• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam207
Toplam Ziyaret12909541

VALİ ERİN “VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERELİM”

Petrol İstasyonu İşletmecileri İle Bir Araya Geldi


         Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin; Şanlıurfa’da hizmet veren akaryakıt istasyonu işletmecileriyle bir araya gelerek bir toplantı düzenledi.

         Toplantıda sektörün sıkıntılarını temsilcilerinden dinleme imkânı bulan Vali Erin; vatandaşlardan gelen oto gaz fiyatlarına yönelik talepleri de istasyon işletmecilerine aktardı. Vatandaştan gelen taleplere kulak vermenin herkes için hayırlı olduğuna inandığını ifade eden Vali Erin: “Vatandaşın talepleri bazen yüksek olsa da bu taleplere kulak vermek herkes için faydalı olacaktır.  Muhakkak vatandaşımızı memnun edecek bir yol bulunur. Kimsenin işinde zarar etmesini elbette istemeyiz ancak kalkınmayı sadece devlet yatırımlarıyla değil, devletiyle milletinin bir olduğu mekanizmayı harekete geçirerek yakalayabiliriz” şeklinde konuştu.

         Karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı toplantının sonunda katılımcıların yaklaşan Kurban Bayramını da kutlayan Vali Erin; uzun tatil dolayısıyla yola çıkacaklara uyarıda bulunarak: “Frene Değil, Kurala Güven sloganıyla tüm vatandaşlarımızı tatil yolculuklarında dikkatli olmaya davet ediyorum. Trafik terörüne karşı daha sağduyulu, daha sakin ve acele etmeden trafikte seyredelim. Bizler tabi ki tüm trafik tedbirlerimizi alacağız ama en önemli kontrol kendimizi kontrol etmemizle elde edilir. Bir kez daha tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor;  tatil yolundaki vatandaşlarımıza da frene değil, kurala güven sloganıyla hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

         Toplantıya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’le birlikte Vali Yardımcısı Fatih Çelikkaya ve Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zafer Aydın katıldı. 26-08-2017

911 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası