• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam144
Toplam Ziyaret12902488

3 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI

.


         Dün gece Samsun'un Terme İlçesinde saldırı sonucu hayatını kaybeden Hemşerimiz Perihan Akın olayı ile ilgili Samsun Valiliği Resmi sitesinden bir açıklama yaptı. İşte O Açıklama:

       07.09.2017 Perşembe günü  saat 00.15 sıralarında Terme ilçesi Bafracalı Mahallesine Mevsimlik Tarım İşçisi (Fındık işçisi) olarak çalışmaya gelen N.P. ve P.A. isimli şahıslar, fındık işçisi olarak çalıştıkları ve aynı zamanda ikamet ettikleri Terme ilçesi Bafracalı Mahallesindeki çadırlarında  uyudukları esnada, çadırların (80) metre uzaklıkta bulunan köy yolu üzerinden, çadırların bulunduğu bölgeye (8) el av tüfeği ile ateş edilmiştir. Olay sonucunda çadır içerisinde bulunan N.P. isimli şahıs başparmağından, P.A. isimli şahıs ise çadır içerisinde arkası dönük oturur vaziyette durduğundan sağ omuz kısmından yaralanmıştır. Olay sonrasında yaralı şahıslar Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılmış, ayağından yaralanan N.P. isimli şahıs tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilmiş, aynı çadırda bulunan P.A. isimli şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Çarşamba Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetmiş, cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir.
 
        Olayın haber alınmasına müteakip İlçe Jandarma Komutanı emir komutasında (1) Jandarma Asayiş Timi ile derhal olay mahalline intikal edilmiştir. Olay mahallinin emniyetinin alınmasına müteakip Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlı Olay Yeri İnceleme Timi tarafından yapılan olay yeri incelemesinde, olay yerinin (80)m batı istikametinde bulunan köy yolunda (2) ayrı noktada toplam (8) adet 12 Cal. Av tüfeği kartuşu bulunduğu, olaya karışan şahıs veya şahısların tespit edilmesi maksadı ile yapılan araştırma ve görgü tanıkları ile yapılan görüşmeler neticesinde olay saatinde olay mahalli yakınlarında bulunan ve olay şüphelisi olarak değerlendirilen Terme İlçesi Muratlı mahallesinde ikamet eden şahıslar, 1966 Terme doğumlu Y.Y., 1972 Terme doğumlu, H.A. ve 1963 Terme doğumlu M.A.’nın Muratlı mahallesinde yakalanarak Terme İlçe Jandarma Komutanlığına getirildikleri ve gözaltına alındıkları, şüpheli şahıslara ait ev ve eklentilerinde Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile yapılan arama faaliyeti neticesinde Y.Y. ait evde ruhsatlı LAZER marka (2577) seri numaralı 12 Cal. otomatik av tüfeği ele geçirildiği, olaya karıştığı iddia edilen diğer şüpheli M.A.'ya ait ikametgahta yapılan arama neticesinde ise ÜZÜMLÜ marka (2503) seri numaralı Yivsiz Av Tüfeği ile CLİVER MRAGE yazılı (2) adet dolu Av Tüfeği Fişeği, Dip Tablasında F 8 12 yazılı (9) adet Av Tüfeği fişeği, (4) Adet Dip Tablasında 12 X yazılı dolu Av Tüfeği fişeği, üzerinde (4) Adet HIRTENBERG-12 yazılı Av Tüfeği Fişeği, (1) Adet Bugatti 12 yazılı dolu Av Tüfeği Fişeği ele geçirilmiştir.
 
        Şüphelilere ait evde yapılan aramalarda ele geçirilen Av tüfekleri ve olay mahallinde ele geçirilen (8) adet kartuş 07.09.2017 günü gerekli kriminal inceleme yapılmak üzere Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kriminal Laboratuvarına gönderilmiştir.
 
        Olay şüphelisi olarak gözaltına alınan (3) şüphelinin ifade alma işlemleri ile olay bölgesinde bulunan kameraların incelenmesine devam edilmektedir. Ayrıca olay bölgesinde bulanan baz istasyonlarından şüpheli şahısların HTS kayıtlarının alınmasına yönelik talep Terme Cumhuriyet Başsavcılığına bildirilmiştir.
 
        Meydana gelen Kasten Öldürme ve Yaralama olayının terör maksatlı meydana gelen bir olay olmadığı, olay şüphelisi kişi veya kişilerin söz konusu cinayeti işleme yöntemlerinden ve olay yerinde elde edilen delil, bilgi ve bulgulardan menfur olayın Kasten Tasarlanmak sureti ile yapılmış olabileceği kanaatine varılmıştır.
 
              Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 07-09-2017
1100 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası