler. Belediye Başkanvekili ve İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ise, “  Bu kapsamda Viranşehir Belediyesi’nin www.viransehir.bel.tr internet adresinde hizmet veren web sitesine giren Belediye mükellefi kişiler; site sayfasının ana menünün alt kısmında Hizmet Rehberi bölümünde bulunan e-belediye hizmetlerine girerek işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Çağın gereksinimlerine göre vatandaşa en iyi, en kaliteli ve en kolay hizmeti vermek için çalışıyoruz. Bu uygulama ile hizmeti vatandaşın ayağına götürdük. E-belediye ile işlemlerinizi artık kolay, hızlı ve güvenli bir ortamda gerçekleştirebilirsiniz. Yeni uygulamamız hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 13-09-2017

 

1258 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası