• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam79
Toplam Ziyaret12911919

AK PARTİ Ş.URFA İL BAŞKANLIĞI BASIN TOPLANTISI YAPTI

Viranşehir İçin Süreç Başladı


            AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda yeni ilçe başkanları için tanıtım toplantısı düzenlendi. "Biz bir aileyiz" diyen İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Suruç’ta Mehmet Yavuz, Hilvan’da Hanif Düzme, Birecik’te Müslüm Kayapınar, Halfeti’de Muzaffer Açar'a bugüne kadar ilçe başkanlığı görevinde bulunmalarından dolayı teşekkür ederek yeni başkanları tanıttı.  

"ÜMİTLİYİZ"
            Beyazgül, "Canan Onur Seyyar Halfeti İlçe Başkanı, Mehmet Özbakan Birecik İlçe Başkanı, Mustafa Cıdır Hilvan İlçe Başkanı ve Naif Bülbül Suruç İlçe Başkanı olarak göreve devam edecek. Bu kardeşlerimizden ümitliyiz. Bir çok adayımız, aday adayımız müracaat etti. En iyisi biziz, en iyisi bunlar demiyoruz. Biliyoruz ki bu işin en iyisini bulmak çok mümkün değil. Belki de en iyilerini kaçırabiliyoruz.  Bu iş teknik bir çalışma, bir kısmet nasip sonucu ortaya çıkıyor. Bu arkadaşlardan ümitliyiz. Heyecanları, hedefleri büyük olan başkanlarımız. Hepsine başarılar diliyorum " dedi.   

4 İLÇE KONGREYE GİDİYOR
            Karaköprü, Haliliye, Harran ve Akçakale ilçe Başkanları için de kongreye gidileceğini duyuran Beyazgül "15-16 Eylül tarihlerinde  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın da katılımıyla kongreye gideceğiz"dedi. Eyyübiye İlçe Başkanlığı içinse kongrenin ertelendiğini belirten Beyazgül, "Arkadaşımız hac vazifesinde olduğu için erteledik" açıklamasında bulundu.   

VİRANŞEHİR İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
            Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti. Beyazgül, bu sebepten dolayı Viranşehir için başvuruların cuma günü saat 17.00'ye kadar kadar devam edeceğini duyurdu. Kaynak: urfastar.com 12-09-2017


1276 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası