• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam459
Toplam Ziyaret12909273

NİKAH ŞAHİDİ OLDU, KAHVEDE HALK İLE MİLLİ MAÇI SEYRETTİ

.


         15 Temmuz 2016 Tarihinde gerçekleşen darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çıkma çağrısı yapması üzerine sokağa çıkan ve kurşunlara hedef olarak yaralanıp gazilik ünvanı kazanan Şanlıurfalı Ramazan Nerede, Büşra Aslan ile hayatını birleştirdi.

         Şanlıurfa, Yenişehir Çamlık düğün salonunda gerçekleşen düğün töreninde çiftlerin nikahını Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol kıyarken, nikah şahitliklerini ise Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz yaptı.

         Vali Erin, evlilik cüzdanını genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek takdim ederken, hanımefendi Gülhan Erin ise genç çifte düğün takısını taktı.

         Genç çifte her iki cihanda saadetler dileyen Vali Erin, burada yaptığı konuşmada damat ve gelinin ailelerini tebrik etti. Gelin Büşra Aslan’a hitaben, “Ne güzel bir birliktelik olmuş. Çok şanslıymışlar. Türkiye Cumhuriyetinin bekası, istiklali, inancımız, bütün ortak değerlerimiz için canını ortaya koyan bir kahramanla evleniyorsun. Allah mesut etsin, mutlu ve bahtiyar etsin” dedi.

         15 Temmuz’un Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktası olduğunu hatırlatan Vali Erin, “Atlattığımız büyük bir tehlikeydi. Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Çerkeziyle Anadolu topraklarında yetişen asil milletletin ve Allah’ın yardımı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere onun mahiyetindeki dirayetli idareciler, siyasetçiler ve Ramazan kardeşim gibi kahraman evlatlarımızın o sağlam duruşuyla atlattığımız büyük bir tehlikeydi 15 Temmuz.  Atlattığımız için çok farkında değiliz, yıldönümünde andık. Bu milletin ortaya koyduğu en büyük kahramanlıklardan bir tanesiydi. 15 Temmuz, bu topraklar üzerinde, kardeşliğimiz üzerinde hesabı olan ve tamamının kökü yurtdışında olan, yerli işbirlikçileriyle beraber üzerimize saldıkları, bölmeye parçalamaya çalıştıkları, bizleri birbirimize düşürmeye çalıştıkları bir planın tatbik edilmesi ve uygulamaya konmasıydı.

         Biliyorsunuz bir süredir bizi terör örgütleriyle uğraştırıyorlar. PKK başta olmak üzere DEAŞ ve diğer terör örgütleri aynı zihniyetin hizmetinde olan ve uşaklığını yapan örgütlerdir, FETO da bunlardan bir tanesidir. Ama milletin o asil ve azimli duruşuna çarptı ve başarılı olamadı. Allah bu millete ve devlete zeval vermesin, kardeşliğimizi daim kılsın. Tarih bilinci ve şuuru olan, kardeşliğimizin kıymetini bilen, ay yıldızlı al bayrağımıza sevdalı olan nesiller yetiştirelim. 15 Temmuz’da şehit verdiğimiz 250 şehit kardeşimiz var. Terörle mücadelede şehit verdiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Ramazan kardeşimiz başta olmak üzere bütün gazilerimize Türk milleti olarak minnetlerimizi, şükranlarımızı her vesile ile iletmek boynumuzun borcudur. Bugün burada kardeşlik ve barış içinde bir araya gelebiliyorsak, bilin ki bunu o şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesinde gerçekleştirebiliyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Ebediyete intikal edenlerin de nerede konakladığını ve nerede misafir edildiklerini biliyoruz, peygamberimize komşu olduklarını biliyoruz. Onlara da minnet ve şükran duygularımızı iletiyoruz. Böyle bir gazi evlattan, böyle bir kahramandan bu millete, bu devlete, Cumhurbaşkanımıza ve o kahramanlığına yaraşır çok sayıda evlat beklediğimizi de ifade ediyorum” dedi.

         Genç çifte tavsiyelerde de bulunan Vali Erin, “Birbirinizin kıymetini bilin. Birbirinizden sevgiyi ve saygıyı asla eksik etmeyin” şeklinde konuştu.

         Düğüne, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Karaköprü Belediye Başkanvekili Mustafa Arslan, Şanlıurfa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, genç çiftin aileleri ile davetliler katıldı.

         15 Temmuz Gazisi Ramazan Nerede’nin düğün töreninden sonra yan salonda gerçekleşen başka bir düğüne de konuk olan Vali Erin, burada da bir polis memurunun nişan törenini onurlandırdı. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Vali Erin, gelin ve damadın aileleri ile sohbet ederek tebrik etti.

SÜLEYMANİYE MAHALLE GEZİSİ

         Düğün törenlerinden sonra Süleymaniye mahallesine geçerek vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Vali Erin, Süleymaniye taksi durağında nöbetçi taksicilerle çay içerek sohbet etti. Daha sonra Süleymaniye caddesinde esnafı ziyaret eden Vali Erin, bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye-Hırvatistan maçını da kahvehanede vatandaşlarla birlikte izleyen Vali Erin’e Süleymaniye mahallesi gezisinde, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ile İl Jandarma Komutanı Nuri Öztürk de eşlik etti.  06-09-2017

866 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası