• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam169
Toplam Ziyaret12902513

KAYMAKAM ÇİMŞİT ASIRLIK ÇINARLARI ZİYARETE DEVAM EDİYOR

.


         Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Viranşehir Belediyesi tarafından organize edilen "Asırlık Çınarlarımızın Gül Yüzü Gülsün" projesi kapsamında 90 yaşını aşmış ilçede ikamet eden yaşlıları ziyaret etmeye devam ediyor.
        Proje kapsamında 3. ziyaretini Gömüllü Köyüne gerçekleştiren Kaymakam Ömer Çimşit, 100 yaşındaki İdi Çınarcı'yı ziyaret etti. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ömer Çimşit'e Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek eşlik etti.  Gömüllü Mahalle Muhtarı İbrahim Çınarcı'nın da annesi olan İdi Çınarcı ile sohbet eden Kaymakam Ömer Çimşit 100 yaşındaki İdi Çınarcı'ya sağlıklı ve uzun bir ömür diledi.
           Büyüklerin aile ve toplumun en kıymetli hazineleri olduğunu ifade eden Kaymakam Ömer Çimşit: " Tarihin her döneminde milletimiz yaşlılarının kıymetini bilmiş ve onları baş tacı etmiştir. Onların engin tecrübe ve deneyimleri sayesinde toplum olmayı başarmış ve bir arada yaşama bilincini geliştirebilmişiz. Yaşlılarımıza ve büyüklerimize hizmeti, onların ihtiyaçlarını gidermeyi ibadet kabul eden ender milletlerdeniz" dedi.
           Viranşehir'de ilçe nüfus verilerine göre 227 kişinin 90 yaşın üzerinde olduğunu kaydeden Sayın Çimşit: " Viranşehir Belediyemizin " Asırlık Çınarlarımızın Gül Yüzü Gülsün" projesi kapsamında tespit ettiğimiz 227 büyüğümüz var. Bizler büyüklerimizi evlerinde ziyaret etmek  ve onların hayır dualarını almak ve unutulmadıklarını göstermek istiyoruz. Giderken de elimiz boş gitmek istemedik. İçinde gülden yapılmış çeşitli ürünlerin bulunduğu gül sepeti adını verdiğimiz bir hediye paketi yaptırdık. Ayrıca büyüklerimiz için Seccade tespih ve Kuran-ı Kerim  hediye ediyoruz. Ben  gidebildiğimiz kadar büyüklerimizi ziyaret edeceğim. Bizim gidemediğimiz yerlere Belediye Başkan yardımcılarımız ve kurum amirlerimiz gidecekler. Bu vesile ile hem yaşlı ziyareti yapmış hem de büyüklerimizin hayır duasını almış oluruz" dedi.
        Ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade eden 100 yaşındaki İdi Çınarcı Kaymakam Ömer Çimşit'e sarılarak hayır dualarında bulundu.
Ziyaretin ardından Gömüllü Mahalle Muhtarı İbrahim Çınarcı ile birlikte yapımı devam eden taziye evinde incelemelerde bulunan Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit Muhtar Çınarcı'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 13-09-2017

937 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası